Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Pitt έγραψε:markvag έγραψε:O realzeus ήταν με μαρμάρινες πλάκες και καλέμι για τις σημειώσεις, εγώ οριακά πρόλαβα την εφεύρεση του χαρτιού.
Ο DAP θυμάται την εφεύρεση της γραφής και έχει τη Γέννεση σε original έκδοση με αυτόγραφο του συγγραφέα!![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά σιγά θα μας πείς ότι κάποιοι από δω μέσα φορούσαν και... ποδιές στο δημοτικό.
Deleted User 1 έγραψε:H τσάντα είχε μέσα diskman+σιντοθήκη, περιοδικό αυτοκινήτου και μπάλα.![]()
Μερικά βιβλία, πχ ιστορία, μπορεί και να έπεφταν πρώτη φορά στα χέρια μου λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις.

REALZEUS έγραψε:Στην 1η Δημήτρη. Όχι ποδιά, στολή την λέγαμε τότε...
dimitrisB έγραψε:Μου αρέσουν οι αναμνήσεις που σκαλίσατε !![]()
Τέλειωσα το Λύκειο το 1979.

markvag έγραψε:Δεν γράφω τίποτα, σε λίγο θα εμφανιστεί και αυτός που έκανε τις πλάκες με τον Αριστοτέλη στον δάσκαλο, τον Πλάτωνα στην Ακαδημία...![]()
![]()
DAP έγραψε:Pitt έγραψε:markvag έγραψε:O realzeus ήταν με μαρμάρινες πλάκες και καλέμι για τις σημειώσεις, εγώ οριακά πρόλαβα την εφεύρεση του χαρτιού.
Ο DAP θυμάται την εφεύρεση της γραφής και έχει τη Γέννεση σε original έκδοση με αυτόγραφο του συγγραφέα!![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά σιγά θα μας πείς ότι κάποιοι από δω μέσα φορούσαν και... ποδιές στο δημοτικό.
ΕΓΩ!!!!!
Μεχρι την 5η γιατι αλλαξα σχολειο και στο καινουργιο τη φορεσα μονο τη πρωτη μερα και καταλαβαινετε τι εγινε και στο σχολειο αλλα και στο σπιτι για την ενδυματικη προτιμηση του αλλου πρωινου........

Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις […]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]