- 05 Νοέμ 2014, 20:22
Panosss έγραψε:Ακριβώς, δουλειά σου (υποτίθεται ότι) είναι να μαθαίνεις γράμματα τα παιδιά του ελληνικού λαού.
Σήμερα, στη συνδικαλιστική συγκέντρωση, πόσα γράμματα τους έμαθες;
Και την πληρώθηκες τη σημερινή μέρα. Από τον ελληνικο λαό. Σωστά;
Για ποια συνδικαλιστική συγκέντρωση μιλάς; Πότε έγινε αυτή; Πού; Μπορείς να μου ανεβάσεις το link με τα στοιχεία που σε οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα; Αν δεν έχεις στοιχεία για αυτό που υποστηρίζεις, τότε είσαι ένας κοινός συκοφάντης.
Αν εννοείς την ψηφοφορία για ανάδειξη μελών στα ΠΥΣΔΕ/ΑΠΥΣΔΕ/ΚΥΣΔΕ (και τα αντίστοιχα ΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΠΕ/ΚΥΣΠΕ), τότε, σε πληροφορώ για πολλοστή φορά (εννοείται ότι αποφεύγεις την αντιπαράθεση μαζί μου γιατί είσαι ήδη Check Mate από την προηγούμενη φορά) ότι είναι μια διαδικασία υποχρεωτική και θεσπισμένη με Νόμο, όπως έχω ήδη ανεβάσει: ΦΕΚ1/3-1-2003.
Panosss έγραψε:δυ.
Επειδή αγνοείς (σκοπίμως γιατί εκτελείς εντολή ή από ελλιπή μόρφωση δεν με ενδιαφέρει) τους στοιχειώδης κανόνες της λογικής θα σου εξηγήσω το εξής: Δ.Υ. είναι η κατηγορία εργαζομένου που σχετίζεται με τον εργοδότη και είναι γενικότερη. Δ.Υ. είναι ο Στρατιωτικός, Δ.Υ. ο Εκπαιδευτικός, Δ.Υ. ο Υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου. Η ερώτηση αφορούσε στην ακριβή μου θέση εργασίας, δηλαδή αν είμαι το ένα ή το άλλο, όχι αν είμαι Δ.Υ. ή Ι.Υ., οπότε η απάντηση που έδωσα ήταν η σαφής απάντηση.
Από εσένα περιμένω δύο πράγματα και θα περιμένω για πάντα, για προφανείς λόγους:
1. Ποια είναι η εργασία σου ακριβώς; Ποιες είναι οι σπουδές σου; Απλά για να γνωρίζουμε το υπόβαθρο του καθενός μας. Η απάντηση Ι.Υ. δε λέει τίποτε απολύτως ως προς τη φύση της εργασίας και τη σχέση που έχεις με το αντικείμενο που θέλεις να κρίνεις και νομίζεις ότι μπορείς κιόλας.
2. Πότε θα μου ανεβάσεις ολοκληρωμένη την πρότασή σου περί ιδιωτικών σχολείων; Ή παραδέχεσαι την ήττα και λουφάζεις πετώντας απλά

απλά για δημιουργία εντυπώσεων;
Ευχαριστώ.