Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#37742 Εννοούμε ότι δεν οδηγάει ΜcLaren ο προδότης.

Καλά από τον fabulus, προτιμώ να το πάρει αυτός.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
ripper έγραψε:Eddie πολύ ωραία γελάμε με τα ποσοστά σου.
Την άποψη σου θα μας την πεις καμιά φορά;
Ποιος(ποιοι) είναι για σένα ο κορυφαίος εν έτη 2014.
Ο Massa. Ο Raikkonen; Είναι όλοι ίδιοι;
Πες την άποψή σου, μη φοβάσαι.
Βγες από την ντουλάπα βρε παιδάκι μου. :shifty:

Κορυφαίος '14 --> Λούης αλλά θα έβαζα ακριβώς δίπλα του μια θέση κάτω Rosberg και Ρικιάρντο.
Ο μεν πρώτος γιατί δεν Μπαρικέλεψε απέναντι στο Λούη (δεδομένου ότι ήταν σε άλλη κλάση τα μερσεντικά) και ο Ρικιάρντο γιατί ήταν μακράν best of the rest.

Την άποψη μου τη λέω πολύ συγκεκριμένα κάθε φορά, απλά έχω το κακό να μην πιστεύω στις νεράιδες και τα παλικάρια.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#37750 Υπεκφεύγετε κύριος.
Όχι ο κορυφαίος της χρονιάς. Ο κορυφαίος γενικώς. Από τους εν ενεργεία.
Δεν έχετε άποψη;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37774 Να μας δωσει και ενα τοπ 5 εν ενεργεια του γκριντ
και ενα τοπ 10 για το 2014 παρακαλω :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37782 Και ένα pie-chart με σταθμισμένη διανομή στα KAs Αθήνας. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Αυτού του είδους οι κατατάξεις είναι για να χαϊδεύουμε τα τσιλιβιθρόνια μας.

Οι μόνες κατατάξεις που στέκουν και αξίζει να γίνει μισή συζήτηση με αρκετές υποσημειώσεις είναι πάνω στα σερβίτσια και τις νίκες.

Όλα τα άλλα είναι επιστημονική φαντασία.
Πχ δεν δέχομαι ότι ο Vettel είναι πολύ ανώτερος των Λούη- Alonso επειδή έχει 4 κούπες και δεν δέχομαι ότι ο Schumacher είναι κάποιο γαλαξιακό φαινόμενο επειδή είναι δύσκολο να φτάσει κάποιος το μαγικό αριθμό 7.
Αντίστοιχα δεν δέχομαι ότι ο Senna είναι καλύτερος του Mansell για ένα γαμωλάστιχο και μια γαμωέξοδο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
o EDDIE_147 σε ένα ποστ που θα ήθελε να το ξεχάσουμε έλεγε έγραψε:Επειδή βλέπω ότι στο πρώτο κακό αποτέλεσμα ξανάρχισε η "παχατουριδοποίηση" του Massa δυο σχόλια.
Κατ' αρχάς το 2008 δεν έχει καμμία σχέση με το 1999, επειδή κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί ο Σεϊτανίδης. Τότε ο Irvine όντας σταθερός από την αρχή της χρονιάς, στάθηκε τυχερός με την ατυχία του MS και στη συνέχεια αν εξαιρέσουμε κάποιους αγώνες που όντως κέρδισε στα ίσα τις McLaren βασίστηκε πολύ στην ατυχία του Hakkinen για να διεκδικήσει τον τίτλο στο τέλος.
Ο Massa και το 2007 μέχρι τη Monza ήταν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και φυσικά το 2008 έχασε τον τίτλο από χαζομάρες της Ferrari. Ξεχάστε τον Glock... Θέλετε να αφήσουμε και το δεκάρικο λόγω κινητήρα στην Ουγγαρία; Ε το δεκάρικο της Σιγκαπούρης που ήταν εντελώς ανεκδιήγητο, ήταν και αυτό που του στέρησε τον τίτλο.
Το ατύχημα σίγουρα τον έχει επηρεάσει πολύ, όπως και ο ερχομός του Alonso που σαφώς ξεκίνησε πιο δυνατά και βρέθηκε στην άτυπη θέση του Νο1. Σίγουρα αυτή τη στιγμή η ψυχολογία του δεν είναι στο καλύτερο σημείο και αυτό δυσχεραίνει από το γεγονός ότι αν πριν έπρεπε να προσπαθήσει 100 για να πάρει τον τίτλο, τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει 120 λόγω Alonso.
Θεωρώ ότι αν του χρόνου μείνει στη Ferrari και δεν του τεθεί κανάς Μπαρικελικός όρος για Νο2 θα έχει μια καλή ευκαιρία να σταθεί δίπλα στον Alonso. Ακόμα και αν φύγει από τη Ferrari ελπίζω να βρεθεί σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο (έστω Renault).

o EDDIE_147 προσπαθώντας κουτοπόνηρα να μπαλώσει τα αμπάλωτα έγραψε:119,8% για την ακρίβεια malteze.

Ομοίως ο Alonso αν πήγαινε στη Μερκεντέ με το Λούη θα έπρεπε να πιεστεί παραπάνω απ' ότι αν δεν είχε άλλο κόκορα στο κοτέτσι.

Ακου Εδουάρδε και άσε για μία φορά τα αδερφίστικα κωλοτουμπίστικα εξυπνακίστικα καλιαρντά αστειάκια (μπρρρρ): Σου βρήκα το ποστ γέννησης του μυθου Αλονσο >100%. Εθεσες τον πήχη για έναν τημ-μεητ να πρέπει να πάει στο 120% για να κερδίσει τον Αλόνσο. Στη συνέχεια ποντάροντας στην αμνησία και για να εφαρμόσεις τα χαζοχαρούμενα "κόντρα στο ρεύμα" και καλά τη λες σε όσους απλά λένε το προφανές. Ότι ο δικός σου μετά απο 12 χρόνια PRικη κλάψα περί ατυχιας, βρέθηκε σε ομάδα με πραγματικά κορυφαίο και αποδείχθηκε Μάσσα (όλως τυχαίως είχε αποδειχθεί Μάσσα και όταν ήταν μαζί με το Μάσσα, αλλά αυτό το ξεχνάμε). Συνέχισε να κοροϊδευεις τα μούτρα σου.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#37789 greo, εκτος αν εχω χασει επεισοδια, δεν εχω καταλαβει τπτ. Τι δεν ισχυει από αυτά που εγραφε ο Εντης ή εστω τι δεν σου αρεσε;
Και τι σχεση εχει ο Κιμι με τα από πανω;
Άβαταρ μέλους
By ripper
EDDIE_147 έγραψε:Και ένα pie-chart με σταθμισμένη διανομή στα KAs Αθήνας. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Αυτού του είδους οι κατατάξεις είναι για να χαϊδεύουμε τα τσιλιβιθρόνια μας.

Οι μόνες κατατάξεις που στέκουν και αξίζει να γίνει μισή συζήτηση με αρκετές υποσημειώσεις είναι πάνω στα σερβίτσια και τις νίκες.

Όλα τα άλλα είναι επιστημονική φαντασία.
Πχ δεν δέχομαι ότι ο Vettel είναι πολύ ανώτερος των Λούη- Alonso επειδή έχει 4 κούπες και δεν δέχομαι ότι ο Schumacher είναι κάποιο γαλαξιακό φαινόμενο επειδή είναι δύσκολο να φτάσει κάποιος το μαγικό αριθμό 7.
Αντίστοιχα δεν δέχομαι ότι ο Senna είναι καλύτερος του Mansell για ένα γαμωλάστιχο και μια γαμωέξοδο.

Αυτό προσπαθώ και εγώ να εξηγήσω Eddie, αλλά δεν με πιάνς.

Όσον αφορά συγκρίσεις οδηγών γενικά, δεν δέχεσαι τίποτα και δεν εκφράζεις άποψη για τίποτα.
Το μόνο που κάνεις είναι να ειρωνεύεσαι απόψεις των άλλων γιατί λένε ότι πχ ο Senna ήταν καλύτερος του Irvine ποστάροντας κάτι άσχετο για νεράιδες και γοργόνες.

Όταν σχηματίσεις άποψη τα ξαναλέμε, το δεν μπορεί να συγκριθεί κανένας με κανένα, δεν είναι άποψη, είναι παπαριά.

Αν δεν έχεις άποψη, δεν σχολιάζεις για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37796 Αγάπη μου σου εξηγώ πολύ απλά ότι από ένα σημείο και μετά και σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικό θέμα.

Πχ προκαλώ όποιον γουστάρει να μου εξηγήσει γιατί ο Senna ή ο MS θεωρούνται φαινόμενα ή τοπ οφ δε ποπς ον δε ροκς.

Θα καταλήξουμε:
1) να μετρήσουμε το σερβίτσιο και τις νίκες του Σούμη
2) να πούμε ότι ο μακαρίτης είναι υπεράνω γιατί έτσι

Οπότε είτε τσεκάρεις τα νούμερα χωρίς όμως να τα παίρνεις νόμο, είτε δέχεσαι ότι η κουβέντα είναι υποκειμενική και πάπαλα.

Αν θες ένα όνομα θα σου πω του Schumacher, αλλά ΘΕΟ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΘΑΥΜΑ κλπ δεν τον θεωρώ.
Ομοίως (σχετικά με το υποκειμενικό του πράγματος) δεν θα συμπεριλάβω στους κορυφαίους τον Piquet επειδή μου φέρνει εμετό η μουνόφατσα του.

malteze ξέρω ότι η τρύπα σου σε τσούζει και σε καίει να βγάλεις κάλπικο το 2007 και να δομήσεις μια θεωρία συνομωσίας που δεν επέτρεψε στον μπέμπη να φτάσει τα ρεκόρ του Schumacher.

Γράψε, είναι τζάμπα.
Ομοίως μπορείς να πιστεύεις και ότι γουστάρεις.
Και αυτό τζάμπα είναι.
:)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
kantoniou έγραψε:greo, εκτος αν εχω χασει επεισοδια, δεν εχω καταλαβει τπτ. Τι δεν ισχυει από αυτά που εγραφε ο Εντης ή εστω τι δεν σου αρεσε;
Και τι σχεση εχει ο Κιμι με τα από πανω;

Δε μου αρέσει που ενώ έχει σφραγίσει σε σοβαρό ποστ τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του Αλόνσο 120% το χρησιμοποιεί σε βαθμό σαφώς πέρα από το μέτρο για να την πει (και καλά) σε όποιον δεν είναι εξίσου άσχετος στη Φ1 με αυτόν :twisted: , δεν πιστεύει οτι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση, την Κυριακή ακολουθεί το Σάββατο κοκ :iconcool: :innocent: Και αυτοί που την ακούνε (όπως πχ εγώ) δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
έχει σφραγίσει σε σοβαρό ποστ τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του Αλόνσο 120%

Εικόνα

:vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37855 Monaco quals
1 12 Brazil Ayrton Senna McLaren-Honda 1:26.464 1:23.998 —
2 11 France Alain Prost McLaren-Honda 1:28.375 1:25.425 +1.427

Και μη μου πεις οτι στον αγωνα τρακαρε..Μιλαμε για ταχυτητα!! Στην πιο δυσκολη πιστα με το καλυτερο μονοθεσιο και αντιπαλο τον 2 φορες παγκοσμιο στην ρουκι χρονια του με την Μακλαρεν..

Αυτο δεν τον κανει φαινομενο σε συνδιασμο με την προηγουμενη και υπολοιπη καριερα του?Η θα κρινεις παλι τις δηλωσεις του μετα τις συγκεκριμενες δοκιμες?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37862 Έχεις δει αντίστοιχους χρόνους από το 1992 για τον μουστάκια;
Μέχρι και σχεδόν +2" σου έχω από τον teammate του με το ίδιο ιπτάμενο όχημα...

Geo εσύ μπορεί να έχεις στο μυαλό σου όποια φαντασίωση θέλεις.
Απλά μην προσπαθείς να τη στοιχειοθετήσεις επιστημονικά γιατί καταντά γελοίο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37865 Ε οχι ρε Εντι περιμενα κατι καλυτερο...

Εικόνα

Μανσελλ εναντιον αυτου του τιμ μειτ και δεν ντρεπεσαι που το αναφερεις????