Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
giannik1977 έγραψε:Μου αρέσει που βρίσκομαι για λίγες μέρες στο χωριό..(Λεχούρι Καλαβρύτων)
Μου αρέσει που κοψαμε ξύλα για το τζάκι , το βράδυ άραγμα στο καφενείο , δίπλα στην ξυλόσομπα , ατέλειωτες συζητήσεις κ πειράγματα..
Μου αρέσει που αύριο ο γείτονας θα βγάλει τα τσίπουρα.Έχει γλέντι και μεζέ όλη μέρα...
Μου αρέσει που την Τετάρτη είναι ημέρα κυνηγιού (αγριογούρουνο..).Είμαι έτοιμος..
Δεν μου αρέσει που την Πέμπτη πρέπει να γυρίσω Αθήνα..

Πω πω θέλω κι εγω :oops:

@Θάνο περαστικά ρε :sorry: . Υγεία να χουμε και τα άλλα φτιάχνονται :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#36518 Θανε περαστικα :( μην το βαζεις κατω, υγεια να εχεις και θα ξαναφτιαξουν τα πραγματα :)
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#36640 Μ' αρεσει που σιγά σιγα ξεμπερδεύω με τη γραφειοκρατεία του διορισμού μου.
Ειλικρινά μου έβγαλαν την Παναγία :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Orestisren έγραψε:Μ' αρεσει που σιγά σιγα ξεμπερδεύω με τη γραφειοκρατεία του διορισμού μου.
Ειλικρινά μου έβγαλαν την Παναγία :lol:

Πήξε και μην μιλάς :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#36758 Δεν μου αρέσει....εχμμμ....τι δεν μου αρέσει ....ΜΙΣΩ ....ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ....τις διαφημίσεις jumbo :rant: και ειδικά αυτήν την τελευταία με έναν αφάνα στα λονδίνα και στα παρίσια. :rant:

Βάζεις να ακούσεις RED τσουπ 33 φόρες την ώρα το άθλιο αυτό τραγουδάκι. Βάζεις tv να δεις τίποτα junk τσουπ άλλες 20 φορές. ΕΛΕΟΣ ρε μλκες!!!! :protest:

Το συζήταγα με φίλους και μου είπαν ότι έφτασαν στο σημείο να χαμηλώνουν το ράδιο όταν παίζει. :vava:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#36760 Ε οκ. Εγώ αλλάζω σταθμό τις σπάνιες φορές που δεν ακούω την δικιά μου μουσικούλα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#36770 Εννοείται, δεν θα ακούσω ποτέ διαφημίσεις, και ειδικά του Jumbo, μόλις παίξει διαφήμιση, αλλαγή αμέσως από το τιμόνι σε άλλο σταθμό στην μνήμη.
Αν δεν έχει τίποτε, ας είναι καλά το USB.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#36900 Μ' άρεσε σήμερα που έφυγα στις 5 από τη δουλειά...
είχε καιρό να συμβεί αυτό, μου φάνηκε η μέρα διπλάσια :) :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#36953 Τα Jumbo δεν ξεχνώ.... Γλυκιά Jumboσακούλα μου..... :yahoo: :yahoo:

Μ' αρέσει το ποδήλατο που πήρα.
Μ' αρέσει που φιλικό ζευγάρι ορθοπόδησε με τη δουλειά του, ύστερα από ταλαιπωρία ετών.

Δε μ' αρέσει το ψιλόβροχο που ρίχνει.
Κυρίως δε μ' αρέσει, η αρρώστια που χτύπησε μεγάλο σε ηλικία μεν, ακμαιότατο και παλληκάρι δε, φίλο... Πούστη καρκίνε, τα καλύτερα παιδιά πας και βρίσκεις. :(
Άβαταρ μέλους
By GTI_
elteo έγραψε:Δεν μου αρέσει....εχμμμ....τι δεν μου αρέσει ....ΜΙΣΩ ....ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ....τις διαφημίσεις jumbo :rant: και ειδικά αυτήν την τελευταία με έναν αφάνα στα λονδίνα και στα παρίσια. :rant:

Βάζεις να ακούσεις RED τσουπ 33 φόρες την ώρα το άθλιο αυτό τραγουδάκι. Βάζεις tv να δεις τίποτα junk τσουπ άλλες 20 φορές. ΕΛΕΟΣ ρε μλκες!!!! :protest:

Το συζήταγα με φίλους και μου είπαν ότι έφτασαν στο σημείο να χαμηλώνουν το ράδιο όταν παίζει. :vava:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#37000 με βάση τους ισολογισμούς που αναρτούν τα jumbο , να είστε σίγουροι οτι θα ακούτε τις διαφημίσεις τους για πολλά ακόμα χρόνια :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#37028 Αν η κόρη του Jumbo βλεπότανε τώρα μπορεί να ήμουν σε καμιά έπαυλη με μεταξωτή ρόμπα και μία πουράκλα σαν του Ψωμιάδη και να απολάμβανα το english breakfast μου. :superman: :shifty: