Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Govus
#33218 (πριν από κανένα 2ωρο)
Περιπολικό (Octavia) σταματάει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ/ΤΡΟΛΛΕΫ στην άνοδο της Θησέως (Καλλιθέα) λίγο πριν τη διασταύρωση με Δαβάκη, πίσω από ακριβώς από ένα άλλο αυτοκίνητο, που το ζωάδι είχε διπλοπαρκάρει λίγο μπροστά από τη στάση. "Τι λες", σκέφτηκα, "θα γράψουν και κανένα διπλοπαρκαρισμένο κτήνος σήμερις;".
Πού τέτοια τύχη... Κατεβαίνει ο μπατσοοδηγός, πάει να "βγάλει λεφτά από την άλφα", επιστρέφει, "καβαλάει" το Οκτάβια και στη συνέχεια "κοφτιάζει" πρώτη, στρίβει ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΝΕΣ αριστερά (προς Σιβιτανίδου), για να μην περιμένει το πουλάκι μου :inlove: ... Ευτυχώς που δεν είχε ξεκινήσει κανένας βιαστικός ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ να κατεβαίνει τη Θησέως από απέναντι, γιατί θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι...
Τέτοια κάφρικη ΜΠΑΤΣΟσυμπεριφορά, ούτε στο Μπαγκλαντές δεν πρέπει ν' απαντάται...

ΟΞΩ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ :protest: !!!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#33374 λίγα για τους βλάχους.

Άιντε
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Govus έγραψε:...και στη συνέχεια "κοφτιάζει" πρώτη, στρίβει ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΝΕΣ αριστερά (προς Σιβιτανίδου), για να μην περιμένει το πουλάκι μου :inlove: ...

Άμα αρχίσω να γράφω πόσες φορές έχω δει μπατσικό να περνάει με κόκκινο (στη ψύχρα και σε στυλ "σας γράφω όλους στα @@@ μου", όχι προσεκτικά και επειδή όντως υπάρχει λόγος π.χ. καταδίωξη) θα κρασάρει το forum :roll:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#34339 Νομίζω ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν να πουν καλά λόγια για τους...αστυνομικούς (δε λέω 'μπάτσους', προσβάλλονται...), μάλλον μόνο οι...αστυνομικοί.
Δεν μ' αρέσει (ανάμεσα στα πολλά) το να κουβαλάνε π.χ καφέδες πάνω στη μηχανή, ή ν' αράζουν σε κάποια σημεία και να πίνουν καφέ, να καπνίζουν και να τρώνε ντόνατς.
Πρέπει να βρούνε ένα τρόπο να κάνουν πραγματική περιπολία, ξέρω γω να αντιγράψουν κάποια άλλη χώρα που τα καταφέρνει καλύτερα σ' αυτόν τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
By soch
#34349 Νταήδες παραβάτες του Κ.Ο.Κ. χτύπησαν αστυνομικούς

Δεν έφτανε που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, έκαναν και τους… ζόρικους στους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.! Μάλιστα, οι δυο νταήδες δεν δίστασαν να ανταλλάξουν γροθιές με τους αστυνομικούς!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Panosss έγραψε:Νομίζω ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν να πουν καλά λόγια για τους...αστυνομικούς (δε λέω 'μπάτσους', προσβάλλονται...), μάλλον μόνο οι...αστυνομικοί.
Δεν μ' αρέσει (ανάμεσα στα πολλά) το να κουβαλάνε π.χ καφέδες πάνω στη μηχανή, ή ν' αράζουν σε κάποια σημεία και να πίνουν καφέ, να καπνίζουν και να τρώνε ντόνατς.
Πρέπει να βρούνε ένα τρόπο να κάνουν πραγματική περιπολία, ξέρω γω να αντιγράψουν κάποια άλλη χώρα που τα καταφέρνει καλύτερα σ' αυτόν τον τομέα.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να είσαι διαρκώς πάνω σε μια μηχανή και να περιπολείς.
Άνθρωποι είναι κι αυτοί, θα κάνουν μια στάση για ένα καφέ.
Μην γίνεσαι κακός άνευ λόγου.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#34696 Σε πολυσύχναστο κόμβο στη Θεσσαλονίκη είχανε βάλει ένα ταγαράκι να προσέχει το φανάρι με την ελπίδα να βοηθήσει την κατάσταση κι αντ'αυτού, το ταγαράκι με τα βραχιόλια όμως (5 και βάλε είχε σίγουρα) δεν είχε ελεύθερο χέρι μιας και στο ένα είχε το ΆισιχτίρΦον 5ς και στο άλλο τη φραπεδάρα.

Το γυαλί ΡέιΜπαν ήταν για να μπορεί να κόβει και κανένα κωλαράκι χωρίς να τονε παίρνουν χαμπάρι :s_roses

Ψόφος.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Anonymous Founder έγραψε:
Panosss έγραψε:Νομίζω ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν να πουν καλά λόγια για τους...αστυνομικούς (δε λέω 'μπάτσους', προσβάλλονται...), μάλλον μόνο οι...αστυνομικοί.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να είσαι διαρκώς πάνω σε μια μηχανή και να περιπολείς.
Άνθρωποι είναι κι αυτοί, θα κάνουν μια στάση για ένα καφέ.
Μην γίνεσαι κακός άνευ λόγου.

Το κακός είναι δική σου ερμηνεία.
Δεν είπα να μην πιουν καφέ και να καπνίσουν (κι εγώ θα το 'κανα στη θέση τους).
Απλά να μην το κάνουν τόσο υπερβολικά που να δίνει την εντύπωση ότι το μόνο που κάνουν είναι αυτό.
Π.χ το να κουβαλάς καφεδούμπες πάνω στη μηχανή.
Ή να κάθεσαι ατελείωτες ώρες σ' ένα σημείο καπνίζοντας, πίνοντας καφέ και στέλνοντας μηνύματα ή σερφάροντας.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#34830 Ειναι πολυ ευκολο να σχηματιζεις εντυπωσει για ενα επαγγελμα το οποιο δεν ασκεις, η αποψη μου.
Το οτι απο το 8ωρο τους θα τους δεις σαν περαστικος μια φορα ... και την επομενη θα δεις συναδελφους τους, δεν σημαινει οτι ξυνονται.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#34919 Αν τους έβλεπα απλά μια φορά σαν περαστικός, δεν θα υπήρχε θέμα.
Τέσπα, δεν είναι και η...πλέον συμπαθητική τάξη εργαζομένων, για μένα τουλάχιστον.
Και ξέρω και προσωπικά μπ.. :lipsealed: αστυνομικούς :innocent: ήθελα να πω.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#35004 Ο καθενας οπως το βλεπει.

Στο κεντρο της Λάρισας οσα χρονια οδηγαω, ειτε μηχανη, μηχανακι αυτοκινητο ... δεν ειχα ποτε και κανενα θεμα. Ευγενικοτατοι. Οπως επισης και σε οποιο ελεγχο με σταματησαν!
Περα απο μια και μοναδικη περιπτωση π#$τανας γιου ... για τον οποιο εγραψα στο 4Τforum.

Καμια αναμειξη δεν εχω μαζι τους, ουτε συγγενη ουτε τιποτα.
Τι διαολο, γιατι μου φερονται εμενα καλα; Βυζγια δεν εχω ... (ακομα) ουτε σκορπιζω 200ευρα οταν τους βλεπω.

Μια απο τις καλυτερες περιπτωσεις ever.

Πρωι... νομιζω 10:30 ηταν;
-Καλημερα κυριε. (παιζει να μου εριχνε 10 χρονια το οργανο!)
-Καλημερα! Μισο λεπτο να σας δωσω τα χαρτια μου.
-Εχετε πιει;
-Οχι φυσικα! (Τον κοιταω και μειδιαζω, ετοιμος να γελασω με την καρδια μου)
-Φυσηξτε σας παρακαλω στο μηχανημα, εχετε ξαναφυσηξει; (δεν κρατιεται και 'κεινος και γελαει πρωτος!)
-Ναι εχω ξαναφυσηξει. (Φυσαω και με πιανουν και μενα τα γελια)

Φαινεται καποιος τους εβαλε να κανουν αλκοολτεστ πρωινιατικα για καποιο λογο και τους φαινοταν τραβηγμενο οπως και 'μενα...

Ακομα και οι ασφαλιτες με επιασαν σε σκοτεινο χωματοδρομο οπου εστριψα για επειγον κατουρημα, τη στιγμη που τον τιναζα ...
Η πρωτη λεξη που τους ειπα επειδη ειδα 2 μπαρμπαδες σε Nissan (X-trail νομιζω ηταν) ... ηταν "Ρε παπαρες, να κατουρησω, μπορω; Δεν εχετε ξαναδει καποιον να κατουραει;;" Νομιζα δε χωραγαν να περασουν και εκατσαν εκει διπλα μου και χαζευαν σαν τις αγελαδες που κοιτανε το τραινο.
Ευγενικοτατα μου ειπαν, παρεξηγηση - δωσε μας ταυτοτητα, τι γυρευεις εδω ... δειχνοντας το σημα τους.
Χαμογελασα, χαμογελασαν... my apologies!

Τωρα, γιατι απο τους 8 στους 10 που ρωταω εχουν θεμα ... δεν το εχω καταλαβει, ομως κατοπιν συλλογισμου, για τα ατομα που ξερω και μου εχουν αναφερει περιστατικα "τι κοιτας ρε παλικαρι" "φιλαρακι τα χαρτια σου να τελειωνουμε" κτλ .... καταληγω οτι ΚΑΠΟΙΑ |λογοκρισία| εκαναν ή το υφακι τους ηταν λιγο πιο πανω απο το τυπικο της συμπεριφορας, χωρις καμια δοση ευγενειας ή καλης θελησης για συνεργασια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#35033 +1 morx, και εγώ αυτήν ακριβώς την αντιμετώπιση έχω εισπράξει, μια ζωή μου κάνουν ευγενικότατους ελέγχους, ψαξίματα, ακόμα και όσες φορές με έχουν γράψει δεν μου έδωσαν αφορμή να γκρινιάξω

18 χρονών με 3 φίλους στο αμάξι, από τις πρώτες βόλτες και αραγμένοι στην ερημιά, το όργανο την κλασική ατάκα ανοίγοντας το πορτπαγκάζ "έχετε τπτ ύποπτο εδωμέσα;" "-ναι, 2 κομμένα κεφάλια και 4 κιλά παραμύθα", ακόμα και τότε ευγενικότατοι ήταν
Άβαταρ μέλους
By famas
#35785 Σήμερα στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια μερικής πεζοδρόμησης της παραλιακής λεωφόρου η αστυνομία απομάκρυνε κι όσα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα εκεί(όπου φυσικά απαγορευεται το παρκάρισμα-ασχέτως αν το κάνουμε όλοι). Το άτυχο ματίζ που βλέπεται στη φωτο, το οποίο σημειωτέον καίει αέριο, είχε χειρόφρενο τραβηγμένο κι ο γερανός της τροχαίας το έσερνε με αποτέλεσμα τα λάστιχα μπλοκαρισμένα να στριγγλίζουν αρκετά δυνατά κι ο κόσμος να αναρωτιέται. Τελικά αφού το έσυρε καμιά 400 ρια μέτρα το παράτησε πιο κάτω.
Εικόνα