- 18 Απρ 2017, 01:28
#386008
Bayern7 έγραψε:Ε καλά εκτός είναι τυπικά. Άσε τώρα τι λέει ο ripper. 15:00:00 αρχίζουν τα δοκιμαστικά. Δεν αρχίζουν 15:00:59.
Αλλά ντάξει κλάιν τώρα. Τόση δουλειά έχει ρίξει το JarnoT για τον διαγωνισμό, θεωρείται έγκυρη και έγκαιρη η πρόβλεψη κατ' εξαίρεση.
Ούτε πλεονέκτημα αποκόμισε ούτε τπτ. Αυτό ειναι το ηθικο.
Απλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. 
Και διευκρινίστε το όπως τις άλλες χρονιές ότι από τη στιγμή που αρχίσει να μετράει αντίστροφα το χρονόμετρο του fp3 προβλέψεις τέλος.
Αγαπητέ Bayern7, θα ήμουν ο πρώτος που θα με πετούσε εκτός αγώνα σε οποιαδήποτε παρατυπία, δεν τίθεται ούτε θέμα περί του τι εστί ηθικόν, κλπ, ούτε του όποιου μικρού εθελοντικού κόπου βάζουμε για το διαγωνισμό με τους υπόλοιπους.
Το "πρόβλημα" είναι που στο site ο χρόνος δίνεται σε λεπτά, ενώ στην f1 σε δευτερόλεπτα. Ως εκ τούτου, ένα post που γίνεται σε πραγματική ώρα ακόμα και 15:00.59, αναγράφεται ως 15:00.
Αν δεν κάνω λάθος, τα δοκιμαστικά ξεκινούν στις 15:00.00. Οπότε, οποιοδήποτε post με ώρα 15:00 μου μοιάζει ταυτόχρονο με την έναρξη, κι ας έχει γίνει πιθανά στις 15:00.59 (αναπόδειχτο -μπορεί να έχει πράγματι γίνει και 15:00.00).
Το όριο, λοιπόν, αν είναι εντός ή εκτός, διατυπώνεται (ξεκάθαρα νομίζω) στους κανόνες που έχουμε θέσει και λέμε: προβλέψεις έως Σάββατο 15 Απριλίου, 15:00
Σαν να λέμε: Κατάθεση αίτησης μέχρι 15 Απριλίου. Εννοείται σαφώς νομίζω ότι ισχύει και η 15η.
Αυτά, το κουράσαμε, ούτως ή άλλως έθεσα το θέμα στους υπόλοιπους 3 διοργανωτές, αποφάσισαν, τέλος.
ΥΓ. Γιατί δεν συμμετέχεις είπαμε;;
«Πολλοὶ δὲ ἔσονται πρῶτοι ἔσχατοι καὶ ἔσχατοι πρῶτοι»
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)