markvag έγραψε:
no comment...
Με τάπωσες. Πάω να κρυφτώ στο λαγουμι μου.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

markvag έγραψε:
no comment...

).kyr80 έγραψε:Με τάπωσες. Πάω να κρυφτώ στο λαγουμι μου.
Πολύ εύκολα αρπάζεσαι, χωρίς λόγο... κουβέντα είπαμε να κάνουμε, όχι να το γυρίσουμε σε kyr80 έγραψε:Αν και μετά από αυτό, δεν βλέπεις τη διαφορά, με κάνεις να αναρωτιέμαι... Σίγουρα τελείωσες οικονομικό;;
Το no comment ήταν για να δείξει ότι το σχόλιο μ' ενόχλησε, αν πιστεύεις ότι πρέπει να σε ταπώσω, να προσπαθήσω...
kyr80 έγραψε:Τέσπα... Καλή καρδιά

GTS έγραψε:Όλα ρισκο είναι αλλα είναι λιγοτερο ρισκο να δωσεις 50κ σε σπουδες παρα 50κ και δανειο για να ανοίξεις μαγαζι ή να κανεις μια επενδυση. Και οι δυο όμως ρισκαρουν σε σχεση με καποιον που κραταει τα 50κ στην τραπεζα μενει Ελλαδα και ψαχνει μια δουλεια ειτε στο δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο τομεα και περναει χαλαρα την ζωη του.
QsisVTS έγραψε:GTS έγραψε:Όλα ρισκο είναι αλλα είναι λιγοτερο ρισκο να δωσεις 50κ σε σπουδες παρα 50κ και δανειο για να ανοίξεις μαγαζι ή να κανεις μια επενδυση. Και οι δυο όμως ρισκαρουν σε σχεση με καποιον που κραταει τα 50κ στην τραπεζα μενει Ελλαδα και ψαχνει μια δουλεια ειτε στο δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο τομεα και περναει χαλαρα την ζωη του.
και μπορεί να είναι ακόμα πιο χαλαρά αν πάει έξω που παίζουν λεφτά πάρει έναν σχετικά αξιοπρεπή μισθό και συνεχίσει εκεί τη ζωή του από το να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την εδώ παράνοια
γιατί το βρίσκεις μια δουλειά εδώ είναι το ένα πρόβλημα, μετά υπάρχει και το πρόβλημα του πόσο "χαλαρά" περνάς σε συνάρτηση με το κόστος ζωής που έχουμε πλέον
markvag έγραψε:kyr80 έγραψε:Αν και μετά από αυτό, δεν βλέπεις τη διαφορά, με κάνεις να αναρωτιέμαι... Σίγουρα τελείωσες οικονομικό;;
Το no comment ήταν για να δείξει ότι το σχόλιο μ' ενόχλησε, αν πιστεύεις ότι πρέπει να σε ταπώσω, να προσπαθήσω...
![]()
![]()

KiloMeater έγραψε:@Kyr
εχεις αγορασει κανενα απο αυτα τα 'πτυχια' ;
Τα λεφτα που θα δωσεις ειναι το λιγοτερο, εμπεριεχονται χρονια προσπαθειας, αγχους με τελειως αβεβαιη επιστροφη οχι μονο για τα τρεχοντα χρονια, αλλα ισως και ποτε.
Για τα υπολοιπα δε σχολιαζω αλλα αποψεις τους στυλ αγορασα 3 κιλα βιβλια για τα ραφια μου (ή ισοδυναμης αγνοιας του στυλ αγορασε κει δα ενα πτυχιο των 50Κ) στη δικη μου ζυγαρια εχουνε μεγαλη διαφορα απο το αν αγορασε καποιος makbook, αυτοκινητο η οτι αλλο.
bibendum έγραψε:Σ εναν διαλογο γιατι πρεπει να ταπωσει καποιος τον αλλον;
Παρ ολ αυτα δεν ειναι καποιου ειδους ρισκο να φας τα ματια σου στα διαβασματα για 10 χρονια και μετα να εχει αλλαξει το συμπαν γυρω σου;
Δεν ειναι ρισκο να εχεις φαει ολα τα χρονια σου στα βιβλια ενω θα μπορουσες να εχεις επενδυσει τα χρηματα καπου αλλου και να εχεις καλυτερη ζωη;
Ρισκο δεν σημαινει οτι χανεις μονο χρημα. Το ρισκο της καθε επιλογης σημαινει οτι εχεις χασει χρονο, εχεις χασει στιγμες, εχεις κουραστει να αποκτησεις καποια εφοδια τα οποια πιθανως να σε ακολουθουν σε ολη σου τη ζωη αλλα μπορει και να σε αφησουν γιατι η εποχη μας ξεπερναει πολυ ευκολα πλεον.
Αλλα αν μπαινουμε σε διαδικασια με ταπωσες σε ταπωσα σιγουρα δεν θα γινει διαλογος. Στο τοπικ τωρα 25 σελιδες ο καθενας προσπαθει να πιεισει τον αλλον οτι αυτος ειναι γαματος (αλλος με σκουπα dyson, αλλος θεωρωντας ξεφτιλα το να χαλασεις 50000 euros για να κανεις σπουδες)
Δυστυχως αλλο ενα θεμα που ο καθενας προσπαθει να επιβεβαιωσει την σπουδαιοτητα του και δεν βλεπουμε σφαιρικα τις δυσκολιες/οφελη καθε επιλογης.

kyr80 έγραψε:Ναι έχω αγοράσει πτυχίο. Και μάλιστα όχι για τον εαυτό μου. Πλήρωσα δίδακτρα, πλήρωσα να μένει μόνη της, πλήρωσα λούσα, γενικά πλήρωσα πολλά για να πάρει το πτυχίο. Μετά πλήρωσα επίπλωση, πλήρωσα αυτοκίνητο και πολλά άλλα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]