Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
otso έγραψε:μηπως πρεπει να χωριστει το φορουμ σε 2 μερη; στο ενα να γραφει η λετσαρια και στο αλλο οι πλουσιοι και τα προβληματα τους ; γιατι εδω μεσα υπαρχουν εξωγηινοι που πιστευουν οτι ενα παιδι εχει διαφορά αν μεγαλωνει με καροτσι 800ε με ενα παιδι που μεγαλωνει με καροτσι 20ε . ρε συ ιδιοκτητη που μεγαλωσες με χεστρα εξω απο το σπιτι τι λες;

Φιλτατε Οτσο, εισαι σε καλο δρομο. Θα υπερψηφιζα το νομοσχέδιο σου, πλην ομως θελω και ενα τρίτο μέρος για μας τους Καλαμαριώτες...διοτι δεν ειναι θεμα μονο χρημάτων αλλα και στυλ. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#360811 Για καρότσι που κλείνει με μία κίνηση μία είναι η μάρκα, Baby Jogger. Μοντέλα κάμποσα, προτείνω το city mini σκέτο σαν σωστό συνδυασμό μεγέθους, βάρους, δυνατοτήτων.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Εγω ειμαι κομμουνιστης. :shifty:

Οποτε ραντεβου ολοι, ΟΛΟΙ στου Δια για βουτες στην πισινα. :rtfm: :rtfm:

Φερε και τις κοτες, θελει κινουμενους στοχους ο Διας.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ειδικά τώρα που περιμένω το νέο πιστόλι μου και θέλω να το δοκιμάσω.

Πέρα από την πλάκα, ο Μάρκος μου είπε χθες στην μπυροσυνάντηση το σκηνικό και συφιλιάστικά άσχημα! Γονιός δεν είμαι, αλλά στην μικρή του έχω αδυναμία και άνετα τον πλάκωνα στις μάπες τον παπάρα που της ράγισε την καρδιά! :rant:
Άβαταρ μέλους
By nass
otso έγραψε:μηπως πρεπει να χωριστει το φορουμ σε 2 μερη; στο ενα να γραφει η λετσαρια και στο αλλο οι πλουσιοι και τα προβληματα τους ; γιατι εδω μεσα υπαρχουν εξωγηινοι που πιστευουν οτι ενα παιδι εχει διαφορά αν μεγαλωνει με καροτσι 800ε με ενα παιδι που μεγαλωνει με καροτσι 20ε . ρε συ ιδιοκτητη που μεγαλωσες με χεστρα εξω απο το σπιτι τι λες;

Για το μωρό έχει μικρή διαφορά.
Για τους γονείς πάλι μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.
Οχι βέβαια και 800 ευρώ.

@kon5
Αριστη επιλογή τα Inglesina :s_thumbsup Λογική τιμή, εύκολα στο άνοιξε-κλείσε, μικρός όγκος κλειστό, σωστό μέγεθος ρόδες (ούτε για Camel Trophy ούτε ρουλεμάν), ξαπλώνει τελείως.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
nass έγραψε:@kon5
Αριστη επιλογή τα Inglesina :s_thumbsup Λογική τιμή, εύκολα στο άνοιξε-κλείσε, μικρός όγκος κλειστό, σωστό μέγεθος ρόδες (ούτε για Camel Trophy ούτε ρουλεμάν), ξαπλώνει τελείως.

Πήγε η μελλοντική μαμά είδε και αποφάσισε. Της είχα πει εδώ και καιρό να δει - δοκιμάσει και όποιο τη βολέψει να αγοράσει, αφού αυτή κυρίως θα τραβάει το ζόρι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimsabas έγραψε:Μάρκο, καταρχάς σιγουρέψου ότι ειπώθηκε ακριβώς αυτό, γιατί πρόκειται περί μεγάλης χοντράδας. Σκέψου να είπε ότι "αυτοί οι πέντε ρόλοι, που είναι πολύ απαιτητικοί, θα δοθούν σε μαθητές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα" και τα παιδιά να το γενίκευσαν. Έχει διαφορά.

Ήρθε μία μαμά πριν λίγο (έφερε την κόρη της να παίξουν με τα δικά μου) και μας είπε ακριβώς το ίδιο... :rtfm: 3 να λένε ακριβώς το ίδιο;;; πολύ μεγάλη σύμπτωση...

junior gt έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Μάρκο, καταρχάς σιγουρέψου ότι ειπώθηκε ακριβώς αυτό, γιατί πρόκειται περί μεγάλης χοντράδας. Σκέψου να είπε ότι "αυτοί οι πέντε ρόλοι, που είναι πολύ απαιτητικοί, θα δοθούν σε μαθητές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα" και τα παιδιά να το γενίκευσαν. Έχει διαφορά.

Ουτε αυτο λεγεται. πάλι γινεται μια διακριση στα παιδια. Και σιγα. Η γιορτη γινεται ετσι κι αλλιως για εκπαιδευτικους λογους. Επομενως το στοιχημα και η επιτυχια για το δασκαλο ειναι οι απαιτητικοι ρολοι να παιχτουν απο παιδακια οχι και τοσο 'προχωρημενα'.

Ακριβώς... 2 κορίτσια που ήταν στους "μη άξιους" είπαν και τα δύο στους γονείς τους "Μα, καλά, τι έχει αυτό το παιδί που δεν το έχουμε εμείς;;;" :rant: :rant:

Και ίσα ίσα, θα έπρεπε να δώσει κάποιους ρόλους σε πιο αδύναμους μαθητές για να τους ανεβάσει το ηθικό και να τους πει και μπράβο στο τέλος (κι ας ξεχάσουν και καμιά γραμμή, δεν θα του χαλάσουν την πρεμιέρα στο Ηρώδειο...)

@κον5: Τρόπος ανεβάσματος σκάλας με καρότσι: Πας με την όπισθεν και τα ροδάκια κολλάνε στις σκάλες για να το ανεβάσεις. :rtfm: Μετά από μερικές φορές το μαθαίνεις.

Άλλη λύση να μην το αφήνεις το κορίτσι μόνο του άκαρδε άντρα! :protest: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#360882 Εναλλακτικά
- Κλείδωμα καροτσιού με κλειδαριά ποδηλάτου κάπου στο ισόγειο/γκαράζ.
- Καρότσι στο πορτπαγκάζ (αν το αυτοκίνητο παραμένει σπίτι).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#361068 Ξημέρωσε μία υπέροχη μέρα !!! Ο gianik jr παίρνει εξιτήριο , η cpk επεσε τελείως.. τους περιμενω σπίτι.

Υ.γ1
Παραμένω κρεβατωμενος αλλά τουλάχιστον τώρα θα ακούω την φωνή του μέσα στο σπίτι..
Έχω ρίξει τέτοιο κλαμμα αυτές τις μέρες ,ούτε τούρκικο σήριαλ να έβλεπα.

Υ.γ2
Ευχαριστώ μεσα απ την καρδιά μου όσους ενδιαφέρθηκαν ...Εύχομαι να έχετε υγεία ,υγεία ,υγεία κ όλα τα άλλα θα έρθουν..

Υ.γ3
Μην περιμένετε τπτ moderating από εμένα αυτές τις μέρες..Κάντε το Κούγκι!!!!!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#361076 με το καλο και σιδερένιος ο μικρουλης Γιαννη! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:Έχω ρίξει τέτοιο κλαμμα αυτές τις μέρες ,ούτε τούρκικο σήριαλ να έβλεπα.

:s_omg :s_omg :s_omg :s_omg

Τζιζους. ΤΖΕΖΑΣ. :help:

Κλαμα για κατι που στατιστικα θα αντιμετωπισει αλλες 700 δισεκατομμυρια φορες μεχρι να παει πρωτη δημοτικου;
Λεχωνιασες. :x
ΛΕΧΩΝΙΑΣΕΣ. :x :x
Μην ξαναπιεις γαλα στο κυλικειο της δουλειας, σας ριχνουν αντικουκου μεσα . -

Ελπιζω , ΕΛΠΙΖΩ η Γιαννικαινα μολις δει αυτα τα χαλια να σου δωσει 2 αναστροφες. :adminpower: Και μια γκλομπια στο γονατο. :adminpower: :adminpower: Αντε και με την λαβη του οπλου να σου σπασει τον παραμεσο. :adminpower: :adminpower: :adminpower:
ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

Θα γινεις αντρας θες δε θες. :rtfm:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#361086 Μην ακούς τον g gianik. Εγώ σε νιώθω.... :s_cry

Όταν μπήκε ο μεγάλος μου χειρουργείο, το κλάμα που έριξα δε θυμάμαι να το έχω ρίξει ποτέ στη ζωή μου :s_cry (στον 2ο ήμουν πιο συγκρατημένος :vava: )

Σιδερένιος! :s_thumbsup