Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Γιατί αν πάει μέσω της φανέλας κάνει διαφορά; :lol:
.

δεν φτανει στη φανελα από τη στιγμη που δεν ιδρώνεις υπερβολικα.Τον συγκρατει η φανελα λεμε.
Ενταξει εσυ εισαι σε γραφειο μεσα με κλιματισμο.Εγω είμαι εξω χωρις κλιματισμο,οδηγηση κλπ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Έχουν ελαστικότητα και εφαρμόζουν πάνω στο σώμα. Μαύρο χρώμα. Είναι μακριά και φτάνουν αρκετά κάτω από την μέση, έτσι όταν σκύβεις δεν φαίνεται η δρακοσπηλιά ή το φαράγγι της Σαμαριάς.

Αυτό. Όχι απαραίτητα από το μαγαζί που λέει ο hifi, έχω πετύχει και σε λαϊκή. Κατά προτίμηση όμως σε λευκό γιατί διαγράφονται λιγότερο, και με μανίκι για να κρατάει τυχόν ιδρώτα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:
Γιατί αν πάει μέσω της φανέλας κάνει διαφορά; :lol:
.

δεν φτανει στη φανελα από τη στιγμη που δεν ιδρώνεις υπερβολικα.Τον συγκρατει η φανελα λεμε.
Ενταξει εσυ εισαι σε γραφειο μεσα με κλιματισμο.Εγω είμαι εξω χωρις κλιματισμο,οδηγηση κλπ.

Προφανώς και κάνει τεράστια διαφορά, όπως και το να φοράς βρακί. Με αυτό τον τρόπο πλένω πουκάμισα και εν γένει φούτερ κλπ πολύ σπάνια. Εν τω μεταξύ εχει μεγάλη διαφορά στη θερμομόνωση, δεν είναι μόνο το καλοκαίρι.

Ο καθένας με τις λόξες του βέβαια, υπάρχουν κι άνθρωποι που φοράνε παπούτσι χωρίς κάλτσες :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#346965 Προσωπικα τα πουκαμισα τα φοραω 2 φορες και πλυσιμο το χειμωνα και πλυσιμο ανα φορεσια το καλοκαιρι. Για το θεμα του κρυου απλα φοραω πουλοβερ ή ζακετα απο πανω και ετσι δεν φαινεται στη δευτερη που θα τα βαλω οτι ειναι και τσαλακωμενα.

<+
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#346979 Ποιός πλένει και σιδερώνει στέφαν? :whistlink:

Μιλώντας για σιδέρωμα (το οποίο λατρεύω :inlove: ) δοκίμασα αυτό

Εικόνα

το οποίο προς έκπληξή μου δουλεύει! Για κάποιον που φοράει καθημερινά κουστούμια/πουκάμισα είναι μια σοβαρή λύση
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimviii έγραψε:φανελάκια ανδρικα κοντομάνικα με λαιμο τυπου V, που θα βρω οικονομικα?

Εγώ αυτές παίρνω συνήθως. Δεν τις λες και ευκαιρία αλλά είναι καλές. Πρέπει να έχει και στο ελληνικό m&s.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Ποιός πλένει και σιδερώνει στέφαν? :whistlink:

Μπράβο κατάλαβες το λάθος σου.... τώρα περιμένουμε το προσκλητήριο μαζί με του HF να κάνετε και οικονομία.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#347028 Πήρα κάτι παπουτσάκια Admiral. Ελπίζω να μην βγουν μούφα :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
dimik έγραψε:

Μπράβο κατάλαβες το λάθος σου.... τώρα περιμένουμε το προσκλητήριο μαζί με του HF να κάνετε και οικονομία.

< >

:lol: :lol:
Μα εγώ λατρεύω το σιδέρωμα δεν υπάρχει περιπτωση να παραχωρήσω αυτή την απόλαυση, για τον στέφαν μιλάω :rtfm:

Τα καλά πουκάμισα τα λυπάμαι να τα πλένω, μόνο τα λευκά πάνε κάθε φορά για πλύσιμο, μιας και λερώνεται ο γιακάς.
Και πλύσιμο στο χερι εννοείται το λευκό :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#347041 Για την ακρίβεια, και στα χρωματιστά λερώνεται, απλά δεν φαίνεται :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#347043 --σφήνα post --
Το σωστό ζεστό πουκάμισο που φοράει κάθε εργολάβος στο Μουρικα από μικρό ξυλοκόπο μέχρι μπετατζή είναι τούτο.
Approved by murican contractor :rtfm:

Εικόνα
--σφήνα post --
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
rx8_drifter έγραψε:
dimik έγραψε:

< >

:lol: :lol:
Μα εγώ λατρεύω το σιδέρωμα δεν υπάρχει περιπτωση να παραχωρήσω αυτή την απόλαυση, για τον στέφαν μιλάω :rtfm:

Τα καλά πουκάμισα τα λυπάμαι να τα πλένω, μόνο τα λευκά πάνε κάθε φορά για πλύσιμο, μιας και λερώνεται ο γιακάς.
Και πλύσιμο στο χερι εννοείται το λευκό :adminpower:

Ο Στεφάν σιδερώνει και πλένει μόνος του 8-9 μήνες το χρόνο. Προγραμματάκι "Πουκάμισα" στο πλυντήριο μία φορά τη βδομάδα και είσαι κούκλος. Άντε άλλη μια ώρα το σιδέρωμα που δεν θα είναι και επαγγελματικό βέβαια. :shifty:

Εκτός αυτού έχω φροντίσει η καρνταρόμπα μου να έχει τόσα πουκάμισα ώστε καλοκαίρι που κατά βάση κάνω την παστρικοθοδώρα μόνος μου, να μπορώ να βγάλω εως και μήνα χωρίς σίδερο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#347072 Τι ειναι αυτο μωρή σουπια drifter;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#347073 Όσοι είστε εργένηδες (or not ) και βαριέστε το σιδέρωμα ή δεν έχετε χρόνο πάρτε στεγνωτήριο. Βάζεις το πλυντήριο σε χαμηλές στροφές, τα πετάς μετά στο στεγνωτήριο και μόλις τελειώσει (εδώ είναι το κόλπο) τα διπλώνεις και είναι κομπλέ. Σίδερο γιοκ