Με 100.000€ στο χέρι, δεν αγοράζεις σήμερα alfa romeo. Όπως δεν αγόραζες και audi τη δεκαετία του 80.
Η δε σύγκριση με την Porsche είναι άκυρη.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

kyr80 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.....
Με 100.000€ στο χέρι, δεν αγοράζεις σήμερα alfa romeo. Όπως δεν αγόραζες και audi τη δεκαετία του 80.
mirage έγραψε:kyr80 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.....
Γιατι αυτο; Πρεστιζ; Ακομα κι αν μια Giulia σε καλυπτει καλυτερα απο την αντιστοιχη 3αρα, οδηγικα ξερω γω. Απο την αλλη η Macan ειναι πολυ ωραια.
< >
Nikos! έγραψε:Αυτό που προσπαθούν να πούνε κάποιοι είναι το brand awareness, το οποίο στη περίπτωση της porsche και BMW, audi, Mercedes είναι υψηλότερο.
Θα το χτίσει και η AR, δε λέω απλά δε θα γίνει από τα αποδυτήρια πριν βγει στο δρόμο.
< >

kyr80 έγραψε:
Τέλη του αιώνα θυμάμαι άπειρες 156 στο δρόμο. Που είναι σήμερα;; Αντίθετα πόσες Ε46 ή ακόμα και Ε36 βλέπεις στο δρόμο που στέκονται άνετα;

kyr80 έγραψε:Δε σκόρπισαν;;; Όσες βλέπω στο δρόμο ρημάδια είναι. Και δες και πόσο πουλιούνται ως μτχ.
Δεν φημίζονται για σκυλιά πάντως.
kyr80 έγραψε:Το 1970 θα αγόραζα αλφα. Ακριβώς πριν βγει η alfasud, και αρχίσει να σκορπάει στο εξάμηνο....
). Giuseppe Busso έγραψε:Ωραία και καλά όλα αυτά που γράφονται.
Αν θέλετε να κάνετε συζήτηση με κλισέ, κάντε την.
Αλλά εξηγήστε μου πρώτα. Είμαστε εδώ για να συγκρίνουμε προϊόντα ή "χρηματιστηριακές" (εντός και εκτός εισαγωγικών) αξίες εταιρειών στην πιάτσα, στην αγορά και στον κοινωνικό περίγυρο;
Θέλετε να δώσετε 100.000 ευρώ για ΙΧ και φοβάστε μη βρεθεί κάνας μπατζανάκης/κουμπάρος/ξάδερφος και σας πει "ρε, τι πήγες και πήρες;;;"
Μεγαλώνει το εγώ σας, το μέγεθος του μορίου σας, η περηφάνια σας;
Μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει όλα αυτά;
Τι όφελος έχει σε κάποιον το γεγονός της ύπαρξης μεγάλης γκάμας μοντέλων μιας εταιρείας;
Και κάτι ακόμη. Πόσες Giulia του 1970 και πόσες BMW -02 βλέπεις στο δρόμο; Εξαφανισμένες οι δεύτερες. Τι συμβαίνει εδώ και ποια θεωρία γκρεμίζεται τελικά;
Nikos! έγραψε:Γιάννη χρόνια πολλά!
Κάνε το εξής πείραμα για να καταλάβεις αυτό που λέω για το brand awareness.
Ρώτα 50 ανθρώπους στο δρόμο αν θα αγόραζαν stelvio ή maccan ή q5 ή glc ή levante κλπ.
Θα πάρεις την απάντησή σου και αυτό που λέει ο . είναι ότι η Alfa θα φάει πάρα πολλά καρβέλια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο awareness και σίγουρα δε θα γίνει σε μια νύχτα.
Καλή χρονιά!
< >
REALZEUS έγραψε:nass έγραψε:Ε αυτό δεν είναι η Alfa Romeo.
Ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε. Ειδικά η μεγάλη γκάμα δεν λέει τίποτα. Μεγάλη γκάμα έχει και η Skoda...
REALZEUS έγραψε:Δέχομαι βέβαια ότι στον πολύ κόσμο το όνομα AR δεν έχει το κασέ της BMW. Εδώ μέσα είμαστε petrolheads όμως εννοείται...
REALZEUS έγραψε:nass έγραψε:Σιγά μην είναι ό,τι καλύτερο το Evoque εκτός δρόμου στην κατηγορία του.
Θα σε παραπέμψω στο Drive Trophy 2016. OK, Disco Sport είχαν εκεί, αλλά είναι παρόμοιο με το Evoque.
REALZEUS έγραψε:Στην τελική ο οδηγός θα κάνει την διαφορά βέβαια.

Giuseppe Busso έγραψε:Θέλετε να δώσετε 100.000 ευρώ για ΙΧ και φοβάστε μη βρεθεί κάνας μπατζανάκης/κουμπάρος/ξάδερφος και σας πει "ρε, τι πήγες και πήρες;;;"
Μεγαλώνει το εγώ σας, το μέγεθος του μορίου σας, η περηφάνια σας;
Μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει όλα αυτά;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]