Είπαμε, κρίση. Αλλά το νύχι και το μαλλί είναι 1st priority χρυσή μου.
Είπαμε, κρίση. Αλλά το νύχι και το μαλλί είναι 1st priority χρυσή μου.
Kon5 έγραψε:dimik έγραψε:Φίλος κομμωτής ...
Πες μου ότι πρόσφατα ήρθε από Θεσ/νίκη?
JBT έγραψε:σορρυ Ζους αλλά τώρα που πήγε η πολιτική σου ορθότητα;
γιατί δηλαδή λες ότι ο πωλητής είναι |λογοκρισία| επειδή δεν σε εξυπηρέτησε όπως ονειρευόσουν; αποκλείεται να μην είχε πιει καφέ, να ήταν καμμένη η μπουγάτσα, να τού ζήτησε πρωινό σεξάκι η γυναίκα του;
κατευθείαν να βάλουμε ταμπελάκια...
markvag έγραψε:Eγώ ανετότατα. Και το έχω κάνει δις! Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια...
Scotch έγραψε:Αυτά είναι επαγγέλματα.
REALZEUS έγραψε:Ξέρω καλά τι λες Νίκο, απλά δεν το ασπάζομαι.
Απόλαυση BMW δεν είναι ένα 116d. Δεν έχει τίποτα παραπάνω από ένα Leon 1.6 Tdi. Απλά ένα διαφημιστικό μοτο είναι.
) αλλα κυριως το -μοιραια- μικρο ευρος ισχυος του κινητηρα, αφου φροντιζου οι μπολικες σχεσεις και η αμεσοτητα του αυτοματου να το καλυψουν.
, δεν προκειται για οδηγικες συγκινησεις μιας Μ2/Μ3/Μ4, ουτε καν μιας 2λιτρης βενζινοκινητης εκδοσης με M-pack.Κίκιζας . έγραψε:Οπερ και θα συμφωνουσα απολυτως με τα λεγομενα σου (και συμφωνουσα...) μεχρι που την δοκιμασα σε αυτο τον...αστειο(?) , ασυμβατο(?) συνδυασμο σπορτιβ/οδηγοκεντρικης φιλοσοφιας μαρκας-μοντελου με 3κυλινδρο diesel 116ιππων (αλλα και με 270ΝΜ ροπης) και το αυτοματο 8αρι και...επαθα πλακα!![]()
Η συγκεκριμενη μεταδοση, κουμπωνει ιδανικα με την 3κυλινδρη λαδιερα, τοσο που σε κανει αφενως να ξεχνας τον 3κυλινδρο+φορτηγισιο ηχο (αλληλοκαλυπτονται οι ηχοι τους και προκυπτει ουδετερο ηχητικο αποτελεσμα...) αλλα κυριως το -μοιραια- μικρο ευρος ισχυος του κινητηρα, αφου φροντιζου οι μπολικες σχεσεις και η αμεσοτητα του αυτοματου να το καλυψουν.
Το κοφτερο και βαρυ σε αισθηση τιμονι, μαζι με τις σφιχτες αναρτησεις (με 17αρες το αυτοκινητο δοκιμης)
σε τελικη αναλυση εδινε μια σπορτιφ νοτα μαζι με την ανεση του να μην χρειαζεται να ασχολεισαι με το κιβωτιο για να βρισκεσαι συνεχεια στο -μικρο και- ιδανικο ευρος λειτουργιας του κινητηρα.
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Eγώ ανετότατα. Και το έχω κάνει δις! Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια...
Εσύ χάνεις αν δεν πάρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς επειδή σου έκατσε στραβά ο πωλητής... Απλά αλλάζεις πωλητή/μαγαζί και πάλι παίρνεις αυτό που θέλεις.![]()

markvag έγραψε:REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Eγώ ανετότατα. Και το έχω κάνει δις! Και θα το ξανακάνω αν πετύχω τέτοια διαμάντια...
Εσύ χάνεις αν δεν πάρεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς επειδή σου έκατσε στραβά ο πωλητής... Απλά αλλάζεις πωλητή/μαγαζί και πάλι παίρνεις αυτό που θέλεις.![]()
Αν δεν θέλει αυτός να πάρει τα λεφτά μου δεν θα επιμείνω. Αυτός πρέπει να προσπαθήσει να με κάνει να του δώσω λεφτά, όχι εγώ να τον παρακαλάω να τα πάρει! Να πάει να γ#$^θεί άμα δεν τα θέλει. Ακριβώς ο ίδιος λόγος που δεν ξαναπαίρνω αμάξι από cosmocar / Συγγελίδη!
REALZEUS έγραψε:
Μα δεν σου είπα να τα δώσεις σε αυτόν που δεν τα θέλει. Σου είπα να αγοράσεις το ίδιο προϊόν από αλλού, αν αυτό είναι το προϊόν που θέλεις.

Σοβαρά πάντως υπήρξε ΕΝΑΣ άνθρωπος που να είδε Μάκ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]