Geo f1 έγραψε:Εχω θεμα με την Oral b.
Φορτιζει..πλενω οκ. Την επομενη μερα γιοκ η μπατ...Σε αυτες αλλαζουν οι μπαταριες ή παμε για καινουρια?
Και τα δοντια σου βαριεσαι να βουρτσισεις;
ΕΛΕΟΣ
Geo f1 έγραψε:Εχω θεμα με την Oral b.
Φορτιζει..πλενω οκ. Την επομενη μερα γιοκ η μπατ...Σε αυτες αλλαζουν οι μπαταριες ή παμε για καινουρια?
Pitt έγραψε:παλινδρομική κίνηση
Geo f1 έγραψε:Τωρα κοιταω για την πιτσιλιθρα!! Θα ειναι ωραια εμπειρια!!!

Geo f1 έγραψε::lol:
Ειχα την απλη. Τωρα κοιταω για την πιτσιλιθρα!! Θα ειναι ωραια εμπειρια!!! φρεσκαδας και καθαριοτητας!!!
120€ - 130€ την βρισκω. Εσυ ποια εχεις Πιταρε?
g8777 έγραψε:Αντικαθιστά αυτή η πατέντα τη χρήση νήματος /μεσοδοντιου βουρτσακιου;
g8777 έγραψε:Κακό δεν νομίζω να κάνουν. Υποψιάζομαι βέβαια ότι πρόκειται για άλλη μια ματσακονια του Market In ανάλογη του δικαιώματος ψήφου σε οτιδήποτε άνω των 65,του ESP και της τρύπας στο κουτί με τις οδοντογλυφιδες.
Α, να μια ωραία ιδέα. Οδοντοβουρτσα με οδοντογλυφιδες αντί για ίνες. Ματζεστικ.
g8777 έγραψε:Υποψιαζομαι πολλα πραγματα. Οτι ο Pitt δεν χρησιμοποιει σωστα τα μεσοδοντια βουρτσακια ( δεν υπαρχει περιπτωση να αφησουν υπολειμματα τροφης αν κανεις σωστη επιλογη μεγεθους και τεχνικης-kinky) και οτι ο οτσο εχει πρασιναδα στα μεσοδοντια κενα.
Geo f1 έγραψε:Pitt πως την εχεις 10 χρονια? Με το θεμα της μπαταριας τι κανεις? Ή παιρνει μπαταριες αυτη?
Γιατι ρε γμτ να δωσω πχ τωρα 100 € και σε 1-2 χρονια να θελει πεταμα ειναι καπως
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]