Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#384014 Βλέπω και αυτόν που πάω εγώ, με το Χ5 (4.4).
Είπαμε, κρίση. Αλλά το νύχι και το μαλλί είναι 1st priority χρυσή μου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#384056 Τα παραπάνω ποστίδια πρέπει να τα τρώνε στην κεφάλα γονείς που πρήζουν τα παιδιά τους σε θέματα περί σπουδών και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
dimik έγραψε:Φίλος κομμωτής ...

Πες μου ότι πρόσφατα ήρθε από Θεσ/νίκη?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Kon5 έγραψε:
dimik έγραψε:Φίλος κομμωτής ...

Πες μου ότι πρόσφατα ήρθε από Θεσ/νίκη?

Όχι, παλιός όσο κι εγώ σχεδόν, παντρεμένος με ντόπια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JBT έγραψε:σορρυ Ζους αλλά τώρα που πήγε η πολιτική σου ορθότητα;

γιατί δηλαδή λες ότι ο πωλητής είναι |λογοκρισία| επειδή δεν σε εξυπηρέτησε όπως ονειρευόσουν; αποκλείεται να μην είχε πιει καφέ, να ήταν καμμένη η μπουγάτσα, να τού ζήτησε πρωινό σεξάκι η γυναίκα του;

κατευθείαν να βάλουμε ταμπελάκια...

Μην μπερδεύεις την συμπεριφορά με τα χαρακτηριστικά κάποιου. Δεν είπα ότι θα με ενοχλούσε αν ήταν κοντός ή χοντρός ή καραφλός ή ομοφυλόφιλος. Θα με ενοχλούσε αν ήταν αγενής ή ειρωνικός ή μη εξυπηρετικός. Η δική σου περίπτωση ήταν διαφορετική. :iconcool:

markvag έγραψε:Eγώ ανετότατα. Και το έχω κάνει δις! Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια...

Εσύ χάνεις αν δεν πάρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς επειδή σου έκατσε στραβά ο πωλητής... Απλά αλλάζεις πωλητή/μαγαζί και πάλι παίρνεις αυτό που θέλεις. :iconcool:

Scotch έγραψε:Αυτά είναι επαγγέλματα.

Ο δικός μου πάντως έχει ένα Kia Ceed. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
REALZEUS έγραψε:Ξέρω καλά τι λες Νίκο, απλά δεν το ασπάζομαι.

Απόλαυση BMW δεν είναι ένα 116d. Δεν έχει τίποτα παραπάνω από ένα Leon 1.6 Tdi. Απλά ένα διαφημιστικό μοτο είναι. :iconcool:

Mε ξερεις γενικοτερα οτι εχω μια αλλεργια στις λαδιερες, θεωρω οτι εχουν νοημα σε πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις (και πολεις-χωρια, οχι πρωτευουσα-συμπρωτευουσα, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα...) οπως πχ σε καποια crossover/suv και καποια μικρομεσαια εταιρικα.

Οπερ και θα συμφωνουσα απολυτως με τα λεγομενα σου (και συμφωνουσα...) μεχρι που την δοκιμασα σε αυτο τον...αστειο(?) , ασυμβατο(?) συνδυασμο σπορτιβ/οδηγοκεντρικης φιλοσοφιας μαρκας-μοντελου με 3κυλινδρο diesel 116ιππων (αλλα και με 270ΝΜ ροπης) και το αυτοματο 8αρι και...επαθα πλακα! :lol:

Η συγκεκριμενη μεταδοση, κουμπωνει ιδανικα με την 3κυλινδρη λαδιερα, τοσο που σε κανει αφενως να ξεχνας τον 3κυλινδρο+φορτηγισιο ηχο (αλληλοκαλυπτονται οι ηχοι τους και προκυπτει ουδετερο ηχητικο αποτελεσμα... :lol: ) αλλα κυριως το -μοιραια- μικρο ευρος ισχυος του κινητηρα, αφου φροντιζου οι μπολικες σχεσεις και η αμεσοτητα του αυτοματου να το καλυψουν.
Το κοφτερο και βαρυ σε αισθηση τιμονι, μαζι με τις σφιχτες αναρτησεις (με 17αρες το αυτοκινητο δοκιμης)
σε τελικη αναλυση εδινε μια σπορτιφ νοτα μαζι με την ανεση του να μην χρειαζεται να ασχολεισαι με το κιβωτιο για να βρισκεσαι συνεχεια στο -μικρο και- ιδανικο ευρος λειτουργιας του κινητηρα.

Οταν με ολα αυτα, εχεις αξιοπρεπεις επιδοσεις σε καθημερινη μετακινηση (ρεπριζ 50-80χλμ σε 4sec, 80-110χλμ σε 6,5sec) με μεση καταναλωση χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, να βρισκεται στα 6,5λιτρα/100χλμ, δεν ειναι καθολου τυχαιο που το συγκεκριμενο πακετο αποτελει την πρωτη προτιμηση στα εταιρικα leasing.

Προφανως και η διαφημιση της Bmw ειναι φουσκωμενη και τραβηγμενη απο τα μαλλια :lol: , δεν προκειται για οδηγικες συγκινησεις μιας Μ2/Μ3/Μ4, ουτε καν μιας 2λιτρης βενζινοκινητης εκδοσης με M-pack.

Τηρουμενων των αναλογιων ομως, αλλα και της κατηγοριας φυσικα, δεν παυει να ειναι πιθανοτατα η πλεον σπορτιφ επιλογη, οχι μονο σε σχεση με ενα πχ Leon tdi, αλλα ακομα και απο την Giulietta jtdm 120, που παροτι ειναι ισχυροτερη σε απολυτα νουμερα, σε χαρακτηριστικα λειτουργιας υπολειπεται σε σχεση με την Bmw, λογω της αποτομης πτωσης ισχυος σε πιο χαμηλες στροφες (απο τις 3,000σαλ) αλλα και του λιγοτερο αποτελεσματικου διπλοσυμπλεκτου TCT, συγκριτικα με το εξαιρετικο 8αρι...
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Κίκιζας . έγραψε:Οπερ και θα συμφωνουσα απολυτως με τα λεγομενα σου (και συμφωνουσα...) μεχρι που την δοκιμασα σε αυτο τον...αστειο(?) , ασυμβατο(?) συνδυασμο σπορτιβ/οδηγοκεντρικης φιλοσοφιας μαρκας-μοντελου με 3κυλινδρο diesel 116ιππων (αλλα και με 270ΝΜ ροπης) και το αυτοματο 8αρι και...επαθα πλακα! :lol:
Η συγκεκριμενη μεταδοση, κουμπωνει ιδανικα με την 3κυλινδρη λαδιερα, τοσο που σε κανει αφενως να ξεχνας τον 3κυλινδρο+φορτηγισιο ηχο (αλληλοκαλυπτονται οι ηχοι τους και προκυπτει ουδετερο ηχητικο αποτελεσμα... :lol: ) αλλα κυριως το -μοιραια- μικρο ευρος ισχυος του κινητηρα, αφου φροντιζου οι μπολικες σχεσεις και η αμεσοτητα του αυτοματου να το καλυψουν.
Το κοφτερο και βαρυ σε αισθηση τιμονι, μαζι με τις σφιχτες αναρτησεις (με 17αρες το αυτοκινητο δοκιμης)
σε τελικη αναλυση εδινε μια σπορτιφ νοτα μαζι με την ανεση του να μην χρειαζεται να ασχολεισαι με το κιβωτιο για να βρισκεσαι συνεχεια στο -μικρο και- ιδανικο ευρος λειτουργιας του κινητηρα.

+1 :oops:
Αν μπορεί κάποιος που κάνει πολλά χιλιόμετρα να τα σκάσει, είναι κορυφαία επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:Eγώ ανετότατα. Και το έχω κάνει δις! Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια...

Εσύ χάνεις αν δεν πάρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς επειδή σου έκατσε στραβά ο πωλητής... Απλά αλλάζεις πωλητή/μαγαζί και πάλι παίρνεις αυτό που θέλεις. :iconcool:

Αν δεν θέλει αυτός να πάρει τα λεφτά μου δεν θα επιμείνω. Αυτός πρέπει να προσπαθήσει να με κάνει να του δώσω λεφτά, όχι εγώ να τον παρακαλάω να τα πάρει! Να πάει να γ#$^θεί άμα δεν τα θέλει. Ακριβώς ο ίδιος λόγος που δεν ξαναπαίρνω αμάξι από cosmocar / Συγγελίδη! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Αν δεν θέλει αυτός να πάρει τα λεφτά μου δεν θα επιμείνω. Αυτός πρέπει να προσπαθήσει να με κάνει να του δώσω λεφτά, όχι εγώ να τον παρακαλάω να τα πάρει! Να πάει να γ#$^θεί άμα δεν τα θέλει. Ακριβώς ο ίδιος λόγος που δεν ξαναπαίρνω αμάξι από cosmocar / Συγγελίδη! :rtfm:

Μα δεν σου είπα να τα δώσεις σε αυτόν που δεν τα θέλει. Σου είπα να αγοράσεις το ίδιο προϊόν από αλλού, αν αυτό είναι το προϊόν που θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Μα δεν σου είπα να τα δώσεις σε αυτόν που δεν τα θέλει. Σου είπα να αγοράσεις το ίδιο προϊόν από αλλού, αν αυτό είναι το προϊόν που θέλεις.

Ε, καλά... αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, προφανώς και το κάνεις. Αν όχι, λος πούλος.

Τελείως θεωρητική κουβέντα βέβαια, δεν με βλέπω στο κοντά να είμαι σε τέτοια θέση... :lol: :oops:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#384314 Για αυτο θα σε παω σκοντα που στρώνουν χαλια να σε φτιαξω μάνα μου :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#384333 Άλλα λουλούδια και οι σκονταιοι...
Αυτό το κουμπί... Audi.
Αυτή η βίδα.... Audi.
Αυτό το ύφασμα.... Audi.
Βγαίνεις έξω και τσεκάρεις αν γράφει η ταμπέλα Skoda ή Audi.
Αν πεις "Seat" ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#384355 Αυτή η νοοτροπία του φτωχού συγγενή (με ολίγον κι από αρχοντοχωριάτη του Μολιέρου, και μπόλικη "εξυπνάδα" -"εγώ πήρα φθηνό Audi") που συνοδεύει πολλούς ιδιοκτήτες Skoda, με κάνει να αντιπαθώ την μάρκα, χωρίς να μου φταίει και τίποτε...
Σίγουρα κάνει και βαρετά αυτοκίνητα βέβαια, αλλά τελικά αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#384360 Kαι οι κάτοχοι BMW πιστεύουν ότι πήραν το απόλυτο οδηγικό μηχάνημα και οι οδηγοί MB ότι οδηγούν την πολυτέλεια την ίδια και οι οδηγοί Toyota ότι οδηγούν άθραυστο αυτοκίνητο και πάει λέγοντας. Τίποτα το περίεργο, ο καθένας νομίζει ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή για να δικαιολογηθεί στον εαυτό του.

Βαρετά μπορεί να κάνει αλλά σίγουρα κάνει και πολύ VFM αυτοκίνητα η Skoda