Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#358057 Το αυτοκίνητο αυτό είναι σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο μοτέρ. Οτιδήποτε άλλο είναι καγκουριά και Τέρας του Φρανκενστάιν.

ΥΓ: Η Mazda δεν απέρριψε τον Wankel. Συνεχίζει να τον εξελίσσει και όταν έρθει ο καιρός (οικονομικές συνθήκες, τεχνική ωριμότητα) θα ξαναβγάλει αυτοκίνητο με τέτοιον κινητήρα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
georgetz έγραψε:Αν καταλαβαίνω καλά απο τη συζήτηση , η Mazda έριξε άπειρο χρήμα εδώ και δεκαετίες, αξιοποιησε
τα αποτελέσματα του R&D πάνω στο θέμα του Wankel για να φτιάξει ένα 4θυρο sport coupe ,
με 50/50 ζύγισμα, χαμηλό κέντρο βάρους και προοδευτική συμπεριφορά για να έρθει ο τάδε μηχανικός και να
πει

" ο Wankel έχει αδυναμίες άρα ένα αμάξι που χτίστηκε γύρω απο αυτόν , τον πετάμε και βάζουμε ένα συμβατικό
με ψηλότερο κέντρο βάρους, πιο μεγάλο σε διαστάσεις, πιθανόν πιο βαρύ και με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά
απόδοσης γιατι είναι καλύτερο"

Χάνω κάτι ? :hmmm:

Όχι, καλά είσαι... :lol:

blinkys έγραψε:
Zorz έγραψε:
Για να έχουμε καλό ερώτημα, αυτό το πράγμα είναι street legal; Πώς υποτίθεται ότι περνάει ΚΤΕΟ (πέρα από το προφανή τενεκέ λάδι); :hmmm:

Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να γίνει νόμιμα, με μελέτη μηχ μηχ αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταφέρει κανείς με το ελ δημόσιο.

Αντικατάσταση κινητήρα > +25% σε χωρητικότητα + >+25% ιπποδύναμη + από άλλη εταιρεία + ποτέ δεν υπήρξε Mazda με αυτό το μοτέρ = με τίποτα... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#358160 Πέρα από την όποια καγκουριά θεωρεί ο καθένας, αυτό που γράφει ο Μάρκος ισχύει.
Δεν περνάει ΚΤΕΟ, ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#358178 Αλλο αυτο. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες. Φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
REALZEUS έγραψε:Το αυτοκίνητο αυτό είναι σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο μοτέρ. Οτιδήποτε άλλο είναι καγκουριά και Τέρας του Φρανκενστάιν.

ΥΓ: Η Mazda δεν απέρριψε τον Wankel. Συνεχίζει να τον εξελίσσει και όταν έρθει ο καιρός (οικονομικές συνθήκες, τεχνική ωριμότητα) θα ξαναβγάλει αυτοκίνητο με τέτοιον κινητήρα.

+απειρο

Δεν προκειται ουτε καν για αναβαθμιση τυπου πχ αλλαγη μοτερ απο 330i σε Μ3...

Το εργαλειο ειναι καργα τραβελι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#358646 Μήπως τώρα πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο σε "Πόσο ηλίθιος είμαι που πήρα RX-8 εν έτει 2017"; :shifty:
Και το θέμα να συνεχιστεί με εμπειρίες ενός νέου από την ζωή με το RX-8.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#359378 55 λίτρα για 275 χιλιόμετρα ή αλλιώς, ακριβώς 20λ/100χμ, με αρκετά χιλιόμετρα τάπα
στην Εγνατία και σπάσιμο πρώτης εντός πόλης με παντηλίκια βέβαια...
Εικόνα
+

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#359381 Έλα... μην απελπίζεσαι... μπορείς και καλύτερα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#359382 δεν είναι και τραγικη η καταναλωση με τη χρηση που εκανες. Ειμαι περίεργος να δω με οικονομικη οδηγηση ποσο θα το φερει.

το τζιφακι με το μορφασμο οσες φορες και να το δω γελαω. :lol: Απιστευτη μουτσουνα.