Για κατι Σπαθες κλπ δεν αξιζουν σχολιασμου. Αν οι εποπτες σηκωνουν τα σημαιακια να πουμε τι περιμενετε να κανει ο διαιτητης...Τελοσπαντων, δε χρειαζεται τετοια σφυριγματα ο Ολυμπιακος και δε προκειται να απολογηθει και κανεις μας για το Σπαθα και το καθε Σπαθα. Στη τελικη 0-0 ηρθε το ματς, χασαμε 2 βαθμους προς τι το τοσο μενος μονοι οι εκτος των Ολυμπιακων το ξερουν (να μας πουνε βεβαια και για το offside του Ναπολεονι στο 0-0 μεσα στη Λεωφορο αλλα εκει το προσπερναμε).

δε πειραζει καναπε και σημερα βλεπωντας Ολυμπιακαρα. Διοτι ειδαμε τι εγινε τι προηγουμενη αγωνιστικη στο Καραισκακη μη ξεχνιομαστε (τη ευκαιρια σας την ειχατε).
Ο Κλαους και ο καθε Κ(λοουν)αους καλυτερα να μη δειχνουν απο τοσο νωρις δαχτυλακια διοτι οταν θα πεσει καμια ξεγυρισμενη 4αρα (παλι), μετα θα κρυβονται (παλι x2).
Για την ΑΕΚ επισης εκει που δειχνει ο διαιτητης 5 λεπτα καθυστερησεις αλλα κραταει 8 (για να μη φαει ξυλο ο ανθρωπος) γαργαρα και αυτο.
Βραδια Champions σημερα λοιπον και για να θυμηθουμε και τι εγινε στο προηγουμενο ματς



