Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΕΟΠΥΥ λέει να αρχίσει να πληρώνει έξοδα νοσηλείας Ευρωπαίων Ασφαλισμένων.*
*Έτος ίδρυσης ΕΟΠΥΥ 2012
) και πληρώνω εδώ, ελέω ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την αποφυγή των διπλών εισφορών (BTW, να μη πω πόσο χρόνο και κόπο χρειάστηκε αυτό, στις δύο πιο γραφειοκρατούμενες χώρες της ηπείρου).
mirage έγραψε:Dimik οι Γαλλοι ειναι λιγο κομμουνιστες ακόμα οποτε και ο minimum wage μετανάστης θα εχει την ιδια μεταχειριση στο δημοσιο νοσοκομειο με οποιονδηποτε αλλο πολιτη. Φυσικα μπορεις παντα να εχεις περα απο τα ελάχιστα αν πληρωνεις ιδιωτικη ασφαλεια. Για παραδειγμα οι υπηρεσιες που εγραψε ο ast δεν ειναι απαραιτητο πως ειναι διαθεσιμες σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια της Γαλλιας.
< >
gianik έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει εδω κ 3 σελιδες τι παραπανω ειχε το δημοσιο νοσοκομειο της Γαλλιας που γεννησε η συζυγος του Ast με το αντιστοιχο Ελενα το δικο μας...
Ξεκινήσαμε με 5 υποχρεωτικά μαθήματα τοκετού, που έπρεπε να παρακολουθήσουμε σαν ζευγάρι μεταξύ 6ου και 7ου μήνα. Τα κάναμε στο νοσοκομείο, μαζί με άλλα 5 ζευγάρια.
Προσέφεραν πχ στηνένα χαλαρωτικό μπάνιο όταν οι συσπάσεις άρχισαν να γίνονται έντονες. Στην αίθουσα του τοκετού, φέραμε τη δική μας λίστα με mp3 που θέλαμε ν'ακούμε κατά τη διάρκεια του.
![]()
Είχαμε αποκλειστικά δικό μας δωμάτιο, οι τρεις μας, όπου έμενα κι εγώ για όλες τις μέρες μαζί με τη σύζυγο και τον μικρό. Ο υιός ήταν όλο το 24ωρο μαζί μας από την πρώτη στιγμή, δεν τα κρατάνε κάπου και τον έπαιρναν μόνο αν χρειαζόταν για εξετάσεις κλπ, και συνήθως πήγαινα κι εγώ μαζί. Μείναμε 5 μέρες μέσα και μας είπαν πως αν δεν νοιώθουμε έτοιμοι μπορούμε να μείνουμε κι άλλο. Σε αυτό το 5ήμερο, μας έκαναν υπερεντατικά θηλασμού (στη σύζυγο), μπάνιου, περιποίησης και πέρασαν εκπρόσωποι απ'όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες, τους παιδικούς σταθμούς κλπ. Ανά πάσα στιγμή πατούσες το κουμπάκι και μέσα σε 30" εμφανίζονταν μια μαία για να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.
Όταν με το καλό βγήκαμε, μας επισκέπτονταν μαία κάθε μέρα στο σπίτι για μια εβδομάδα (και μετά μια φορά την εβδομάδα) για να βοηθήσει με τον θηλασμό, με ό,τι χρειαζόμασταν σχετικά με την περιποίηση του μωρού και για να τον ζυγίσει
Dodger έγραψε:Αντε να παει να γεννησει η αλλη και να θελει να ακουσει Παολα ή Χαρα Βερα
Dodger έγραψε:Αντε να παει να γεννησει η αλλη και να θελει να ακουσει Παολα ή Χαρα Βερα
otso έγραψε:εσυ τυχερακια παντως γιατρο δεν θα πληρωσης οποιος και ναναι .
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]