τι 7000 ευρω ρε πουστη; πανε καλα;
Anonymous Founder έγραψε:Εκεί είναι Γερμανία, τα κάνουν καλά τα πράγματα, όχι όπως εδώ στην Ελλάδα...σκ@τ@ καλύτερα τα κάνουν αλλά εδώ που φτάσαμε γμς τα...
Anonymous Founder έγραψε:Εκεί είναι Γερμανία, τα κάνουν καλά τα πράγματα, όχι όπως εδώ στην Ελλάδα...
popolaros έγραψε:φερτω εδω στον μαστρο γιωργο απεναντι απο το σπιτι μου να στο κανει με ενα 500αρικο....
kostis20 έγραψε:Καλά ρε Peter σε ολόκληρη Γερμανία πηγές σε Έλληνα μηχανικό?
Πήγαινε σε 2-3 αντιπρόσωπειες και φτιάξτε σε μια να φαίνεται και σωστά το ιστορικό του αυτοκινήτου...
Επίσης τα βαψίματα οι αντιπροσωπίες τα στέλνουν έξω σε λαμαρινάδες που συνεργάζονται. Το παλικάρι μου πρότεινε 3, ο ένας είναι πιο ακριβός αλλά βάφει για vw, audi. Μη νομίζεις πως στην αντιπροσωπία είναι άγιοι. Μαφία είναι κ εκεί... Και αυτοί λεφτά από τις ασφαλιστικές τρώνε... Θα σου ξηλώσουν το αμάξι για να πάρουν όσα πιο πολλά μπορούν από την ασφαλιστική. Έχω φίλους που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τη BMW του Έσσεν, μία από τις μεγαλύτερες BMW... Σε έναν μάλιστα έκανε φασαρία γιατί του γρατζούνισαν στο σερβις το εσωτερικό από μπεζ πόρτα, εν τέλει του το άλλαξαν μετά από φασαρίες...
drdino έγραψε:Πριτσίνια; Πού πήγες ρε;
PeterPan έγραψε:drdino έγραψε:Πριτσίνια; Πού πήγες ρε;
πως το κολλούν με το σασί? πρώτα έτσι το εφαρμόζουν, σωστά? είδα κάτι βίντεο χθες από τη μεγάλη BMW σχολή του youtube...
Οκ, άλλο αυτό που περιέγραψες εκ των υστέρων, νόμιζα ότι θεωρούσες πως θα στο πριτσίνωναν σαν τα αεροπλάνα PeterPan έγραψε:Μη νομίζεις πως στην αντιπροσωπία είναι άγιοι. Μαφία είναι κ εκεί... Και αυτοί λεφτά από τις ασφαλιστικές τρώνε... Θα σου ξηλώσουν το αμάξι για να πάρουν όσα πιο πολλά μπορούν από την ασφαλιστική.
Βασικά δε ψήνομαι να αλλάξω το πίσω φτερό, δλδ να κόψω λαμαρίνες για μια λακούβα που αν την τραβήξω με βεντούζα θα στρώσει με λίγο στόκο. Αλλιώς θα φάει πριτσίνια στο πορτ παγκάζ, θα ξηλώσουν ταπετσαρίες, λάστιχα σε πόρτες, παράθυρα, πορτ παγκάζ, περιγράμματα κτλ... Και μετά αν δεν κάτσει καλά η οροφή για 3 χιλιοστά εφαρμογή, θα έχει χαλάσει η ηχομόνωση κτλ, θα μπαίνει καμιά στάλα νερό παραπάνω κ θα τρέχω από αλλού... Και στην BMW δεν παίζει στόκος μάλλον, παίζει "πονάει χέρι, κόβω χέρι"... παίζει αλλαγή με τη μία...
Εγώ σκέφτομαι να βάψω από το νεύρο κ κάτω...
drdino έγραψε:PeterPan έγραψε:drdino έγραψε:Πριτσίνια; Πού πήγες ρε;
πως το κολλούν με το σασί? πρώτα έτσι το εφαρμόζουν, σωστά? είδα κάτι βίντεο χθες από τη μεγάλη BMW σχολή του youtube...
Με σάλιο φυσικάΟκ, άλλο αυτό που περιέγραψες εκ των υστέρων, νόμιζα ότι θεωρούσες πως θα στο πριτσίνωναν σαν τα αεροπλάνα

dimviii έγραψε:PeterPan έγραψε:Μη νομίζεις πως στην αντιπροσωπία είναι άγιοι. Μαφία είναι κ εκεί... Και αυτοί λεφτά από τις ασφαλιστικές τρώνε... Θα σου ξηλώσουν το αμάξι για να πάρουν όσα πιο πολλά μπορούν από την ασφαλιστική.
Βασικά δε ψήνομαι να αλλάξω το πίσω φτερό, δλδ να κόψω λαμαρίνες για μια λακούβα που αν την τραβήξω με βεντούζα θα στρώσει με λίγο στόκο. Αλλιώς θα φάει πριτσίνια στο πορτ παγκάζ, θα ξηλώσουν ταπετσαρίες, λάστιχα σε πόρτες, παράθυρα, πορτ παγκάζ, περιγράμματα κτλ... Και μετά αν δεν κάτσει καλά η οροφή για 3 χιλιοστά εφαρμογή, θα έχει χαλάσει η ηχομόνωση κτλ, θα μπαίνει καμιά στάλα νερό παραπάνω κ θα τρέχω από αλλού... Και στην BMW δεν παίζει στόκος μάλλον, παίζει "πονάει χέρι, κόβω χέρι"... παίζει αλλαγή με τη μία...
παρα πολυ σωστα!
PeterPan έγραψε:dimviii έγραψε:PeterPan έγραψε:Μη νομίζεις πως στην αντιπροσωπία είναι άγιοι. Μαφία είναι κ εκεί... Και αυτοί λεφτά από τις ασφαλιστικές τρώνε... Θα σου ξηλώσουν το αμάξι για να πάρουν όσα πιο πολλά μπορούν από την ασφαλιστική.
παρα πολυ σωστα!
μπελά που βάλαμε στο κεφάλι μας...
Ομολογω οτι εφαγα ταπα απο τον σεισμικ. :lipsealed[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]