Μιλάω ως παθών και μαθών...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:H αμερικανική παιδιατρική εταιρεία πάντως (βιβλίο της οποίας έχω ως reference) συνιστά το παιδί να κοιμάται στο δωμάτιό του από πολύ μικρό.Αν θυμάμαι καλά (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό) το ίδιο συνιστού και στο UK.
saxon_747 έγραψε:markvag έγραψε:H αμερικανική παιδιατρική εταιρεία πάντως (βιβλίο της οποίας έχω ως reference) συνιστά το παιδί να κοιμάται στο δωμάτιό του από πολύ μικρό.Αν θυμάμαι καλά (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό) το ίδιο συνιστού και στο UK.
Αυτό είχα διαβάσει και εγώ, μας το είχε προτείνει και η παιδίατρος (είχε κάνει κάποια χρόνια uk) και το μωρό κοιμόταν στο κρεβάτι της από 4 μηνων. Όσο πιο μικρό, τόσο καλύτερα.

italakias έγραψε:4μηνων μονο του σε ενα δωματιο.
Τι αλλο θα διαβασουμε.
italakias έγραψε:4μηνων μονο του σε ενα δωματιο.
Τι αλλο θα διαβασουμε.
italakias έγραψε:Γιατι ετσι.
Γιατι σαν πατερας ή μητερα,ωφειλεις να προστατευεις το παιδι σου και οταν κοιμαται.
Αυτα που λενε οι παιδιατροι,οσοι τα λενε ,ειναι μαλακιες.
4 μηνων μωρο,εαν παθει κατι,πνιγει ξερω γω τι και ξυπνησω και το βρω πεθαμενο,μετα θα πρεπει να παω να φουνταρω απο κανα μπαλκονι.
Καλα δεν σας κοβει καθολου,και ειστε και πατεραδες.
markvag έγραψε:H αμερικανική παιδιατρική εταιρεία πάντως (βιβλίο της οποίας έχω ως reference) συνιστά το παιδί να κοιμάται στο δωμάτιό του από πολύ μικρό.Αν θυμάμαι καλά (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό) το ίδιο συνιστού και στο UK.
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]