Από το Moto G.
Fiat Panda 7,6l/100km
(κι όσες φορές κι αν τον ρώτησα μετά). Αν κι εκείνος επέλεγε το cybex θα ήταν πιο εύκολο. 
Scotch έγραψε:Κι εγώ γι αυτό θα πήγαινα αλλά σήμερα που πήγα με τον jr να τα δοκιμάσουμε, εξέφρασε επιθυμία για το 1ο(κι όσες φορές κι αν τον ρώτησα μετά). Αν κι εκείνος επέλεγε το cybex θα ήταν πιο εύκολο.
Επίσης, αυτό που βλέπω είναι ότι το concorde είναι κάθισμα 5ετίας ενώ το cybex φετινό (μήπως έχεις το x-fix;).
<
edmond έγραψε:μιας και αναφερθηκε το cybex.
τι γνωμη εχετε για αυτο?
εννοω φυσικα για την "πατεντα" οπου δεν χρησιμοποιουνται ζωνες ασφαλειας αλλα αυτο το αφαιρουμενο μαξιλαρι.
απο το μαγαζι ευαγγελιζοντουσαν για πρωτοπορειες, βραβεια, ασφαλεια με πιστοποιησεις κλπ κλπ.
μπορει να μην ειναι το συγκεκριμενο ακριβως.
ενδιαφερομαι για 9m+
edmond έγραψε:Scotch
transformer ονομα και πραγμα!![]()

edmond έγραψε:Scotch
transformer ονομα και πραγμα!![]()
σε ενα μαγαζι που ρωτησα σημερα, μου ειπαν οτι η διαφορα μεταξυ 9-18 και 9-36, ειναι η δυνατοτητα της ανακλισης για το πρωτο.
γνωριζει κανεις αν οντως ειναι ετσι και εαν υπαρχουν κι αλλες -ουσιαστικες- διαφορες?
θεωρω πως θα βολευε η ανακλιση για τον υπνο μιας και μεχρι τωρα οτι ταξιδι εχει κανει ο μικρος, την εχει βολεψει στο "αυγο" με το μεγαλυτερο ποσοστο να κοιμαται. δεν νομιζω να εχω καποια νιλα εαν δεν συνηθισει την ορθια θεση στο νεο καθισματακι. ακομα και η ανακλιση μου φαινεται σαν λυση του στυλ "απο το ολοτελα..."
Το θέλουμε για 2ο, για κοντινή μετακίνηση.
Εγώ πάντως (που στο ένα αμάξι έχω το izi combi isofix σε rer facing), το προτιμώ τo isofix. Φαντάσου σε ένα καινούριο που πήρα για το 2ο αμάξι και είναι front facing, τι διάλεξα γιατί δένεται με isofix, ζώνη και top tether ταυτόχρονα.
Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]