Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#34626 Μ'αρεσει ο Μπουταρης, δεύτερη φορα που τον βλέπω λαιβ, στα καλυτερα του ... :metalo: Κατάφερε να επισκιάσει τον μεγαλύτερο εν ζωη έλληνα μηχανικό :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mikeerfol έγραψε:Μου αρέσει που στο σπίτι του Γκεάκου η φάση μυρίζει παντόφλα :shifty:

:lol:

Θα δειξει!!Νομιζω θα παει καλα!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#34792 Ναι για να βλέπει τα γράμματα ο παλιόγερας
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#35056 Μ΄αρέσει που ήρθε ΣΚ :thumbsup:
Μ΄αρέσει που στη χθεσινή εφημερία κοιμήθηκα αρκετά :thumbsup:
Δε μ΄αρέσει που είδα ξανά τα πάντα όλα με το φλας κάμερας της αστυνομίας, ελπίζω να χτύπησε τον παραδιπλανό μου κ όχι εμένα :help:
Το πρόγραμμα της Δευτέρας μ΄αρέσει, αλλά με τρομάζει :lol: 6 χιαστοί :help: :ninja: :superman:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#35059 Δε μου αρέσει που ο Πητερπαν δεν καταλαβαινει οτι οι αλλοι εχουν καμερες, και συνεχιζει να πηγαίνει σαν να ναι στην Ελλάδα... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
corsair έγραψε:Δε μου αρέσει που ο Πητερπαν δεν καταλαβαινει οτι οι αλλοι εχουν καμερες, και συνεχιζει να πηγαίνει σαν να ναι στην Ελλάδα... :thumbsdown:

η μ@λ@κία είναι πως είναι κ σταθερή, πήγαινα με 120, με όριο τα 100 έγραφε η φωτιζόμενη πινακίδα...
επλίζω να μην είναι κανένα 80άρι στην κάμερα κ ξέχασαν να το γυρίσουν σε 100.
βασικά φρέναρα κάπως κ έπεσα στα 110, αλλά η νεκροψία θα δείξει... Αν έχει όριο 100 στη κάμερα, πάει κ έρχεται, αν έχει 80 να πάνε να γμθούν, δίκιο δε θα βρω...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#35083 Γι'αυτό στην Ελβετία κόντεψε να καεί η ένδειξη LIM στο αμάξι :lol: :lol: αλλά τουλάχιστον δεν με έγραψαν ούτε μια φορά και ας κοιμόμουν στο τιμόνι :ninja: :help:

Δεν Μ'αρέσει που ο νέος οργανισμός που θα δουλέψω είναι ποιό αργός και απο το ελληνικό δημόσιο :slap: και με βλέπω να μαθα'ινω τελευταία στιγμή την ημερομηνία ταξιδιού :rant: :rant:
Δεν Μ'αρέσει που δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα μιας και όλα είναι ρευστά.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#35084 Μ'άρεσε που βγήκαμε section dinner, σε ένα ωραίο ιταλικό στο κέντρο της Βιέννης.
Μ'άρεσε η επιστροφή που μας γύρισε ένας συνάδελφος και μας άφησε όλους σπίτι, έβρεχε κιόλας... βόλτα στην πόλη και κουβέντα....σύνθεση από ανέκδοτο, οδηγός ένας βρετανός, συνοδηγός Ινδος, Πίσω ένας Έλληνας μια από Σρι Λάνκα και ένας από Αφρική (κάπου).

Μ'αρέσει που με πήγε σπίτι μου από τη διαδρομή που κάνω κάθε μέρα, και τον δρόμο τον ξέρω με κλειστά μάτια (10 χλμ διαδρομή) .... αμάξι ένα Χ3.
Εκτίμησα ξανά την υδρο του C5....διάβαζε ανωμαλίες το BMW στο δρόμο που με το δικό μου δεν είχα ψιλιαστεί καν
Περιμένω να ξανακάνω τη διαδρομή αύριο με το Citroen να επιβεβαιώσω