- 07 Νοέμ 2014, 22:00
Ο καθενας οπως το βλεπει.
Στο κεντρο της Λάρισας οσα χρονια οδηγαω, ειτε μηχανη, μηχανακι αυτοκινητο ... δεν ειχα ποτε και κανενα θεμα. Ευγενικοτατοι. Οπως επισης και σε οποιο ελεγχο με σταματησαν!
Περα απο μια και μοναδικη περιπτωση π#$τανας γιου ... για τον οποιο εγραψα στο 4Τforum.
Καμια αναμειξη δεν εχω μαζι τους, ουτε συγγενη ουτε τιποτα.
Τι διαολο, γιατι μου φερονται εμενα καλα; Βυζγια δεν εχω ... (ακομα) ουτε σκορπιζω 200ευρα οταν τους βλεπω.
Μια απο τις καλυτερες περιπτωσεις ever.
Πρωι... νομιζω 10:30 ηταν;
-Καλημερα κυριε. (παιζει να μου εριχνε 10 χρονια το οργανο!)
-Καλημερα! Μισο λεπτο να σας δωσω τα χαρτια μου.
-Εχετε πιει;
-Οχι φυσικα! (Τον κοιταω και μειδιαζω, ετοιμος να γελασω με την καρδια μου)
-Φυσηξτε σας παρακαλω στο μηχανημα, εχετε ξαναφυσηξει; (δεν κρατιεται και 'κεινος και γελαει πρωτος!)
-Ναι εχω ξαναφυσηξει. (Φυσαω και με πιανουν και μενα τα γελια)
Φαινεται καποιος τους εβαλε να κανουν αλκοολτεστ πρωινιατικα για καποιο λογο και τους φαινοταν τραβηγμενο οπως και 'μενα...
Ακομα και οι ασφαλιτες με επιασαν σε σκοτεινο χωματοδρομο οπου εστριψα για επειγον κατουρημα, τη στιγμη που τον τιναζα ...
Η πρωτη λεξη που τους ειπα επειδη ειδα 2 μπαρμπαδες σε Nissan (X-trail νομιζω ηταν) ... ηταν "Ρε παπαρες, να κατουρησω, μπορω; Δεν εχετε ξαναδει καποιον να κατουραει;;" Νομιζα δε χωραγαν να περασουν και εκατσαν εκει διπλα μου και χαζευαν σαν τις αγελαδες που κοιτανε το τραινο.
Ευγενικοτατα μου ειπαν, παρεξηγηση - δωσε μας ταυτοτητα, τι γυρευεις εδω ... δειχνοντας το σημα τους.
Χαμογελασα, χαμογελασαν... my apologies!
Τωρα, γιατι απο τους 8 στους 10 που ρωταω εχουν θεμα ... δεν το εχω καταλαβει, ομως κατοπιν συλλογισμου, για τα ατομα που ξερω και μου εχουν αναφερει περιστατικα "τι κοιτας ρε παλικαρι" "φιλαρακι τα χαρτια σου να τελειωνουμε" κτλ .... καταληγω οτι ΚΑΠΟΙΑ |λογοκρισία| εκαναν ή το υφακι τους ηταν λιγο πιο πανω απο το τυπικο της συμπεριφορας, χωρις καμια δοση ευγενειας ή καλης θελησης για συνεργασια.