Dimitris_P έγραψε:Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αναπτύσσει θερμότητα από κάτω γιατί του έχω βάλει 2 ξύλινες τάβλες, μη γίνει πυρανάλωμα
Πριν το εγκαταστήσεις και ρωτήσεις εμάς, διάβασες τις οδηγίες της συσκευής σου;
Αν το έκανες αλλά το τοποθέτησες όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, τι νόημα έχει η δική μας η γνώμη;
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ,
Εγκατάσταση (Σελίδα 3)
• Μην εγκαθιστάτε το στεγνωτήριο σε χώρους που μπορεί να εκτεθούν σε ακραίες συνθήκες όπως:
ανεπαρκή εξαερισμό, θερμοκρασία κάτω από τους 5°C ή πάνω από τους 35°C.
• Μικροί εσωτερικοί αποθηκευτικοί χώροι, μπάνια, τουαλέτες, χώροι ντους, κλπ. χωρίς εξαερισμό δεν θεωρούνται κατάλληλοι για την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου. Εάν η συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί σε χώρο αυτού του τύπου, πρέπει να διασφαλίζεται ο επαρκής εξαερισμός του χώρου (ανοικτές πόρτες, σχάρες ή ανοίγματα εξαερισμού άνω των 500 cm²).
• Μην εγκαθιστάτε το στεγνωτήριο πάνω σε χαλί με βαθύ πέλος. (Ο κατασκευαστής έγραψε για χαλί! Δεν μήγε το μυαλό του ότι κάποιος θα έβαζε ποτέ ξύλινες τάβλες...)
• Φροντίστε το καλώδιο τροφοδοσίας να μη σφηνωθεί ανάμεσα στο στεγνωτήριο και τον τοίχο.
• Κατά την εγκατάσταση, οριζοντιώνετε πάντα με προσοχή το στεγνωτήριο ρυθμίζοντας τα τέσσερα πόδια και ελέγχοντας τη σωστή οριζοντίωση με ένα αλφάδι. (Αντε να του πείς του κατασκευαστή για βάση με ροδάκια και από επάνω τάβλες...)
• ∆εν επιτρέπεται ο εντοιχισμός του στεγνωτηρίου.



Μου πεφτεις λίγο μακρυά όμως
