Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Νίκος Παππάς έγραψε:https://www.car.gr/9144508-mercedes-benz-c-200-amg-diesel-1600-cc-dct

43900€. Ποσο κανει καινουρια ρε γαμωτ; :lipsealed:

Έχουμε πει: δεν είναι ακριβά τα αυτοκίνητα. Εμείς βγάζουμε λίγα! :lol:

43Κ για 136 άλογα εν έτη 2017. :svivhaha: Να περνάω με τον πέζουρα και να τον κατουράω στα ίσια. :superman:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#341913 Αυτό έχει σημασία. Το κατουρημα. Που να δεις "κατουρημα" που ρίχνει ο ΠΕΖΟΥΡΑΣ σε κάτι 1 800αρια με 120 άλογα, κάτι ντιζελακια με 115, κάτι γαλλοιταλικα εικοσαετιας με 100 - 120 κτλ κτλ. Τι να φτουρησουν μπροστά στο κατουρημα που ρίχνει ο Στεφαν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#341927 Κι εμένα, πάντως, μου φαίνεται "κάπως" να εκταμιεύσει κάποιος ένα σχετικά μεγάλο ποσό (>30Κ) για αυτοκίνητο με μικρό κινητήρα και σχετικά αδύναμες επιδόσεις, συγκρίσιμες με αυτοκίνητα που κοστίζουν τα μισά (μπορεί να φταίει βέβαια το ότι θυμάμαι ως πιτσιρικάς να ζαχαρώνω τα δίλιτρα που έκαναν 10+ εκατομμύρια δραχμές, αλλά πήγαιναν σαφώς καλύτερα από τα 1.6!).

Δε θα σταθώ τόσο στο ότι το forum λέγεται petrolheads, όσο στο ότι μου φαίνεται (σχεδόν) αυτονόητο όταν πληρώνεις κάτι παραπάνω να αναμένεις αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα (βλ. κινητήρα). Επίσης, η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι αλλιώς ταξιδεύεις με ένα (σχετικά) δυνατό αυτοκίνητο (και το ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο!), και αλλιώς με ένα τροφαντό 1.6d.

Βέβαια, υπάρχει ο ισχυρός αντίλογος που λέει δεν υπάρχουν δυνατές επιλογές κάτω από τα δύο λίτρα σε diesel, άρα...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#342067 Μερικοί θεωρούν ότι με τα λεφτά που διαθέτουν και τις συνθήκες που επικρατούν θα ευχαριστιούνται/ικανοποιούνται περισσότερο από τη μούρη, τα δέρματα, τις ζάντες, ξένον που θεωρούν ότι χαίρονται στο 90-95% της ζωής τους με το αυτοκίνητο παρά το υπόλοιπο 5-10% που τους δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσουν οδηγικά το κάτι παραπάνω από απλή μετακίνηση. Μάλιστα αυτό μπορεί και να αποτελεί ένδειξη ωριμότητας και προσαρμογής στην πραγματικότητα ενώ άλλοι, petrolheads (δεν έχουν νιονιό, είναι βενζινοκέφαλοι), συνεχίζουν να ονειρεύονται οδηγικές απολαύσεις με άλογα και αναρτήσεις αν και δεν έχουν τον χρόνο, το χρήμα ή τη δυνατότητα να το ζούνε παρά μόνο σπανιότατα.... :whistlink: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:
kyr80 έγραψε:Εδώ και ΠΟΛΛΛΛΑ πόστ, είμαστε εκτός θέματος. ΑΝ χρειαζόσασταν δικηγόρο ποιον θα διαλέγατε; Κάποιον με ένα σαπάκι ή κάποιον με μερσεντε;

Αν χρειαζόμουν δικηγόρο θα ρωτουσα τι υποθέσεις έχει αναλάβει και με τι αποτέλεσμα, γενικότερα δηλαδή τι recommendations έχει.

Δε θα με ενδιέφερε τι οδηγεί, βασικά δε θα το κοιτούσα καν.

Στα υπόλοιπα, για μένα περισσότερο κύρος έχει η θέση κάποιου και με τι ασχολείται πάρα το τι οδηγεί.

Μαι του σεντς.

< >

Ξέρω περίπτωση πιλότου χρόνια (δεκαετίες), με πολύ μεγάλη πείρα και πολύ καλό όνομα στην πιάτσα (που προφανώς δεν αμοίβεται με 3+60) ο οποίος σιχαίνεται την οδήγηση αυτοκινήτου και η μόνη απαίτηση που έχει από ένα αυτοκίνητο είναι να τον πηγαίνει από το Α στο Β χωρίς πρόβλημα. Κυκλοφορεί με ένα Ibiza από την προ VW εποχή της Seat... :lol: :lol: Θα μπορούσε άνετα να κυκλοφορεί με C200 καινούρια, αλλά απλά δεν τον ενδιαφέρει, θεωρεί πως πετάει τα λεφτά του... :lol:

Giuseppe Busso έγραψε:Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Αθήνα. Εγώ είμαι από τον Πειραιά.

Να σε βοηθήσω στη μετάφραση: Για οποιον μένει στον βορά νομός Αττικής = Αθήνα! :rtfm: :lol: :lol:

Kon5 έγραψε:Μάλλον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη c sedan γιατί το coupe θα δυσκολέψει την κατάσταση με το μικρό, όπως φαίνεται. Δεν αποκλείεται όμως να κάνω την επανάσταση. Εξαρτράται και τί θα βρω σε προσφορά.

Αν μιλήσεις με τη γυναίκα σου, η παντόφλα θα στην κόψει την επανάσταση για οτιδήποτε δεν έχει πίσω πόρτες! :rtfm: :svivhaha:

Και την 2η φορά που θα πας να δέσεις το μωρό στο καθισματάκι του και θα διπλωθείς 36 φορές για να το καταφέρεις, θα πεις "έπρεπε να είχα πάρει το 4πορτο..."

Μιλάει κάποιος που έφαγε τον πρώτο χρόνο του μωρού με 3θ 206! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#342143 Οπως τα λέει ο απο πανω. Οχι 2πορτο με μωρο, θα το μετανιωσεις πικρα.

<
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
markvag έγραψε:
Και την 2η φορά που θα πας να δέσεις το μωρό στο καθισματάκι του και θα διπλωθείς 36 φορές για να το καταφέρεις, θα πεις "έπρεπε να είχα πάρει το 4πορτο..."
:rtfm:

Εννοείται 4 πόρτο. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση βοηθάει και το ύψος. Στο vitara η μικρή μπαίνει χωρίς κόπο, στο 107 ζοριζομαι.