Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Deleted User 1 έγραψε:Γιατί είναι κακές οι Madico? Μια χαρά είναι. Στη γειτονιά κάτω από 160€ για το Πεζώ δεν έχω βρει.

Δεν είπαμε ότι είναι κακές, αλλά ότι....

KWSN-Men έγραψε:Εγώ τελικώς έβαλα Madico με 95...

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
KWSN-Men έγραψε:
trident1971 έγραψε:Περασε καιρος αλλα μια και το θυμηθηκα...

Skous, ευχαριστω πολυ. Μια χαρα ηρθαν οι μεμβρανες του φιλου, ειναι ευχαριστημενος και με λιγοτερο απο 100€.
Προτεινεται και στα υπολοιπα μελη εδω, Στεργιου, Λενορμαν 82

Αυτός εδώ;

https://www.regroup.gr/default/388/city ... Attiki_Ath

Σε αυτόν. Μια χαρά φαίνεται το πέρασμα. Το μόνο ότι είχε πολλά ραντεβού και δεν κάθεται πολύ με το πιστολάκι νε τις στεγνώσει και σου λέει να μην ανοίξεις παράθυρα 2-3 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#399991 Εγώ θα πήγαινα στην επώνυμη λύση.
Άβαταρ μέλους
By theo13
xenos έγραψε:Εγώ θα πήγαινα στην επώνυμη λύση.

Και η suntek γνωστή εταιρεία είναι, αλλά η |λογοκρισία| είναι ότι δε ξέρω τι σειρά είναι και φοβάμαι μήπως ξεστοκάρουν πάνω μου
Άβαταρ μέλους
By theo13
bibendum έγραψε:theo σε ποια μαγαζια βρηκες αυτες τις τιμες;

< >

Στην Πάτρα μιλάμε έτσι;
Τις suntek στην Ελ. Βενιζέλου στο ανέβασμα πριν την εκκλησία στο δεξί σου χέρι
Και τις llumar τις οποίες και τελικά έβαλα, στην trim στην Αγ Ανδρέου

< >
Άβαταρ μέλους
By dactilidis.john
bibendum έγραψε:ειχες κλεισει ραντεβου πολλες μερες πριν;

< >

Μια μερα πριν θελει η Trim. Μονο η Carglass εχει μεγαλη αναμονη γιατι δεν εχει δικο της εγκαταστατη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401061 ASWF στα 120€ για το Peugeot, τι μας λένε? Θέλω να βάλω άμεσα πριν φύγω για 3ημερο και η Carglass θέλει 3 βδομάδες για ραντεβού.
Άβαταρ μέλους
By black92s
#401067 Τις έχω 4 χρόνια στο hyundai και τις έβαλα ξανά στο fiat. Κανένα προβλημα, ουτε μωβιζουν με το πέρας των χρόνων. Θεσσαλονικη τις περασα 100 ευρω

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401069 Ο μάστορας έχει ASWF και 3Μ, 120€ και 160€ αντίστοιχα. Μου λέει βάλε τις φθηνές. Δε θα βρεις διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By theo13
bibendum έγραψε:ειχες κλεισει ραντεβου πολλες μερες πριν;

< >

Όχι αυθημερόν τις έβαλα. Πήγα το πρωί και μου έδωσαν ραντεβού για τις 5 το απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#403554 Βλέπω ότι στην carglass πλέον βάζουν WINCOS, πρώτη φορά τις ακούω, καλές είναι ή μπα;