gianik έγραψε:Στο skoda μου δεν εμπαινε τετοια σχαρα κ αναγκαστικα πηγα σε λυση κοτσαδορου η οποια ειναι μακραν η πιο ανετη ,ασφαλης κ οικονομικη ...
Οικονομικη δεν την λες, εκτος και αν ειχες κοτσαδορο απο πριν.
Εχω την clip-on της Thulle η οποια παιρνει 3 ποδηλατα, αλλα δεν νομιζω να την φορτωσω ποτε με τοσα. Φοβαμαι το βαρος. Ενω αν ειχα κοτσαδορο και βαση , ανετα.
Fiat Panda 7,6l/100km
Scotch έγραψε:Γνωρίζουμε αν αυτές οι σχάρες ποδηλάτου είναι καλές;
Θα κάνουν για το Lexus; Ο ποδηλατάς που τις φέρνει διατείνεται πως κάνουν. Σε fora διαβάζω για κοτσαδόρους
< >
Έχω τέτοια της Thule για το γκολφ. Είναι οκ. Αλλά εκεί που στηρίζεται θα κάνει σημάδι, ειδικά στο λούστρο. Προτίμησε αυτές που στερεώνονται σε κοτσαδόρο...
< >
When the going gets tough, the tough get going
< >
Πόσο περίπου πάει δηλαδή το μαλλί για αποσπώμενο κοτσαδόρο, βάση, κλπ;
< >
Για βασεις κοιτας (μονο) thule..
Απο 80€ ξεκινουν αναλογα τι θες (αριθμο ποδηλατων ,ανακλιση η μη)
Με 210€ εφτιαξα εναν συνδυασμο ο οποιος 3 χρονια (τα καλοκαιρια) με εβγαλε ασπροπροσωπο σε ταξιδια σε Ε.Ο με ταχυτητα >130χλμ/ωρα...ετσι κ αλλιως μονο τοτε (διακοπες) χρεαζεται να μεταφερω ποδηλατο..Εγω ομως οδηγηθηκα επαναλαμβανω σε αυτη τη θεση λογω του οτι στο Octavia δεν εμπαινε η βαση που ποσταρε ο Σκωτσεζος...
Τωρα αν καποιος θελει μια βαση απλως για να φορτωνει 2~3 ποδηλατα ενα Σαββατο κ να κατεβαινει στον Φλοισβο ,τοτε κ με μια απλη των 50€ κανεις την δουλεια σου..
Εγώ για αρχή το θέλω για το Πάσχα, που θα πάμε μέχρι το Ναύπλιο και τα παιδιά και η μαμά θέλουν το ποδήλατό τους (3 ποδήλατα λοιπόν). Τώρα αν θα το αξιοποιήσουμε στη συνέχεια, άγνωστο.
Αυτό που έγραψε ο Peter για τη θαμπάδα πάντως είναι καθοριστικής σημασίας.
< >
Έτσι κι αλλιώς, με τη φθηνή βάση των 50 ευρώ έχω μεταφέρει τρία ποδήλατα (συνολικά κοντά στα 40 κιλά) πολλές φορές και για πολλές ώρες. Ο κοτσαδόρος όμως είναι ανώτερος.
< >
80€ πηρα την thule xpress 970 και τελος......
Υ.γ
Επειδη εχω λιγο κολλημα με την νομιμοτητα, κ την ασφαλεια ,αγορασα κ την φαναριερα της thule (απαραιτητη σε καθε ειδους βαση ποδηλατου..)