Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#37031 Άμα ήταν απο κείνες τις μεγάλες, τις ολόσωμες, κάτι μπορεί να γινόταν! :shifty:

Και για να είμαι ontopic...μ' αρέσει που χθες ξημερώματα Τρίτης έγινα "θείος"! :yahoo:
Μας έσκισε όμως ο μπαγάσας, Μαρούσι-Μεταμόρφωση-Ν. Σμύρνη (με μπάνιο στο σπίτι) σε 38 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By JpoL
Deleted User 1 έγραψε:Αν η κόρη του Jumbo βλεπότανε τώρα μπορεί να ήμουν σε καμιά έπαυλη με μεταξωτή ρόμπα και μία πουράκλα σαν του Ψωμιάδη και να απολάμβανα το english breakfast μου. :superman: :shifty:

Η κόρη του jumbo που ξέπεσε από τον Στεφάν σε αυτόν τον εφοπλιστή
Εικόνα

Διεγραφη προκλητικό σχόλιο [Mod]
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:Αν η κόρη του Jumbo βλεπότανε τώρα μπορεί να ήμουν σε καμιά έπαυλη με μεταξωτή ρόμπα και μία πουράκλα σαν του Ψωμιάδη και να απολάμβανα το english breakfast μου. :superman: :shifty:

πάρε ανάποδα τον συλλογισμό και ξανασκέψου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#37245 Όπα ρε αδέκαστοι δίδυμοι του Ryan Gosling που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ξέρετε εσείς δηλαδή πως ήταν αυτή πριν 10 χρόνια που λέω εγώ? Ή για να σχολιάσεις χιουμοριστικά πρέπει να είσαι καρμπόν ο Μπέκαμ? Για αράξτε στα κυβικά σας!!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#37252 Δηλαδή 10 χρόνια πριν την είχες άνετα ε?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:Όπα ρε αδέκαστοι δίδυμοι του Ryan Gosling που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ξέρετε εσείς δηλαδή πως ήταν αυτή πριν 10 χρόνια που λέω εγώ? Ή για να σχολιάσεις χιουμοριστικά πρέπει να είσαι καρμπόν ο Μπέκαμ? Για αράξτε στα κυβικά σας!!

Γιατί τσιμπας ρε παλικαρε ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Funis
#37260 "Η ημέρα της Χριστίνας ξεκινά συνήθως με καφέ από τα «Starbucks» και ολοκληρώνεται με φαγητό, ποτό και χορό σε δημοφιλή και trendy στέκια όπως το «Chateau» και το «Cash» στην Κηφισιά ή το «Καμπαρέ» και το «Salon de Bricolage» στο κέντρο της Αθήνας. Διαθέτει δύο συλλεκτικά αυτοκίνητα, ένα Smart Limited Edition -με το οποίο κυρίως κυκλοφορεί- και μια εξωτική και πανάκριβη Mercedes SL 5.5  AMG. Η Χριστίνα αγαπά πολύ το σκι στο βουνό, ενώ τα καλοκαίρια απολαμβάνει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της είτε στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του σπιτιού της είτε στη διάσημη Ψαρού της Μυκόνου."

Ααααχ, τοσοι λαχταρανε τετοια τυχη κι εσυ την αφησες να "μας" την φαει ο τυχαρπαστος εφοπλιστακος!
Τελευταία επεξεργασία από Funis και 12 Νοέμ 2014, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
red_monster έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Όπα ρε αδέκαστοι δίδυμοι του Ryan Gosling που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ξέρετε εσείς δηλαδή πως ήταν αυτή πριν 10 χρόνια που λέω εγώ? Ή για να σχολιάσεις χιουμοριστικά πρέπει να είσαι καρμπόν ο Μπέκαμ? Για αράξτε στα κυβικά σας!!

Γιατί τσιμπας ρε παλικαρε ; :lol:

Δεν πήγαινε σε σένα.
Άβαταρ μέλους
By GTI_
Funis έγραψε:
Διαθέτει και μια εξωτική και πανάκριβη Mercedes SL 5.5 AMG.

Ααααχ, τοσοι λαχταρανε τετοια τυχη κι εσυ την αφησες να "μας" την φαει ο τυχαρπαστος εφοπλιστακος!

Δηλαδή Φάνη εσύ θα μπορούσες να έχεις σχέση ουσιαστική και αγαπησιάρικη με κάποια που έχει μερσεντές; Για πε, ακόμα Τετάρτη έχουμε, προλαβαίνουμε. :twisted:

Α, δεν μου αρέσουν η porsche carrera 4s και ο Τάκης Λεμονής.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Funis έγραψε:"Η ημέρα της Χριστίνας ξεκινά συνήθως με καφέ από τα «Starbucks» και ολοκληρώνεται με φαγητό, ποτό και χορό σε δημοφιλή και trendy στέκια όπως το «Chateau» και το «Cash» στην Κηφισιά ή το «Καμπαρέ» και το «Salon de Bricolage» στο κέντρο της Αθήνας. Διαθέτει δύο συλλεκτικά αυτοκίνητα, ένα Smart Limited Edition -με το οποίο κυρίως κυκλοφορεί- και μια εξωτική και πανάκριβη Mercedes SL 5.5  AMG. Η Χριστίνα αγαπά πολύ το σκι στο βουνό, ενώ τα καλοκαίρια απολαμβάνει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της είτε στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του σπιτιού της είτε στη διάσημη Ψαρού της Μυκόνου."

Για να κάνει ζωάρα αυτή τρώμε στην μάπα τα κωλοτζαμπο και τις κωλοδιαφημίσεις τους....σταδιαλα...
Άβαταρ μέλους
By Funis
GTI_ έγραψε:Δηλαδή Φάνη εσύ θα μπορούσες να έχεις σχέση ουσιαστική και αγαπησιάρικη με κάποια που έχει μερσεντές; Για πε, ακόμα Τετάρτη έχουμε, προλαβαίνουμε. :twisted:

Α, δεν μου αρέσουν η porsche carrera 4s και ο Τάκης Λεμονής.

Η σχέση η ουσιαστική και αγαπησιάρικη δεν βασίζεται στην μάρκα αυτοκινήτου φτωχέ μου GTI_, ντροπής πράγματα.

Βασίζεται στο μοντέλο. :s_howdy

Και για να είμαι on-topic δεν μου αρέσει η CLK.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
red_monster έγραψε:με βάση τους ισολογισμούς που αναρτούν τα jumbο , να είστε σίγουροι οτι θα ακούτε τις διαφημίσεις τους για πολλά ακόμα χρόνια :lol:

Πιο πολύ στην ΕΛ υποβαλκανια κατσιβελιά οφείλεται αυτό. :vava:

Έχω κοψει το ράδιο στ'αμάξι με τις |λογοκρισία|.