Και για να είμαι ontopic...μ' αρέσει που χθες ξημερώματα Τρίτης έγινα "θείος"!
Μας έσκισε όμως ο μπαγάσας, Μαρούσι-Μεταμόρφωση-Ν. Σμύρνη (με μπάνιο στο σπίτι) σε 38 λεπτά.

Deleted User 1 έγραψε:Αν η κόρη του Jumbo βλεπότανε τώρα μπορεί να ήμουν σε καμιά έπαυλη με μεταξωτή ρόμπα και μία πουράκλα σαν του Ψωμιάδη και να απολάμβανα το english breakfast μου.![]()

Deleted User 1 έγραψε:Αν η κόρη του Jumbo βλεπότανε τώρα μπορεί να ήμουν σε καμιά έπαυλη με μεταξωτή ρόμπα και μία πουράκλα σαν του Ψωμιάδη και να απολάμβανα το english breakfast μου.![]()

Deleted User 1 έγραψε:Όπα ρε αδέκαστοι δίδυμοι του Ryan Gosling που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ξέρετε εσείς δηλαδή πως ήταν αυτή πριν 10 χρόνια που λέω εγώ? Ή για να σχολιάσεις χιουμοριστικά πρέπει να είσαι καρμπόν ο Μπέκαμ? Για αράξτε στα κυβικά σας!!

red_monster έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Όπα ρε αδέκαστοι δίδυμοι του Ryan Gosling που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ξέρετε εσείς δηλαδή πως ήταν αυτή πριν 10 χρόνια που λέω εγώ? Ή για να σχολιάσεις χιουμοριστικά πρέπει να είσαι καρμπόν ο Μπέκαμ? Για αράξτε στα κυβικά σας!!
Γιατί τσιμπας ρε παλικαρε ;
Funis έγραψε:Διαθέτει και μια εξωτική και πανάκριβη Mercedes SL 5.5 AMG.
Ααααχ, τοσοι λαχταρανε τετοια τυχη κι εσυ την αφησες να "μας" την φαει ο τυχαρπαστος εφοπλιστακος!
Funis έγραψε:"Η ημέρα της Χριστίνας ξεκινά συνήθως με καφέ από τα «Starbucks» και ολοκληρώνεται με φαγητό, ποτό και χορό σε δημοφιλή και trendy στέκια όπως το «Chateau» και το «Cash» στην Κηφισιά ή το «Καμπαρέ» και το «Salon de Bricolage» στο κέντρο της Αθήνας. Διαθέτει δύο συλλεκτικά αυτοκίνητα, ένα Smart Limited Edition -με το οποίο κυρίως κυκλοφορεί- και μια εξωτική και πανάκριβη Mercedes SL 5.5 AMG. Η Χριστίνα αγαπά πολύ το σκι στο βουνό, ενώ τα καλοκαίρια απολαμβάνει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της είτε στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του σπιτιού της είτε στη διάσημη Ψαρού της Μυκόνου."
Ααααχ, τοσοι λαχταρανε τετοια τυχη κι εσυ την αφησες να "μας" την φαει ο τυχαρπαστος εφοπλιστακος!
GTI_ έγραψε:Δηλαδή Φάνη εσύ θα μπορούσες να έχεις σχέση ουσιαστική και αγαπησιάρικη με κάποια που έχει μερσεντές; Για πε, ακόμα Τετάρτη έχουμε, προλαβαίνουμε.![]()
Α, δεν μου αρέσουν η porsche carrera 4s και ο Τάκης Λεμονής.

red_monster έγραψε:με βάση τους ισολογισμούς που αναρτούν τα jumbο , να είστε σίγουροι οτι θα ακούτε τις διαφημίσεις τους για πολλά ακόμα χρόνια
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]