;Αν είναι έτσι, ν' ανοίξουμε κι ένα ξεχωριστό θέμα για τους πεζούς μέσα στην πόλη, τους "εκπαιδευτές" οδήγησης, ίσως και κανα-δυο ακόμα...
;
ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ
αα... και τα πεζοδρόμια είχαν λέει κάτι κ@λ@γερους που πηγαίναν; δεν ξέρουν ότι μπορεί να σπάσουν κανα κόκκαλο δε κολάει εύκολα στην ηλικία τους!!!IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Eliaskat έγραψε:...Και να φανταστητε οτι παλια οι μοτοσυκλετιστες χαιρετιόντουσαν....
Eliaskat έγραψε:Και να φανταστητε οτι παλια οι μοτοσυκλετιστες χαιρετιόντουσαν....
F&G έγραψε:Ετσι εναι.
Οσο για το κομπλεξ των σκουτεραδων ως πρωην κατοχος βρσπας δεν ειχα κανενα κομπλεξ γιατι ειχα μια κλασικη βεσπα.
F&G έγραψε: Οσο για το κομπλεξ των σκουτεραδων ...!
F&G έγραψε:Ετσι εναι.
Οσο για το κομπλεξ των σκουτεραδων ως πρωην κατοχος βρσπας δεν ειχα κανενα κομπλεξ γιατι ειχα μια κλασικη βεσπα. Σημερα βλεπουμε τερατα σε ογκο 500cc 800cc και νομιζει οποιος τα καβαλαει οτι θα βαζει και φωτια στην ασφαλτο. Ακραπα πανω και μπιλιες και μετα παιρνουν αερα τα μυαλα τους Morx....![]()
Ειδικα στα μεγαλα σκουτερ τυπου τ max ποολυ prestige!!!
elteo έγραψε:F&G έγραψε:Ετσι εναι.
Οσο για το κομπλεξ των σκουτεραδων ως πρωην κατοχος βρσπας δεν ειχα κανενα κομπλεξ γιατι ειχα μια κλασικη βεσπα. Σημερα βλεπουμε τερατα σε ογκο 500cc 800cc και νομιζει οποιος τα καβαλαει οτι θα βαζει και φωτια στην ασφαλτο. Ακραπα πανω και μπιλιες και μετα παιρνουν αερα τα μυαλα τους Morx....![]()
Σιγά μην έχουμε κόμπλεξ για τις μηχανές. Εγώ προσωπικά έχοντας παλαιότερα Ζ1000, σε λυπάμαι που τρως τόσο κρύο και αέρα στην μάπα.![]()
![]()
![]()
ΥΓ. είμαι ευτυχής κάτοχος εδώ και μερικά χρόνια σκουτεροπολυθρόνας Gilera Nexus 500 σαν την παρακάτω και την λατρεύω.
F&G έγραψε:elteo έγραψε:F&G έγραψε:Ετσι εναι.
Σιγά μην έχουμε κόμπλεξ για τις μηχανές. Εγώ προσωπικά έχοντας παλαιότερα Ζ1000, σε λυπάμαι που τρως τόσο κρύο και αέρα στην μάπα.![]()
![]()
![]()
ΥΓ. είμαι ευτυχής κάτοχος εδώ και μερικά χρόνια σκουτεροπολυθρόνας Gilera Nexus 500 σαν την παρακάτω και την λατρεύω.
Να τη χαιρεσαι. Εχει και καλοριφερ...![]()
Οσο για το Ζ1000 χωρις το φερινγκ της baracuda μπροστα και τερμα κατω σκυφτος δεν κρατιεσαι στο μηχανακι. Παρ ολα αυτα το παλευω και πανω απο τα 250χλμ. Τα λατρευω τα kawasaki.....
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]