Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
#38243 οι (gay) ανθρωποι ας κανουν οτι θέλουν... αλλά οικογενεια δεν μπορουν σχηματισουν και κατ επεκταση ουτε παιδιά να έχουν. Η ιδια η φυση δεν έδωσε αυτη την δυνατοτητα, και μου κάθετε καπως λαθος να προσπερνάμε στα ψιλά κατι τοσο σημαντικο. Επειδή αλλες χώρες και καλά φιλελέ τους δίνουν δικαιώματα τετοια δεν σημαίνει πως πράττουν σωστά. Θα φανεί στην νεκροψία. Δεν ειναι κοινωνικο προβλημα στην δικη μου ατζέντα.

Αλλα απο την αλλη... who am I to judge? Δεν κατέχω το αλάθητο, απλώς ειναι η δικη μου οπτικη...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#38248 Πως ορίζεται τι έδωσε η φύση?
Το αυτοκίνητο και το PC που γράφω τα έδωσε η φύση?
Τους ιούς δεν τους έδωσε η φύση?
Τόσα ζευγάρια διαφορετικού φύλλου που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά δεν τα έδωσε η φύση?
Άβαταρ μέλους
By IKE
corsair έγραψε:Αλλα απο την αλλη... who am I to judge? Δεν κατέχω το αλάθητο, απλώς ειναι η δικη μου οπτικη...

Ακριβώς. Λέγε ότι θέλεις αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταπατείς την ελευθερία του άλλου και να του υποβαθμίζεις τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
NickTG έγραψε:Πως ορίζεται τι έδωσε η φύση?
Τόσα ζευγάρια διαφορετικού φύλλου που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά δεν τα έδωσε η φύση?

Αγκρρρ βλακειες.

Ας παρουν ενα ρομποτακι τοτε, αφου το αυτοκινητο σου και το λαπτοπ δεν το εδωσε η φυση, ας υιοθετησουν τον R2D2, οχι μωρο ανθρωπινο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#38297 Αν αρχίσετε οι υπόλοιποι να πηγαίνετε παντού με τα πόδια και να ποστάρετε από δέντρα πατώντας τα φύλλα για πλήκτρα ίσως πάρουν ρομποτάκι.
Άβαταρ μέλους
By IKE
trident1971 έγραψε:
NickTG έγραψε:Πως ορίζεται τι έδωσε η φύση?

Αγκρρρ βλακειες.

Ας παρουν ενα ρομποτακι τοτε, αφου το αυτοκινητο σου και το λαπτοπ δεν το εδωσε η φυση, ας υιοθετησουν τον R2D2, οχι μωρο ανθρωπινο.

Γιατι να μην μπορούν να υιοθετήσουν μωρό ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ?

Επίσης, γιατί να μπορείς (?) εσύ?
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:Το δημαρχειο της Νεας Υορκης παντρεύει οποιον να'ναι? Δεν πρεπει να εισαι δημοτης ή κατι τετοιο?

Δημότες Σαντορίνης
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#38309 Eυτυχως που κατι νοικοκυραιοι εχουν αναλαβει τον ρολο του Guardian of the Galaxy και απο-φασιζουν :iconcool: ποιοι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να παρουν και να δωσουν αγαπη βαση του φυλου τους. Καλυτερα ενα παιδι που θα ανατραφει με μανα και πατερα ( ακομα και αν γινεται θυμα ενδοοικογενειακης βιας) παρα ενα παιδι που θα μεγαλωσει με αγαπη σε ομοφυλοφιλη οικογενεια. Τριντεντακο τι λες, 2 ομοφυλοφιλοι γονεις εχουν περισσοτερο ή λιγοτερο κινητρο να αναθρεψουν με αγαπη το παιδι τους απο 2 συμβατικους γονεις;

Νοικοκυραιοι. Κηρυκες του Πνευματος και Ηθικης και απο κατω απο το χαλι κρυβουν τις σαπιλες τους.

Θωρ;

Εικόνα

Ακριβως.
Άβαταρ μέλους
By GTI_
corsair έγραψε:οι (gay) ανθρωποι ας κανουν οτι θέλουν... αλλά οικογενεια δεν μπορουν σχηματισουν και κατ επεκταση ουτε παιδιά να έχουν. Η ιδια η φυση δεν έδωσε αυτη την δυνατοτητα, και μου κάθετε καπως λαθος να προσπερνάμε στα ψιλά κατι τοσο σημαντικο. Επειδή αλλες χώρες και καλά φιλελέ τους δίνουν δικαιώματα τετοια δεν σημαίνει πως πράττουν σωστά. Θα φανεί στην νεκροψία. Δεν ειναι κοινωνικο προβλημα στην δικη μου ατζέντα.

Αλλα απο την αλλη... who am I to judge? Δεν κατέχω το αλάθητο, απλώς ειναι η δικη μου οπτικη...

Δυνατότητα σχηματισμού οικογένειας από τη φύση; Τί είναι αυτό;

Μάλλον ήθελες να γράψεις περί φυσικής ικανότητας αναπαραγωγής.

Περί δυνατότητας σχηματισμού οικογένειας από τη φύση. Ενδεικτικά.
http://news.nationalgeographic.com/news ... s-animals/

Το θέμα μας άλλωστε δεν είναι αν οι gay μπορούν να γεννήσουν, αλλά αν μπορούν να αναθρέψουν ένα παιδί. Ε λοιπόν μπορούν είτε σε (ή με) αρέσει είτε όχι.

bonus υποκρισίας

Εικόνα

Η Μπαλού με τον Μπαγκίρα μπορούν, ο Βαγγέλης με τον Μήτσο όχι.

Φάνη ΜΟΥ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By cavallino
Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε μερικά δυσλειτουργικά και δυστυχισμένα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς.
Άβαταρ μέλους
By Funis
GTI_ έγραψε: O Μπαλού με τον Μπαγκίρα μπορούν, ο Βαγγέλης με τον Μήτσο όχι.

με εξαίρεση το φύλο του Μπαλού, συμφωνώ με τον GinTonIc_ .

Υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν με την μητέρα μόνο, άλλα μόνο με τον πατέρα, άλλα που μεγαλώνουν με τον παππου και την γιαγιά, άλλα που υιοθετούνται, που οι γονείς τους ξαναπαντρεύονται και κάνουν και άλλα παιδιά, και τόσες άλλες αποκλίσεις από το μοντέλο της "πραγματικής" οικογένειας, τα οποία μεγαλώνουν με αγάπη, είναι ευτυχισμένα και δεν τους λείπει τίποτα. Αλλά ντάξει, μέχρι εκεί, παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς αποκλείεται να είναι ευτυχισμένα. Γιατι Ετσι.

Το πιο θλιβερό είναι πως ένα παιδί που μεγαλώνει σε οικογένειες με γονείς που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να έχουν παιδιά (ο πατέρας χτυπάει την μάνα, οι γονείς πλακώνονται , βρίζουν ο ένας τον άλλο, συνέχεια λείπουν, αδιαφορούν κοκ), θεωρείται ότι μεγαλώνει σε μια "φυσιολογική" οικογενεια, ενώ ένα παιδί που το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου που το αγαπούν, και που αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλο η κοινωνία θεωρεί ότι μεγαλώνει σε μια προβληματική οικογένεια. I rest my case.
Άβαταρ μέλους
By mirage
cavallino έγραψε:
Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε μερικά δυσλειτουργικά και δυστυχισμένα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς.
Αν θυμαμαι καλα ειχε μπει και στο 4Τ, νομιζω εγω το ειχα ανεβασει, και αν θυμαμαι καλα ειχαν πεσει τα κλασσικα σχολια απο κλασσικους χρηστες. Αυτη την φορα λεω να απεχω απο αυτη την συζήτηση.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g8777 έγραψε:Eυτυχως που κατι νοικοκυραιοι εχουν αναλαβει τον ρολο του Guardian of the Galaxy και απο-φασιζουν :iconcool: ποιοι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να παρουν και να δωσουν αγαπη βαση του φυλου τους. Καλυτερα ενα παιδι που θα ανατραφει με μανα και πατερα ( ακομα και αν γινεται θυμα ενδοοικογενειακης βιας) παρα ενα παιδι που θα μεγαλωσει με αγαπη σε ομοφυλοφιλη οικογενεια. Τριντεντακο τι λες, 2 ομοφυλοφιλοι γονεις εχουν περισσοτερο ή λιγοτερο κινητρο να αναθρεψουν με αγαπη το παιδι τους απο 2 συμβατικους γονεις;

Νοικοκυραιοι. Κηρυκες του Πνευματος και Ηθικης και απο κατω απο το χαλι κρυβουν τις σαπιλες τους.

Θωρ;
Ακριβως.

Δε ξερω τι κινητρο εχουν, ουτε ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, με ή χωρις παύλα και iconcool. Τη γνωμη μου γραφω. Αν το να γραφω τη γνωμη μου το θεωρεις αποφαση Guardian of the Galaxy, ε, τι να πω.

Το "ακομα και αν γινεται θυμα ενδοοικογενειακης βιας" ειναι ηλιθιο επιχειρημα. Υπαρχουν δισεκατομμυρια παιδια που μεγαλωσαν μια χαρα. Χωρια που για καποιο λογο υποθετεις ΑΒΑΣΙΜΑ, (οπως και ο cavallino (EDIT, εχει και αλλους τωρα), ενα βιντεακι καλομονταρισμενο, με πρωταγωνοιστες παιδια "που λενε παντα την αληθεια" δεν αποτελει αποδειξη για τιποτα) οτι σε μια "εναλλακτικη" οικογενεια ΔΕΝ θα υπαρχει ενοδοικογενειακη βια, ή οτι αλλο περιεργο και κακο για το παιδι... οτι ολα θα ειναι γαμηστερα. Αγαπη, κατανοηση, ισορροπια, ευτυχια. Μπορειτε να το εγγυηθητε? Οχι βεβαια, με την καμμια. Το διατυμπανιζετε ομως σαν θεσφατο. Απο που αντλειτε αυτη τη σιγουρια?

Γνωμη μου, ο Κορτω πουλαει την πραματεια του... με σκληροπυρηνικο μαρκετινγκ. Και το τρωτε αμασητο. Παντα πουλουσαν οι "πρωτοποροι" και οι "κατατρεγμενοι" και αυτοι που "αγαπησαν πολυ και το βροντοφωναξαν". Μιμικος και Μαιρη ενα πραγμα..

ΘΩΡ??

Συμπαθητικο, αλλα προτιμω αυτο καμμια φορα:

Άβαταρ μέλους
By mirage
#38347 Who cares για τον Αυγουστο. Κατα τα αλλα déja vu και μερα της μαρμοτας μαζί.

Άβαταρ μέλους
By trident1971
NickTG έγραψε:Αν αρχίσετε οι υπόλοιποι να πηγαίνετε παντού με τα πόδια και να ποστάρετε από δέντρα πατώντας τα φύλλα για πλήκτρα ίσως πάρουν ρομποτάκι.

Καλα το πας. Το παιδι ειναι χρηστικο αντικειμενο? :lol:

mirage έγραψε:Who cares για τον Αυγουστο. Κατα τα αλλα déja vu και μερα της μαρμοτας μαζί.

Απο τον Αυγουστο ξεκινησε η κουβεντα, φτασαμε Νοεμβρη τωρα. Η μαρμοτα κλπ, ισχυει και αναποδα. Η βεβαιοτητα που σπαει κοκκαλα.