https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
otso έγραψε:μηπως πρεπει να χωριστει το φορουμ σε 2 μερη; στο ενα να γραφει η λετσαρια και στο αλλο οι πλουσιοι και τα προβληματα τους ; γιατι εδω μεσα υπαρχουν εξωγηινοι που πιστευουν οτι ενα παιδι εχει διαφορά αν μεγαλωνει με καροτσι 800ε με ενα παιδι που μεγαλωνει με καροτσι 20ε . ρε συ ιδιοκτητη που μεγαλωσες με χεστρα εξω απο το σπιτι τι λες;

g8777 έγραψε:Εγω ειμαι κομμουνιστης.![]()
Οποτε ραντεβου ολοι, ΟΛΟΙ στου Δια για βουτες στην πισινα.![]()
![]()
Φερε και τις κοτες, θελει κινουμενους στοχους ο Διας.
otso έγραψε:μηπως πρεπει να χωριστει το φορουμ σε 2 μερη; στο ενα να γραφει η λετσαρια και στο αλλο οι πλουσιοι και τα προβληματα τους ; γιατι εδω μεσα υπαρχουν εξωγηινοι που πιστευουν οτι ενα παιδι εχει διαφορά αν μεγαλωνει με καροτσι 800ε με ενα παιδι που μεγαλωνει με καροτσι 20ε . ρε συ ιδιοκτητη που μεγαλωσες με χεστρα εξω απο το σπιτι τι λες;
nass έγραψε:@kon5
Αριστη επιλογή τα InglesinaΛογική τιμή, εύκολα στο άνοιξε-κλείσε, μικρός όγκος κλειστό, σωστό μέγεθος ρόδες (ούτε για Camel Trophy ούτε ρουλεμάν), ξαπλώνει τελείως.
Dimsabas έγραψε:Μάρκο, καταρχάς σιγουρέψου ότι ειπώθηκε ακριβώς αυτό, γιατί πρόκειται περί μεγάλης χοντράδας. Σκέψου να είπε ότι "αυτοί οι πέντε ρόλοι, που είναι πολύ απαιτητικοί, θα δοθούν σε μαθητές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα" και τα παιδιά να το γενίκευσαν. Έχει διαφορά.
3 να λένε ακριβώς το ίδιο;;; πολύ μεγάλη σύμπτωση... junior gt έγραψε:Dimsabas έγραψε:Μάρκο, καταρχάς σιγουρέψου ότι ειπώθηκε ακριβώς αυτό, γιατί πρόκειται περί μεγάλης χοντράδας. Σκέψου να είπε ότι "αυτοί οι πέντε ρόλοι, που είναι πολύ απαιτητικοί, θα δοθούν σε μαθητές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα" και τα παιδιά να το γενίκευσαν. Έχει διαφορά.
Ουτε αυτο λεγεται. πάλι γινεται μια διακριση στα παιδια. Και σιγα. Η γιορτη γινεται ετσι κι αλλιως για εκπαιδευτικους λογους. Επομενως το στοιχημα και η επιτυχια για το δασκαλο ειναι οι απαιτητικοι ρολοι να παιχτουν απο παιδακια οχι και τοσο 'προχωρημενα'.
Μετά από μερικές φορές το μαθαίνεις.

gianik έγραψε:Έχω ρίξει τέτοιο κλαμμα αυτές τις μέρες ,ούτε τούρκικο σήριαλ να έβλεπα.
Και μια γκλομπια στο γονατο.
Αντε και με την λαβη του οπλου να σου σπασει τον παραμεσο.
(στον 2ο ήμουν πιο συγκρατημένος
)
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]