Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#35314 Ξέρουμε εδώ τί πρέπει να γίνει? Το πίσω φτερό αν αλλαχθεί, θα κοπεί η λαμαρίνα?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#35326 Καταρχάς περαστικά :oops:
Εμένα σε αντίστοιχο χτύπημα είχε γίνει κοπτοραπτική.Αν είναι σοβαρό το συνεργείο δε θα υπάρξει πρόβλημα.
Επειδή όμως είναι κάμπριο,το κομμάτι είναι πολύ μικρότερο.Καμία σχέση με κούρσα που περνάει πάνω από τις πόρτες και καταλήγει μέχρι το καπό.Άρα ίσως γίνεται να αλλάξεις όλο εκείνο το πάνελ ή και να βγαίνει πολύ απλά και να επιδιορθώνεται το ίδιο με ακόμη μικρότερο κόστος.Το τί έχει γίνει από μέσα είναι που θέλει προσοχή αν και από τη φωτογραφία δε νομίζω να έχεις τέτοιο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#35345 Περαστικά αλλά με dunlop τα θελες και τα παθες

Είμαι φίλος του ΣΧ
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Cosmonaut21 έγραψε:Καταρχάς περαστικά :oops:
Εμένα σε αντίστοιχο χτύπημα είχε γίνει κοπτοραπτική.Αν είναι σοβαρό το συνεργείο δε θα υπάρξει πρόβλημα.
Επειδή όμως είναι κάμπριο,το κομμάτι είναι πολύ μικρότερο.Καμία σχέση με κούρσα που περνάει πάνω από τις πόρτες και καταλήγει μέχρι το καπό.Άρα ίσως γίνεται να αλλάξεις όλο εκείνο το πάνελ ή και να βγαίνει πολύ απλά και να επιδιορθώνεται το ίδιο με ακόμη μικρότερο κόστος.Το τί έχει γίνει από μέσα είναι που θέλει προσοχή αν και από τη φωτογραφία δε νομίζω να έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Θα δείξει στη BMW, το παράθυρο προς το παρόν κατεβαίνει κανονικά μες το φτερό...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#36052 Πάρε κάνα audi διάβασα σαν αντιπρόταση σε άλλο θρεντ

Είμαι φίλος του ΣΧ
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
kostis20 έγραψε:Ενημερωτικά η 5αρα τρέμει πάλι... :rant:

Εγώ την Ζέτα την έχω από το 2010 (μοντέλο 2005). Πριν λίγες μέρες που άλλαξα, είδαμε με τον μηχανικό και μόνο ο 6ος ήταν original (Bosch), οι άλλοι 5 αλλαγμένοι από τον προηγούμενο. Αυτός που άλλαξα ήταν ήδη αλλαγμένος Beru. Οι καινούργιοι είναι πάλι Bosch, άλλος κωδικός.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε εδώ τί πρέπει να γίνει? Το πίσω φτερό αν αλλαχθεί, θα κοπεί η λαμαρίνα?

Εικόνα

Μπορει και να στο φερουν, αλλα μετα θα θελει στοκο. Οχι πως αμα στο κοψουν και σου κολλησουν αλλο μπορει να μη σου βαλουν στοκο.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#36280 Το καλό είναι ότι δεν είναι σεντάν, οπότε το πίσω φταρό φαίνεται ξεχωριστό κομμάτι απ' έξω.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Ουτε καν τρολλαρισμα... :lipsealed: :lipsealed: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#36801 Πέρασα σήμερα κ από έναν φίλο Έλληνα μηχανικό αυτοκινήτων που είναι της πιάτσας να ακούσω μία γνώμη. Η τιμή μάλλον θα κοστολογηθεί περί τα 7.000€ ( πολλά μου ακούγονται βέβαια, αλλά τόσο λέει). Έχει κ έλληνα πραγματογνώμονα. Έν τω μεταξύ από κοντά δε φαίνεται τόσο χάλια. Το μαρσπιέ μόνο επιφανειακά γδάρθηκε. Τη ζάντα θα τη χρεώσουν αλλαγή, πάει αλλαγή κ το λάστιχο ( το οποίο είναι 4 μηνών) κ μάλλον κ το απέναντι. Στην ερώτηση γιατί, η απάντηση ήταν "γιατί έτσι κάνουν εδώ στη Γερμανία" θα πρέπει να μετρηθεί ο άξονας. Εκεί έχω τον λαςτιχά μου που είναι κ συνεργάτης του. Έκλεισα ένα ραντεβού στη BMW , δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω λόγω δουλειάς. Βασικά στη bmw θα πέσει ξήλωμα κ ράψιμο. Δεν το θέλω. Έχει μπει 3-5 εκατοστά μέσα. Αν τι τραβήξεις έξω, θα φάει λίγο στόκο. Διαφορετικά μπλέξω με οξυγονοκολήσεις κ δε συμμαζεύεται. Θα δω αύριο- μεθαύριο...

Sent from space >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 11 Νοέμ 2014, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
PeterPan έγραψε:Πέρασα σήμερα κ από έναν φίλο Έλληνα μηχανικό αυτοκινήτων που είναι της πιάτσας να ακούσω μία γνώμη. Η τιμή μάλλον θα κοστολογηθεί περί τα 7.000€ ( πολλά μου ακούγονται βέβαια, αλλά τόσο λέει). Έχει κ έλληνα πραγματογνώμονα. Έν τω μεταξύ από κοντά δε φαίνεται τόσο χάλια. Το μαρσπιέ μόνο επιφανειακά γδάρθηκε. Τη ζάντα θα τη χρεώσουν αλλαγή, πάει αλλαγή κ το λάστιχο ( το οποίο είναι 4 μηνών) κ μάλλον κ το απέναντι. Στην ερώτηση γιατί, η απάντηση ήταν "γιατί έτσι κάνουν εδώ στη Γερμανία" Έκλεισα ένα ραντεβού στη BMW , δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω λόγω δουλειάς. Βασικά στη bmw θα πέσει ξήλωμα κ ράψιμο. Δεν το θέλω. Έχει μπει 3-5 εκατοστά μέσα. Αν τι τραβήξεις έξω, θα φάει λίγο στόκο. Διαφορετικά μπλέξω με οξυγονοκολήσεις κ δε συμμαζεύεται. Θα δω αύριο- μεθαύριο...

Sent from space >

ποσο;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
popolaros έγραψε:
PeterPan έγραψε:Πέρασα σήμερα κ από έναν φίλο Έλληνα μηχανικό αυτοκινήτων που είναι της πιάτσας να ακούσω μία γνώμη. Η τιμή μάλλον θα κοστολογηθεί περί τα 7.000€ ( πολλά μου ακούγονται βέβαια, αλλά τόσο λέει). Έχει κ έλληνα πραγματογνώμονα. Έν τω μεταξύ από κοντά δε φαίνεται τόσο χάλια. Το μαρσπιέ μόνο επιφανειακά γδάρθηκε. Τη ζάντα θα τη χρεώσουν αλλαγή, πάει αλλαγή κ το λάστιχο ( το οποίο είναι 4 μηνών) κ μάλλον κ το απέναντι. Στην ερώτηση γιατί, η απάντηση ήταν "γιατί έτσι κάνουν εδώ στη Γερμανία" Έκλεισα ένα ραντεβού στη BMW , δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω λόγω δουλειάς. Βασικά στη bmw θα πέσει ξήλωμα κ ράψιμο. Δεν το θέλω. Έχει μπει 3-5 εκατοστά μέσα. Αν τι τραβήξεις έξω, θα φάει λίγο στόκο. Διαφορετικά μπλέξω με οξυγονοκολήσεις κ δε συμμαζεύεται. Θα δω αύριο- μεθαύριο...

Sent from space >

ποσο;;;;;;;;;;;;;;;;
7-7.500€...

Sent from space >