Αλλα απο την αλλη... who am I to judge? Δεν κατέχω το αλάθητο, απλώς ειναι η δικη μου οπτικη...

corsair έγραψε:Αλλα απο την αλλη... who am I to judge? Δεν κατέχω το αλάθητο, απλώς ειναι η δικη μου οπτικη...
NickTG έγραψε:Πως ορίζεται τι έδωσε η φύση?
Το αυτοκίνητο και το PC που γράφω τα έδωσε η φύση?
Τους ιούς δεν τους έδωσε η φύση?
Τόσα ζευγάρια διαφορετικού φύλλου που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά δεν τα έδωσε η φύση?
trident1971 έγραψε:NickTG έγραψε:Πως ορίζεται τι έδωσε η φύση?
Το αυτοκίνητο και το PC που γράφω τα έδωσε η φύση?
Τους ιούς δεν τους έδωσε η φύση?
Τόσα ζευγάρια διαφορετικού φύλλου που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά δεν τα έδωσε η φύση?
Αγκρρρ βλακειες.
Ας παρουν ενα ρομποτακι τοτε, αφου το αυτοκινητο σου και το λαπτοπ δεν το εδωσε η φυση, ας υιοθετησουν τον R2D2, οχι μωρο ανθρωπινο.
trident1971 έγραψε:Το δημαρχειο της Νεας Υορκης παντρεύει οποιον να'ναι? Δεν πρεπει να εισαι δημοτης ή κατι τετοιο?

corsair έγραψε:οι (gay) ανθρωποι ας κανουν οτι θέλουν... αλλά οικογενεια δεν μπορουν σχηματισουν και κατ επεκταση ουτε παιδιά να έχουν. Η ιδια η φυση δεν έδωσε αυτη την δυνατοτητα, και μου κάθετε καπως λαθος να προσπερνάμε στα ψιλά κατι τοσο σημαντικο. Επειδή αλλες χώρες και καλά φιλελέ τους δίνουν δικαιώματα τετοια δεν σημαίνει πως πράττουν σωστά. Θα φανεί στην νεκροψία. Δεν ειναι κοινωνικο προβλημα στην δικη μου ατζέντα.
Αλλα απο την αλλη... who am I to judge? Δεν κατέχω το αλάθητο, απλώς ειναι η δικη μου οπτικη...

GTI_ έγραψε: O Μπαλού με τον Μπαγκίρα μπορούν, ο Βαγγέλης με τον Μήτσο όχι.
cavallino έγραψε:Αν θυμαμαι καλα ειχε μπει και στο 4Τ, νομιζω εγω το ειχα ανεβασει, και αν θυμαμαι καλα ειχαν πεσει τα κλασσικα σχολια απο κλασσικους χρηστες. Αυτη την φορα λεω να απεχω απο αυτη την συζήτηση.
Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε μερικά δυσλειτουργικά και δυστυχισμένα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς.
g8777 έγραψε:Eυτυχως που κατι νοικοκυραιοι εχουν αναλαβει τον ρολο του Guardian of the Galaxy και απο-φασιζουνποιοι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να παρουν και να δωσουν αγαπη βαση του φυλου τους. Καλυτερα ενα παιδι που θα ανατραφει με μανα και πατερα ( ακομα και αν γινεται θυμα ενδοοικογενειακης βιας) παρα ενα παιδι που θα μεγαλωσει με αγαπη σε ομοφυλοφιλη οικογενεια. Τριντεντακο τι λες, 2 ομοφυλοφιλοι γονεις εχουν περισσοτερο ή λιγοτερο κινητρο να αναθρεψουν με αγαπη το παιδι τους απο 2 συμβατικους γονεις;
Νοικοκυραιοι. Κηρυκες του Πνευματος και Ηθικης και απο κατω απο το χαλι κρυβουν τις σαπιλες τους.
Θωρ;
Ακριβως.
NickTG έγραψε:Αν αρχίσετε οι υπόλοιποι να πηγαίνετε παντού με τα πόδια και να ποστάρετε από δέντρα πατώντας τα φύλλα για πλήκτρα ίσως πάρουν ρομποτάκι.
mirage έγραψε:Who cares για τον Αυγουστο. Κατα τα αλλα déja vu και μερα της μαρμοτας μαζί.
Sent from Corsair's brick
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]