dimik έγραψε:
Γιατί αν πάει μέσω της φανέλας κάνει διαφορά;![]()
.
δεν φτανει στη φανελα από τη στιγμη που δεν ιδρώνεις υπερβολικα.Τον συγκρατει η φανελα λεμε.
Ενταξει εσυ εισαι σε γραφειο μεσα με κλιματισμο.Εγω είμαι εξω χωρις κλιματισμο,οδηγηση κλπ.
dimik έγραψε:
.
Anonymous Founder έγραψε:Έχουν ελαστικότητα και εφαρμόζουν πάνω στο σώμα. Μαύρο χρώμα. Είναι μακριά και φτάνουν αρκετά κάτω από την μέση, έτσι όταν σκύβεις δεν φαίνεται η δρακοσπηλιά ή το φαράγγι της Σαμαριάς.
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
.
δεν φτανει στη φανελα από τη στιγμη που δεν ιδρώνεις υπερβολικα.Τον συγκρατει η φανελα λεμε.
Ενταξει εσυ εισαι σε γραφειο μεσα με κλιματισμο.Εγω είμαι εξω χωρις κλιματισμο,οδηγηση κλπ.
) δοκίμασα αυτό 
rx8_drifter έγραψε:Ποιός πλένει και σιδερώνει στέφαν?![]()
dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Ποιός πλένει και σιδερώνει στέφαν?![]()
Μπράβο κατάλαβες το λάθος σου.... τώρα περιμένουμε το προσκλητήριο μαζί με του HF να κάνετε και οικονομία.
< >

rx8_drifter έγραψε:dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Ποιός πλένει και σιδερώνει στέφαν?![]()
Μπράβο κατάλαβες το λάθος σου.... τώρα περιμένουμε το προσκλητήριο μαζί με του HF να κάνετε και οικονομία.
< >
![]()
![]()
Μα εγώ λατρεύω το σιδέρωμα δεν υπάρχει περιπτωση να παραχωρήσω αυτή την απόλαυση, για τον στέφαν μιλάω![]()
Τα καλά πουκάμισα τα λυπάμαι να τα πλένω, μόνο τα λευκά πάνε κάθε φορά για πλύσιμο, μιας και λερώνεται ο γιακάς.
Και πλύσιμο στο χερι εννοείται το λευκό
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]