Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
Geo f1 έγραψε:Εχω θεμα με την Oral b.
Φορτιζει..πλενω οκ. Την επομενη μερα γιοκ η μπατ...Σε αυτες αλλαζουν οι μπαταριες ή παμε για καινουρια?

Και τα δοντια σου βαριεσαι να βουρτσισεις;
ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#338821 Οχι ρε συ. Απλα αυτου του τύπου οδοντοβουρτσες κανουν καλυτερη δουλεια.

< edge >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#338834 Σωστά! Γλιτώνεις και την παλινδρομική κίνηση του βουρτσίσματος.
Κρατάς δυνάμεις έτσι για να τις χρησιμοποιήσεις σε άλλες πιό χρήσιμες δραστηριότητες που χρειάζεται παλινδρομική κίνηση του χεριού, όπως
το γυάλισμα των ασημικών, το βούρτσισμα των παπουτσιών κ.α.... :s_tongue

:lol:

Geo, έχεις το σετ που πιτσιλάει και νερό, ή σκέτη την βούρτσα; Η πιτσιλίθρα κάνει πολύ καλή δουλειά. Καλύτερη και από το νήμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#338847 :lol:
Ειχα την απλη. Τωρα κοιταω για την πιτσιλιθρα!! Θα ειναι ωραια εμπειρια!!! φρεσκαδας και καθαριοτητας!!!
120€ - 130€ την βρισκω. Εσυ ποια εχεις Πιταρε?
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:παλινδρομική κίνηση

Geo f1 έγραψε:Τωρα κοιταω για την πιτσιλιθρα!! Θα ειναι ωραια εμπειρια!!!

:hmmm: :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#338855 Κλασσικα ο καθε επιστημονας του χωρου λεει οτι να ναι. Απο το οτι μονος τετοιες θα πρεπε να χρησιμοποιουμε μεχρι οτι κανουν κακο. Τι ισχυει αραγε;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#338857 Κακό δεν νομίζω να κάνουν. Υποψιάζομαι βέβαια ότι πρόκειται για άλλη μια ματσακονια του Market In ανάλογη του δικαιώματος ψήφου σε οτιδήποτε άνω των 65,του ESP και της τρύπας στο κουτί με τις οδοντογλυφιδες.
Α, να μια ωραία ιδέα. Οδοντοβουρτσα με οδοντογλυφιδες αντί για ίνες. Ματζεστικ.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε::lol:
Ειχα την απλη. Τωρα κοιταω για την πιτσιλιθρα!! Θα ειναι ωραια εμπειρια!!! φρεσκαδας και καθαριοτητας!!!
120€ - 130€ την βρισκω. Εσυ ποια εχεις Πιταρε?

Έχω την Braun Professional Care 8500 OxyJet Center.

Εικόνα

Πρέπει να την έχω κάπου 10 χρόνια. Το 1988 είχα αγοράσει από την Γερμανία την πρώτη Braun που εκτόξευε νερό (χωρίς οδοντόβουρτσα) και μάλιστα με μεγαλύτερη πίεση απ΄ότι η καινούρια. Φαίνεται ότι για ιατρικούς λόγους μείωσαν επίτηδες την πίεση στα νέα μοντέλα.

g8777 έγραψε:Αντικαθιστά αυτή η πατέντα τη χρήση νήματος /μεσοδοντιου βουρτσακιου; :hmmm:

Δεν μπορώ να πώ ότι αντικαθιστά το νήμα ή τα βουρτσάκια, αυτό θα το πεί οδοντίατρος. Προσωπικά έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ νήμα εδώ και χρόνια, είναι αστείο. Το βουρτσάκι ναι, κάνει δουλειά και σε συνδυασμό με την πιτσιλίθρα το καθάρισμα είναι τέλειο. Λέω σε συνδυασμό γιατί όταν χρησιμοποιώ την πιτσιλίθρα μετά από το βουρτσάκι, βλέπω ότι βγαίνουν υπολείμματα τροφών που δεν κατάφερα να τα βγάλω με το βουρτσάκι, ιδίως στα πίσω δόντια.

g8777 έγραψε:Κακό δεν νομίζω να κάνουν. Υποψιάζομαι βέβαια ότι πρόκειται για άλλη μια ματσακονια του Market In ανάλογη του δικαιώματος ψήφου σε οτιδήποτε άνω των 65,του ESP και της τρύπας στο κουτί με τις οδοντογλυφιδες.
Α, να μια ωραία ιδέα. Οδοντοβουρτσα με οδοντογλυφιδες αντί για ίνες. Ματζεστικ.

Αν την χρησιμοποιήσεις, θα καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι. Σχεδόν 30 χρόνια χρησιμοποιώ τέτοια πιτσιλίθρα, προφανώς όχι για τους λόγους που αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
By otso
#338869 Πποσο πισω ειμαστε εμεις οι χαμουτζηδες . Εμας ουτε οι οδοντιατροι δεν τα ξερουν αυτα τα πραματα και ας εχουν σπουδασει πανω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#338871 Υποψιαζομαι πολλα πραγματα. Οτι ο Pitt δεν χρησιμοποιει σωστα τα μεσοδοντια βουρτσακια ( δεν υπαρχει περιπτωση να αφησουν υπολειμματα τροφης αν κανεις σωστη επιλογη μεγεθους και τεχνικης-kinky) και οτι ο οτσο εχει πρασιναδα στα μεσοδοντια κενα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#338874 Pitt πως την εχεις 10 χρονια? Με το θεμα της μπαταριας τι κανεις? Ή παιρνει μπαταριες αυτη?

Γιατι ρε γμτ να δωσω πχ τωρα 100 € και σε 1-2 χρονια να θελει πεταμα ειναι καπως
Άβαταρ μέλους
By Pitt
g8777 έγραψε:Υποψιαζομαι πολλα πραγματα. Οτι ο Pitt δεν χρησιμοποιει σωστα τα μεσοδοντια βουρτσακια ( δεν υπαρχει περιπτωση να αφησουν υπολειμματα τροφης αν κανεις σωστη επιλογη μεγεθους και τεχνικης-kinky) και οτι ο οτσο εχει πρασιναδα στα μεσοδοντια κενα.

Μη κρίνεις από τον εαυτό σου κάνοντας εικασίες για το τι έχει αποτέλεσμα σε άλλους. Προφανώς δεν έχεις γέφυρα στα πίσω δόντια και δεν έχεις καμία εμπειρία στο αν και πόσο εύκολα καθαρίζονται τα υπολείμματα κάτω από αυτήν.

Geo f1 έγραψε:Pitt πως την εχεις 10 χρονια? Με το θεμα της μπαταριας τι κανεις? Ή παιρνει μπαταριες αυτη?

Γιατι ρε γμτ να δωσω πχ τωρα 100 € και σε 1-2 χρονια να θελει πεταμα ειναι καπως

Αν θέλεις το πιστεύεις, η μπαταρία της δουλεύει μια χαρά. Πριν από 5 χρόνια αγόρασα μια καινούρια (μόνο την οδοντόβουρτσα) που βρήκα ευκαιρία σκεφτόμενος ότι όπου να ‘ναι θα τα κακαρώσει η μπαταρία αυτής που είχα, αλλά έπεσα έξω. Την καινούρια την βάζω στην βάση και την φορτίζω μια φορά το εξάμηνο και δεν την χρησιμοποίησα ακόμη.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#338885 Εγω αναφερομουν γενικα σε ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες.

Ο οδοντιατρος μου, μου ειπε "μια χαρα τα κανεις με την δικη σου, δεν χρειαζεσαι ηλεκτρικη"
Ο οδοντιατρος ενος φιλου μου του ειπε "Μονο με ηλεκτρικη"
Ενας αλλος οδοντιατρος καποιου αλλου ειπε "Ποτε με ηλεκτρικη"

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#338893 Κι εγώ πιστεύω ότι με μια απλή καλή βούρτσα μια χαρά καθαρίζουν (κι ας μην είμαι οδοντίατρος). :lol:

Προσωπικά χρησιμοποιώ την απλή περισσότερο από την ηλεκτρική, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τα παιδιά τα έμαθα από μικρά να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική κυρίως επειδή τους ειδοποιούσε πόσο χρόνο πρέπει να βουρτσίζουν κάθε "τεταρτημόριο" και έκτοτε συνήθισαν. Σε αντίθεση με την απλή, η ηλεκτρική κάνει πολύ καλή δουλειά όταν σπανίως χρησιμοποιώ την λευκαντική οδοντόκρεμα (Depurdent).

Διευκρινίζω ότι αυτά που έγραψα παραπάνω αφορούν την "πιτσιλίθρα".