Καλά από τον fabulus, προτιμώ να το πάρει αυτός.

ripper έγραψε:Eddie πολύ ωραία γελάμε με τα ποσοστά σου.
Την άποψη σου θα μας την πεις καμιά φορά;
Ποιος(ποιοι) είναι για σένα ο κορυφαίος εν έτη 2014.
Ο Massa. Ο Raikkonen; Είναι όλοι ίδιοι;
Πες την άποψή σου, μη φοβάσαι.
Βγες από την ντουλάπα βρε παιδάκι μου.

o EDDIE_147 σε ένα ποστ που θα ήθελε να το ξεχάσουμε έλεγε έγραψε:Επειδή βλέπω ότι στο πρώτο κακό αποτέλεσμα ξανάρχισε η "παχατουριδοποίηση" του Massa δυο σχόλια.
Κατ' αρχάς το 2008 δεν έχει καμμία σχέση με το 1999, επειδή κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί ο Σεϊτανίδης. Τότε ο Irvine όντας σταθερός από την αρχή της χρονιάς, στάθηκε τυχερός με την ατυχία του MS και στη συνέχεια αν εξαιρέσουμε κάποιους αγώνες που όντως κέρδισε στα ίσα τις McLaren βασίστηκε πολύ στην ατυχία του Hakkinen για να διεκδικήσει τον τίτλο στο τέλος.
Ο Massa και το 2007 μέχρι τη Monza ήταν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και φυσικά το 2008 έχασε τον τίτλο από χαζομάρες της Ferrari. Ξεχάστε τον Glock... Θέλετε να αφήσουμε και το δεκάρικο λόγω κινητήρα στην Ουγγαρία; Ε το δεκάρικο της Σιγκαπούρης που ήταν εντελώς ανεκδιήγητο, ήταν και αυτό που του στέρησε τον τίτλο.
Το ατύχημα σίγουρα τον έχει επηρεάσει πολύ, όπως και ο ερχομός του Alonso που σαφώς ξεκίνησε πιο δυνατά και βρέθηκε στην άτυπη θέση του Νο1. Σίγουρα αυτή τη στιγμή η ψυχολογία του δεν είναι στο καλύτερο σημείο και αυτό δυσχεραίνει από το γεγονός ότι αν πριν έπρεπε να προσπαθήσει 100 για να πάρει τον τίτλο, τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει 120 λόγω Alonso.
Θεωρώ ότι αν του χρόνου μείνει στη Ferrari και δεν του τεθεί κανάς Μπαρικελικός όρος για Νο2 θα έχει μια καλή ευκαιρία να σταθεί δίπλα στον Alonso. Ακόμα και αν φύγει από τη Ferrari ελπίζω να βρεθεί σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο (έστω Renault).
o EDDIE_147 προσπαθώντας κουτοπόνηρα να μπαλώσει τα αμπάλωτα έγραψε:119,8% για την ακρίβεια malteze.
Ομοίως ο Alonso αν πήγαινε στη Μερκεντέ με το Λούη θα έπρεπε να πιεστεί παραπάνω απ' ότι αν δεν είχε άλλο κόκορα στο κοτέτσι.
EDDIE_147 έγραψε:Και ένα pie-chart με σταθμισμένη διανομή στα KAs Αθήνας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτού του είδους οι κατατάξεις είναι για να χαϊδεύουμε τα τσιλιβιθρόνια μας.
Οι μόνες κατατάξεις που στέκουν και αξίζει να γίνει μισή συζήτηση με αρκετές υποσημειώσεις είναι πάνω στα σερβίτσια και τις νίκες.
Όλα τα άλλα είναι επιστημονική φαντασία.
Πχ δεν δέχομαι ότι ο Vettel είναι πολύ ανώτερος των Λούη- Alonso επειδή έχει 4 κούπες και δεν δέχομαι ότι ο Schumacher είναι κάποιο γαλαξιακό φαινόμενο επειδή είναι δύσκολο να φτάσει κάποιος το μαγικό αριθμό 7.
Αντίστοιχα δεν δέχομαι ότι ο Senna είναι καλύτερος του Mansell για ένα γαμωλάστιχο και μια γαμωέξοδο.

kantoniou έγραψε:greo, εκτος αν εχω χασει επεισοδια, δεν εχω καταλαβει τπτ. Τι δεν ισχυει από αυτά που εγραφε ο Εντης ή εστω τι δεν σου αρεσε;
Και τι σχεση εχει ο Κιμι με τα από πανω;
, δεν πιστεύει οτι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση, την Κυριακή ακολουθεί το Σάββατο κοκ
Και αυτοί που την ακούνε (όπως πχ εγώ) δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
έχει σφραγίσει σε σοβαρό ποστ τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του Αλόνσο 120%

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]