Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#33315 Βρε χεσε και το κοκ και τα παντα (ο κοκ εχει σημασια στο μετα, που εβρισε και απο πανω και επρεπε να γινει μωβ απο το ξυλο): περασε το φαναρι σαν να μην υπαρχει. Και καποια στιγμη η μανα του θα ζηταει απο οδηγο να τον πληρωσει για ανθρωπο...
Άβαταρ μέλους
By kefalas
Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη απορώ τι διάβολο έπαθε και γιατί το έκανε αυτό, εκνευρίστηκε τόσο από το γεγονός πως ήμουν δίπλα του; :s_dunno

Το ξηροκάμπανο θα φταίει....
:s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimsabas έγραψε:Ούτε εμείς. Τι βλέπουμε;

Smart που έχει κλείσει τη ράμπα (άρα και παράνομος και ζώο), και από αντίδραση να του έχουν ανοίξει/σπάσει τους υαλοκαθαριστήρες....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#34873 Ή διαφορετικά, κάποιο μ@λ@κισμένο έβγαλε το άχτι του στο smart, το οποίο με το μπροστινό του μέρος στην αρχή της φάρδους 2 μέτρων ράμπας δεν εμπόδιζε στο ελάχιστο (ιδιαίτερα τη μέρα εκείνη δεν κυκλοφορούσε ψυχή στη Γλυφάδα). Θεωρώ πως απλά κάποιος :whatever: ή κάποιο παιδάκι με iq αχιβάδας έβγαλε όλα του τα κόμπλεξ πάνω στο αμαξάκι και είμαι 100% βέβαιος πως δε θα είχε αντιδράσει έτσι αν στο ίδιο ακριβώς σημείο βρισκόταν αυτοκίνητο άλλης μάρκας... :)

Μιλάμε για αυτό το σημείο.
Άβαταρ μέλους
By DAP
The Ace έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Ούτε εμείς. Τι βλέπουμε;

Smart που έχει κλείσει τη ράμπα (άρα και παράνομος και ζώο), και από αντίδραση να του έχουν ανοίξει/σπάσει τους υαλοκαθαριστήρες....

Μηπως δεν ειναι σπασμενοι οι καθαριστηρες αλλα απλως ανοιγμενοι οπως κανουμε για να πουμε στον αλλον οτι εκανε λαμακια;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#34879 Παιδιά, την ίδια φωτογραφία με εσάς βλέπω και εγώ, κρίνω από ότι βλέπω και μπορώ να καταλάβω από το αρχικό post....π.χ. δεν ξέρω αν είναι σπασμένοι ή απλώς ανασηκωμένοι οι υαλοκαθαριστήρες, ούτε πόσο λίγο ή πολύ εμποδίζει την διάβαση και τη ράμπα....
Άβαταρ μέλους
By DAP
Dimsabas έγραψε:Αφού βλέπεις την ίδια φωτογραφία με μας, βλέπεις ότι μπροστά του έχει δύο μέτρα άπλα.

Οχι ,εχει διαβαση πεζων,συμφωνα και με τη φωτογραφια του κ.γκουγκλη.
Άβαταρ μέλους
By DAP
DAP έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Αφού βλέπεις την ίδια φωτογραφία με μας, βλέπεις ότι μπροστά του έχει δύο μέτρα άπλα.

Οχι ,εχει διαβαση πεζων,συμφωνα και με τη φωτογραφια του κ.γκουγκλη.Να ειμαστε ακριβεις παρακαλω....

Δεν ξερω καλα αυτα τα κολπα και πατησα αλλο αντ'αλλου. :lol: :slap:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#34940 Όχι, δεν είναι δικό μου. Αν ήταν δικό μου δε θα μιλούσα έτσι όμορφα για τον παλαιόπ@στα που ακούμπησε ξένη περιουσία χωρίς κανένα λόγο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#35094 500μ μπροστα και πισω, ολος ο δρομος αδειος, και εσυ ΔΙΠΛΟπαρκαρεις διπλα στο μοναδικο αυτοκινητο που ειναι παρκαρισμενο στο λιμανι και με 1 μετρο αποσταση απο αυτο, κλεινοντας τελειως το ενα ρευμα κυκλοφοριας. Γιατι οταν εισαι μπραβος με Χ5 μαγκια-κλανια-εξατμιση, πρεπει να το δειχνεις κιολας. Ακομα στη μια το βραδυ.
Άβαταρ μέλους
By ambient
#36252 Σήμερα κατά τις 12 στη Δαβάκη/Καλλιθέα. Τύπος προσπαθούσε - χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία - να γεμίζει το ντεπόζιτο καυσίμου με συνδυασμό κουβά σφουγγαρίσματος και ενός μικρού ποτιστηριού. Στη ρόδα του ντεπόζιτου είχε δημιουργηθεί λίμνη από βενζίνα!

Ερωτήσεις:
1) Ποιος τρελός βενζινάς του έβαλε καύσιμο σε κουβά σφουγγαρίσματος;
2) Γιατί δεν τον είχαν πλακώσει στο ξύλο οι διπλανοί μαγαζάτορες;
3) Πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο πολύ καθυστερημένος στο μυαλό;