Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
EDDIE_147 έγραψε:Από τη μικρή και ευκαιριακή ενασχόληση μου με το θέμα 'ομοιοπαθητική' (όχι ως 'ασθενής' ή ασθενής FFS) κατάλαβα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να βοηθήσει/ενισχύσει το έργο της ιατρικής.
Γι αυτό και υπάρχουν αξιόλογοι επιστήμονες γιατροί που είναι παράλληλα και ομοιοπαθητικοί οι οποίοι χρησιμοποιούν την ομοιοπαθητική για συγκεκριμένα θέματα.
Υπάρχει βέβαια και το άκρο του να βλέπεις άτομα που ΔΕΝ είναι γιατροί (πχ τεχνικοί ακτινολόγοι ή άλλες συναφείς με το χώρο της υγείας ειδικότητες) να έχουν τουπέ επιπέδου ΓΙΑΚΟΥΜΠ και να τοποθετούνται με το τουπέ αυτό δια πάσα νόσο και |λογοκρισία|.
status: τσαρλατάνοι/βαρουφάκηδες
Προσωπικά αντιμετωπίζω το χώρο αυτό με επιφύλαξη (υπάρχει κόσμος που σε κάτι αλλεργίες κλπ βρήκε λύση - could be placebo?) αλλά από την άλλη δεν θα το έβλεπα φάση τύπου 'ομοιοπαθητική = Lyoness, απάτη, πυραμίδα, Σώρρας'.

Have you considered permanent sterilization?
EDDIE_147 έγραψε:Μόνο ένας παρλαπίπας/ξεράουλας που δεν είναι γιατρός θα μπορούσε να κρίνει ένα γιατρό με αυτό τον τρόπο (έχω δυνατά entries στα προηγούμενα ποστίδια).

Κι όμως ένα ωραίο ομοιοπαθητικό είναι ό,τι πρέπει για τον ασθενή που δεν χρειάζεται τίποτα αλλά πρέπει να του δώσεις κάτι για να μην φύγει με άδεια χέρια. Τι πιο υγιεινό από κάτι ομοιoπαθητικό. Άρα έχει θέση η ομοιοπαθητική....
g8777 έγραψε:Εντυ πες στον διευθυντή κλινική του κρατικού νοσοκομείου να ανοίξει και καμια έρευνα για την αποτελεσματικοτητα της ομοιοπαθητικης
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]