giannik1977 έγραψε:Δεν μου αρεσει που παραμενω συναχωμενος εδω κ 2 βδομαδες.εχω καταναλωσει απειρους φυσικους ορους , το φυσημα μυξας παει συννεφο , αλλα καθε μερα ξυπναω μπουκωμενος κ με ερεθισμενο λαιμο..
Μου αρεσει το " τοπικες καταιγιδες" του william boyd που ξεκινησα να διαβαζω..
Autumn Danube River by KiloMeater., on FlickrΜ'αρεσει ωρες ωρες η μοναξία οσο τιποτα....
When the going gets tough, the tough get going
JasonLouk έγραψε:Δεν μ'αρέσει ,που δεν θυμάμαι καν από πότε έχω να κοιμηθώ >6 ώρες
ντεμεκ φοιτητής είσαι ?

Με κόβω να ξεκινάω καφέ επιτέλους
JasonLouk έγραψε:Οι υπόλοιποι φοιτητές πιστολιάζουν κανά μάθημα και συμπληρώνουν ύπνο. not my case![]()
Με κόβω να ξεκινάω καφέ επιτέλους
δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα του πανεπιστημίου ?
όσο συνεπής και να είσαι, και είχα φίλους που ήταν ασύλληπτα (γιατί εγώ απείχα από την έννοια του συνεπή φοιτητή ), έναν σοβαρό ύπνο τον κάναν...

Με βάση το τωρινό μου πρόγραμμα-δραστηριότητες έχω λίγες αναλογικά ώρες ύπνου. Μόνο έτσι προλαβαίνω να κάνω αυτα που θέλω.
Μας χαλάς την πιάτσα αγαπητέ...

Πλάκα κάνουμε. Ο,τι γουστάρεις κάνεις απλά κοίτα μην κλατάρεις...
Amen and a-women!

JasonLouk έγραψε:Νόημα πάνω σε τι ακριβως; Plz elaborate.
Με βάση το τωρινό μου πρόγραμμα-δραστηριότητες έχω λίγες αναλογικά ώρες ύπνου. Μόνο έτσι προλαβαίνω να κάνω αυτα που θέλω.
Κάτσε ρε συ, ακόμα και στο τελευταίο έτος, που ανέβαινα Ζωγράφου στις 8 το πρωί και έφευγα στις 9 το βράδυ, πάλι κοιμόμουνα άνετα ένα 7ωρο. Τα μεσημέρια έκανα καμιά εργασία ή λίγο homework στο κυλικείο, καθόμασταν καμιά ωρίτσα στα εργαστήρια Η/Υ για να κάνουμε την όποια δουλειά, παίζαμε και κανά δικτυακό Descent, και είμασταν κομπλέ.
Σημειωτέον βέβαια ότι είχα αναγκαστεί να παρατήσω τη δουλειά, και δεν είχα -πλέον- και προπονήσεις....
κατά τα άλλα περί ορέξεως φανουρόπιτα, αλλά κανένα εν Ελλάδι ίδρυμα δεν αποζητά τέτοια προγράμματα, ειδικά στο 2-3 έτος ... θα έρθει η ώρα που θα έχεις και διπλωματική και δουλεία και αθλητισμό και σπρώξιμο σε κανα αιδοίο, εκεί ναι, αλλά στο 3 έτος...

Ας το αφήσουμε εδώ γιατί ξεφεύγουμε πολύ σε off topic
Και αυριο θα ειναι στο γραφειο