Thomas_C200K έγραψε: Πέρασαν τα χρόνια, γεράσαμε
Θα σε καταχεριάσω!!! Κάτσε καλά!!!!!!!!
Thomas_C200K έγραψε: Πέρασαν τα χρόνια, γεράσαμε
bill33 έγραψε:Θυμάμαι στο δημοτικό που μας έδιναν κάποια χρονιά χυμό ροδάκινο απο μεγάλες κονσέρβες
Thomas_C200K έγραψε:@Realzeus & bill33 στο Γυμνάσιο είχαμε υπολογιστές των 80's . DOS και λοιπές χαζομάρες κάναμε, πάλι καλά στην Γ' Γυμνασίου μας έφεραν καινούργιους και μπαίναμε ίντερνετ στην πληροφορική. Μιλάμε για 2003-04πλάκα είχε που τότε ήταν της μόδας το τσατ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, χώρια το miRc . Πέρασαν τα χρόνια, γεράσαμε
#hellas, #aek, #klikfm και από τα 3 κανάλια έκανα φίλους και όχι μόνο
Dodger έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:@Realzeus & bill33 στο Γυμνάσιο είχαμε υπολογιστές των 80's . DOS και λοιπές χαζομάρες κάναμε, πάλι καλά στην Γ' Γυμνασίου μας έφεραν καινούργιους και μπαίναμε ίντερνετ στην πληροφορική. Μιλάμε για 2003-04πλάκα είχε που τότε ήταν της μόδας το τσατ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, χώρια το miRc . Πέρασαν τα χρόνια, γεράσαμε
mIRC (1999-2002)#hellas, #aek, #klikfm και από τα 3 κανάλια έκανα φίλους και όχι μόνο
![]()

, τα μήλα αντι να φεύγουν αυξανόντουσαν :lol.
bill33 έγραψε:Θυμάμαι στο δημοτικό που μας έδιναν κάποια χρονιά χυμό ροδάκινο απο μεγάλες κονσέρβες.Μια βδομάδα μάθημα πρωί μια απόγευμα.Την ποδιά μέχρι την 3η Δημοτικού.Μάθημα και το Σάββατο,μάλλον μαζί καταργήθηκαν.Το κρυφτό κάτω απο τα θρανία σε ασκήσεις για την περίπτωση σεισμού,δεν ήξεραν ακόμα τον seismic.![]()
Τις κασέτες του Χάρη Κλύνν.Το Πασόκ.Τον Σαρτζετάκη.![]()
Γεννημένος Ιούνη του 1973 ,βγάλτε εσείς τις χρονολογίες.
(ποδιά πρόλαβα μόνο στην πρώτη δημοτικού,είμαι νεότερος από σένα μπάρμπα
)
, παίρναμε παιχνίδια και εξοικιωνόμασταν. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο μ παιχνίδι τότε. Jane's Usaf και Fifa 99
ατελείωτο λιώσιμο. Ίντερνετ πρωτομπήκαμε το 2001. Τι φωνές από την μητέρα μου να κλείνουμε το ίντερνετ για να πάρει τηλέφωνο
. Βγαίναμε από το ίντερνετ νωρίς το βραδάκυ που πλησίαζε η ώρα να πάρει ο συγχωρεμένος ο πατέρας μ τηλέφωνο (ναυτικός γαρ), οπότε επικοινωνία μια φορά την ημέρα. Και επειδή ανοιξε χρονοντούλαπο, αλληλογραφία κάργα τότε και να περιμένουμε το γράμμα. Και όλα αυτά μέχρι το 2000. Αν και είχε μπεί και η κινητή τηλεφωνία από το 1997 στο σπίτι. Το 1998 μου έδωσαν το πρώτο μου κινητό γτ περίσσευε στο σπίτι
, ένα μπλέ Ericsson GF768, καλά σα Πέμπτη Δημοτικού άχρηστο μου ήταν.
Dodger έγραψε:
Μηχανές αναζήτησης θυμάμαι το Yahoo, το Lycos και άλλο ένα (δε θυμάμαι όνομα).
REALZEUS έγραψε:bill33 έγραψε:υπολογιστές
Έλα Βασίλη κόψε την πλάκα! Υπολογιστής;Τελείωσα το Λύκειο όταν γεννήθηκε ο JasonLouk και υπολογιστή δεν είδα ποτέ σε Δημόσιο σχολείο.
Dodger έγραψε:Μηχανές αναζήτησης θυμάμαι το Yahoo, το Lycos και άλλο ένα (δε θυμάμαι όνομα).

Thomas_C200K έγραψε:Είχε το 1999 ίντερνετ?![]()
![]()
nass έγραψε:Σε υπολογιστή:
Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]