Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
georgetz έγραψε:
Θυμάμαι στην BMW , κάτι 4άρες με 2λιτρο ντίζελ , δύσκολα έπεφτες κάτω απο τα 50Κ.
GTS έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Τι τρελή απάτη το Χ1;!
Είναι ντροπή που έχει και τα σηματάκια Μ, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Αξίζει μόνον αν κάποιος θέλει το σήμα και απλώς σέρνεται στο δρόμο.
To M σηματάκι είναι επίπεδο εξοπλισμού, όχι επιδόσεων (όπως πχ το S line, AMG Sport κλπ).
Κατά τ'αλλα το σήμα πάντως, φέρνει μαζί του κάποια άλλα θετικά όπως ποιότητα (καλύτερο από την 1 σου και από τη προηγούμενη Χ1) και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.
Επίσης το συγκεκριμένο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο.
Δε καταλαβαίνω τι δεν σας αρέσει.
Επίσης συμφωνώ με τον Busso. Πολύ καλή, μη premium, επιλογή το νέο Tiguan.
< >
Το Μ σηματάκι πάντα ήταν επίπεδο εξοπλισμού, αλλά δεν ήταν ποτηροθήκες και ξύλα καρυδιάς: σήμαινε πως ο πρόσθετος εξοπλισμός ήταν προσανατολισμένος στην σπορ οδήγηση. Τώρα αυτό το περίπτερο με την μπροστινή κίνηση και το βρωμοντίζελ ψόφιο μοτέρ, τι σχέση έχει με σπορ οδήγηση, το αφήνω στην (νοσηρή) φαντασία όλων.
Το ότι το δικό μου έχει σκληρότερα πλαστικά από δαύτο, δεν το κάνει χειρότερη κατασκευή. Εκεί που μετράει, πίστεψέ είναι πολύ ανώτερο αυτοκίνητο, κι ας είναι σχεδόν μια 10ετία παλιότερο.
Το Χ1, αν δεν είχε το σηματάκι της BMW θα πουλιόταν με το ζόρι 10Κ κάτω, και λέω με το ζόρι, γιατί σαν αυτό υπάρχουν καλύτερα, ποιοτικότερα και φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά. Στα ίδια λεφτά πχ αγοράζεις το CRV που έχει καλύτερους χώρους, καλύτερο μοτέρ, καλύτερο εξοπλισμό, θα είναι σαφώς πιο αξιόπιστο και έχεις και καλύτερο πακέτο εγγύησης. Νομίζω έχει και καλύτερα πλαστικά, αλλά δεν παίρνω και όρκο...
![]()
Είπαμε, να πληρώσουμε το premium της BMW, αλλά να υπάρχει και σοβαρός λόγος. Αν είναι να πληρώνεις κερατιάτικα το σήμα στο καπώ και το Μ σηματάκι που δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ στο συγκεκριμένο περίπτερο, άστο καλύτερα... Πιο τίμιος είναι ο Tolias Edition από δαύτο, ήμαρτον.
Πως σου ηρθε να συγκρινεις το δικο σου με το νεο Χ1? Μικρη σχεση εχουν τα δυο αμαξια. Το Μ σπορτ γραμμη μια χαρα εξοπλισμο σου δινει, και σκληροτερα χαμηλοτερα ελατηρια, σπορτ αεροδυναμικο πακετο, σπορ καθισματα και τιμονι κλπ Νομιζω και ο κινητηρας εχει περισσοτερη ροπη απο το δικο σου αρα δεν ειναι ακριβως χειροτερος, διαφορετικος ναι.
Παντως παιζει νεο Κουγκα με 22κ 1.5 120 ιππους. Σε αυτη την τιμη δεν νομιζω να εχει νοημα Χ1 1.5δ με 36000...
Deleted User 1 έγραψε:We got a winner.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8412450/
Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Τι τρελή απάτη το Χ1;!
Είναι ντροπή που έχει και τα σηματάκια Μ, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Αξίζει μόνον αν κάποιος θέλει το σήμα και απλώς σέρνεται στο δρόμο.
To M σηματάκι είναι επίπεδο εξοπλισμού, όχι επιδόσεων (όπως πχ το S line, AMG Sport κλπ).
Κατά τ'αλλα το σήμα πάντως, φέρνει μαζί του κάποια άλλα θετικά όπως ποιότητα (καλύτερο από την 1 σου και από τη προηγούμενη Χ1) και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.
Επίσης το συγκεκριμένο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο.
Δε καταλαβαίνω τι δεν σας αρέσει.
Επίσης συμφωνώ με τον Busso. Πολύ καλή, μη premium, επιλογή το νέο Tiguan.
< >
Το Μ σηματάκι πάντα ήταν επίπεδο εξοπλισμού, αλλά δεν ήταν ποτηροθήκες και ξύλα καρυδιάς: σήμαινε πως ο πρόσθετος εξοπλισμός ήταν προσανατολισμένος στην σπορ οδήγηση. Τώρα αυτό το περίπτερο με την μπροστινή κίνηση και το βρωμοντίζελ ψόφιο μοτέρ, τι σχέση έχει με σπορ οδήγηση, το αφήνω στην (νοσηρή) φαντασία όλων.
Το ότι το δικό μου έχει σκληρότερα πλαστικά από δαύτο, δεν το κάνει χειρότερη κατασκευή. Εκεί που μετράει, πίστεψέ είναι πολύ ανώτερο αυτοκίνητο, κι ας είναι σχεδόν μια 10ετία παλιότερο.
Το Χ1, αν δεν είχε το σηματάκι της BMW θα πουλιόταν με το ζόρι 10Κ κάτω, και λέω με το ζόρι, γιατί σαν αυτό υπάρχουν καλύτερα, ποιοτικότερα και φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά. Στα ίδια λεφτά πχ αγοράζεις το CRV που έχει καλύτερους χώρους, καλύτερο μοτέρ, καλύτερο εξοπλισμό, θα είναι σαφώς πιο αξιόπιστο και έχεις και καλύτερο πακέτο εγγύησης. Νομίζω έχει και καλύτερα πλαστικά, αλλά δεν παίρνω και όρκο...
![]()
Είπαμε, να πληρώσουμε το premium της BMW, αλλά να υπάρχει και σοβαρός λόγος. Αν είναι να πληρώνεις κερατιάτικα το σήμα στο καπώ και το Μ σηματάκι που δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ στο συγκεκριμένο περίπτερο, άστο καλύτερα... Πιο τίμιος είναι ο Tolias Edition από δαύτο, ήμαρτον.
Anonymous Founder έγραψε:Αν σαν ποιότητα, εννοείς τα μαλακά πλαστικά, συμφωνώ είναι ανώτερο. Αν πάλι πάμε στο πλαίσιο, στο τι αναρτήσεις έχει το ένα και το άλλο, σε πολλές άλλες κατασκευαστικές λεπτομέρειες, όχι δεν είναι.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]