- 24 Δεκ 2016, 00:46
Nikos! έγραψε:kyr80 έγραψε:Εδώ και ΠΟΛΛΛΛΑ πόστ, είμαστε εκτός θέματος. ΑΝ χρειαζόσασταν δικηγόρο ποιον θα διαλέγατε; Κάποιον με ένα σαπάκι ή κάποιον με μερσεντε;
Αν χρειαζόμουν δικηγόρο θα ρωτουσα τι υποθέσεις έχει αναλάβει και με τι αποτέλεσμα, γενικότερα δηλαδή τι recommendations έχει.
Δε θα με ενδιέφερε τι οδηγεί, βασικά δε θα το κοιτούσα καν.
Στα υπόλοιπα, για μένα περισσότερο κύρος έχει η θέση κάποιου και με τι ασχολείται πάρα το τι οδηγεί.
Μαι του σεντς.
< >
Ξέρω περίπτωση πιλότου χρόνια (δεκαετίες), με πολύ μεγάλη πείρα και πολύ καλό όνομα στην πιάτσα (που προφανώς δεν αμοίβεται με 3+60) ο οποίος σιχαίνεται την οδήγηση αυτοκινήτου και η μόνη απαίτηση που έχει από ένα αυτοκίνητο είναι να τον πηγαίνει από το Α στο Β χωρίς πρόβλημα. Κυκλοφορεί με ένα Ibiza από την προ VW εποχή της Seat...

Θα μπορούσε άνετα να κυκλοφορεί με C200 καινούρια, αλλά απλά δεν τον ενδιαφέρει, θεωρεί πως πετάει τα λεφτά του...
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Αθήνα. Εγώ είμαι από τον Πειραιά.
Να σε βοηθήσω στη μετάφραση: Για οποιον μένει στον βορά νομός Αττικής = Αθήνα!
Kon5 έγραψε:Μάλλον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη c sedan γιατί το coupe θα δυσκολέψει την κατάσταση με το μικρό, όπως φαίνεται. Δεν αποκλείεται όμως να κάνω την επανάσταση. Εξαρτράται και τί θα βρω σε προσφορά.
Αν μιλήσεις με τη γυναίκα σου, η παντόφλα θα στην κόψει την επανάσταση για οτιδήποτε δεν έχει πίσω πόρτες!
Και την 2η φορά που θα πας να δέσεις το μωρό στο καθισματάκι του και θα διπλωθείς 36 φορές για να το καταφέρεις, θα πεις "έπρεπε να είχα πάρει το 4πορτο..."
Μιλάει κάποιος που έφαγε τον πρώτο χρόνο του μωρού με 3θ 206!
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>