Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#32364 τα οφτόπικ μεταφέρθηκαν στα θέματα υγείας, τελευταίο σχετικό ποστ το παρακάτω

giannik1977 έγραψε:Δεν μου αρεσει που παραμενω συναχωμενος εδω κ 2 βδομαδες.εχω καταναλωσει απειρους φυσικους ορους , το φυσημα μυξας παει συννεφο , αλλα καθε μερα ξυπναω μπουκωμενος κ με ερεθισμενο λαιμο..
Μου αρεσει το " τοπικες καταιγιδες" του william boyd που ξεκινησα να διαβαζω..
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#32496 Μου αρεσε ο μοναχικός περιπατος που εκανα το μεσημερι στο ποταμι
ΕικόναAutumn Danube River by KiloMeater., on Flickr
Μ'αρεσει ωρες ωρες η μοναξία οσο τιποτα....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#33799 Μ'αρεσει ετσι οπως ξεκινησε η βδομαδα. Fingers crossed να συνεχιστει ετσι!!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#33826 Οι υπόλοιποι φοιτητές πιστολιάζουν κανά μάθημα και συμπληρώνουν ύπνο. not my case :s_whiteflag
Με κόβω να ξεκινάω καφέ επιτέλους :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
JasonLouk έγραψε:Οι υπόλοιποι φοιτητές πιστολιάζουν κανά μάθημα και συμπληρώνουν ύπνο. not my case :s_whiteflag
Με κόβω να ξεκινάω καφέ επιτέλους :thumbsdown:

δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα του πανεπιστημίου ? :hmmm:

όσο συνεπής και να είσαι, και είχα φίλους που ήταν ασύλληπτα (γιατί εγώ απείχα από την έννοια του συνεπή φοιτητή ), έναν σοβαρό ύπνο τον κάναν...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#33836 Νόημα πάνω σε τι ακριβως; Plz elaborate.

Με βάση το τωρινό μου πρόγραμμα-δραστηριότητες έχω λίγες αναλογικά ώρες ύπνου. Μόνο έτσι προλαβαίνω να κάνω αυτα που θέλω.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#33840 Ο,τι είπε ο red !!!
Μας χαλάς την πιάτσα αγαπητέ... :lol:

Πλάκα κάνουμε. Ο,τι γουστάρεις κάνεις απλά κοίτα μην κλατάρεις... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
JasonLouk έγραψε:Νόημα πάνω σε τι ακριβως; Plz elaborate.

Με βάση το τωρινό μου πρόγραμμα-δραστηριότητες έχω λίγες αναλογικά ώρες ύπνου. Μόνο έτσι προλαβαίνω να κάνω αυτα που θέλω.

Κάτσε ρε συ, ακόμα και στο τελευταίο έτος, που ανέβαινα Ζωγράφου στις 8 το πρωί και έφευγα στις 9 το βράδυ, πάλι κοιμόμουνα άνετα ένα 7ωρο. Τα μεσημέρια έκανα καμιά εργασία ή λίγο homework στο κυλικείο, καθόμασταν καμιά ωρίτσα στα εργαστήρια Η/Υ για να κάνουμε την όποια δουλειά, παίζαμε και κανά δικτυακό Descent, και είμασταν κομπλέ.

Σημειωτέον βέβαια ότι είχα αναγκαστεί να παρατήσω τη δουλειά, και δεν είχα -πλέον- και προπονήσεις....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#33845 Η ιδέα του πανεπιστημίου είναι να εκλέγεις εσύ τις ώρες και τις μέρες που θα παρακολουθήσεις ανάλογα με τις ανάγκες/προτεραιότητες κλπ κλπ... δεν είναι σχολείο που έχεις αυστηρό ωράριο και σαν τέτοιο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζεται... εγώ πχ γείωνα μαθήματα που δεν μου πρόσφεραν τίποτα σαν παραδόσεις, έκανα τα αντίστοιχα στους πολιτικούς και ένα στους ηλεκτρολόγους... το πανεπιστήμιο σε βάζει στην λογική του ψάχνω μόνος, οργανώνω τον προσωπικό μου χρόνο και βλέπω έξω από το κουτί....

κατά τα άλλα περί ορέξεως φανουρόπιτα, αλλά κανένα εν Ελλάδι ίδρυμα δεν αποζητά τέτοια προγράμματα, ειδικά στο 2-3 έτος ... θα έρθει η ώρα που θα έχεις και διπλωματική και δουλεία και αθλητισμό και σπρώξιμο σε κανα αιδοίο, εκεί ναι, αλλά στο 3 έτος... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#33846 Συμφωνώ ,εν μέρει, με όσα λέτε απλά προς το παρόν προσπαθώ να συνδυάσω τα πάντα και χρειάζεται μάλλον λίγο καλύτερο management χρόνου.

Ας το αφήσουμε εδώ γιατί ξεφεύγουμε πολύ σε off topic :offtopic:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34445 Μου αρεσει η αγορα που εκανα πριν 5 λεπτα :shifty:
Και αυριο θα ειναι στο γραφειο