dimviii έγραψε: πατημενα κομματια περναγε με κοφτη πολύ νωρις,οταν τα υπολοιπα με 5 εως 9 χλμ παραπανω δεν κοφταριζαν.
Πανω σε αυτο, ισχυει και φετος το κλειδωμα σε 2 σετ σχεσεων για ολη την χρονια;
dimviii έγραψε: πατημενα κομματια περναγε με κοφτη πολύ νωρις,οταν τα υπολοιπα με 5 εως 9 χλμ παραπανω δεν κοφταριζαν.
dimviii έγραψε:το καλυτερο που καταφεραν είναι δυο φορες 3ο χρονο, εκτος αυτου είναι εμφανες και στα βιντεο ότι υστερει.
Μαλλον και στη δυναμη,σε βιντεο σε πατημενα κομματια περναγε με κοφτη πολύ νωρις,οταν τα υπολοιπα με 5 εως 9 χλμ παραπανω δεν κοφταριζαν.
theo13 έγραψε:dimviii έγραψε:το καλυτερο που καταφεραν είναι δυο φορες 3ο χρονο, εκτος αυτου είναι εμφανες και στα βιντεο ότι υστερει.
Μαλλον και στη δυναμη,σε βιντεο σε πατημενα κομματια περναγε με κοφτη πολύ νωρις,οταν τα υπολοιπα με 5 εως 9 χλμ παραπανω δεν κοφταριζαν.
Το ότι έφταναν νωρίς στο κόφτη δε σημαίνει ότι είναι αδύναμο το μοτέρ αλλά ότι έχει κοντή τελική σχέση.
Ο Χανινεν κορυφαιος στο χιονι;ταχυτερος απο σορντο ΝΑΙ.Απο νεβιλ οχι απο παντον οχι απο τανακ οχι,απο μικ οχι.Τι κορυφαιος λοιπον;;;;dimviii έγραψε:αυτό που το βρηκαν?
Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τεχνικούς της Citroen, η νέα γενιά αυτοκινήτων ήταν στις περισσότερες των περιπτώσεων ταχύτερη κατά 1,34 δλ./χλμ., ενώ σε κάποιες ειδικές είδαν στην τηλεμετρία ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 210 χλμ./ώρα!
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]