Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 007
#33498 Ευχομαι να τα παει καλα η ομαδα μου σημερα μιας και ειναι δυσκολο παιχνιδι, η Juve θα τα παιξει ολα για ολα. Το διπλο θα ειναι δυσκολο πολυ, πιο λογικο το x αν και ο Μιτσελ θα το χτυπησει το ματς (το ειπε και ο ιδιος).

Για κατι Σπαθες κλπ δεν αξιζουν σχολιασμου. Αν οι εποπτες σηκωνουν τα σημαιακια να πουμε τι περιμενετε να κανει ο διαιτητης...Τελοσπαντων, δε χρειαζεται τετοια σφυριγματα ο Ολυμπιακος και δε προκειται να απολογηθει και κανεις μας για το Σπαθα και το καθε Σπαθα. Στη τελικη 0-0 ηρθε το ματς, χασαμε 2 βαθμους προς τι το τοσο μενος μονοι οι εκτος των Ολυμπιακων το ξερουν (να μας πουνε βεβαια και για το offside του Ναπολεονι στο 0-0 μεσα στη Λεωφορο αλλα εκει το προσπερναμε).

Εικόνα

δε πειραζει καναπε και σημερα βλεπωντας Ολυμπιακαρα. Διοτι ειδαμε τι εγινε τι προηγουμενη αγωνιστικη στο Καραισκακη μη ξεχνιομαστε (τη ευκαιρια σας την ειχατε).

Ο Κλαους και ο καθε Κ(λοουν)αους καλυτερα να μη δειχνουν απο τοσο νωρις δαχτυλακια διοτι οταν θα πεσει καμια ξεγυρισμενη 4αρα (παλι), μετα θα κρυβονται (παλι x2).

Για την ΑΕΚ επισης εκει που δειχνει ο διαιτητης 5 λεπτα καθυστερησεις αλλα κραταει 8 (για να μη φαει ξυλο ο ανθρωπος) γαργαρα και αυτο.

Βραδια Champions σημερα λοιπον και για να θυμηθουμε και τι εγινε στο προηγουμενο ματς

Εικόνα

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#33502 Ο λαός γενικά λέει πολλές βλακείες κατά καιρούς.
Ειδικά όταν μπλέκονται ομάδες. [Mod]
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
007 έγραψε:
Για την ΑΕΚ επισης εκει που δειχνει ο διαιτητης 5 λεπτα καθυστερησεις αλλα κραταει 8 (για να μη φαει ξυλο ο ανθρωπος) γαργαρα και αυτο.

Όπα όπα δεν ξέρω αν είδες το ματς αλλά οι καθυστερήσεις κανονικά έπρεπε να είναι 7-8 λεπτά και το γκολ για να μην ξεχνιόμαστε μπήκε στο 95:40. Να λέτε ότι θέλετε οι αλλόθρησκοι για την ΑΕΚ αλλά όχι για εύνοια απο διαιτησίες. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μας 20 χρόνια τώρα και κάποια από αυτά τυχαίνει να τα θυμόμαστε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 007
Geo f1 έγραψε:Θυμισε μας και τι εγινε την προηγουμενη φορα που επαιξε ο Ολυμπιακος εκει.. :shifty:

Θυμισε μας εσυ για την ομαδα. Αλλα να εισαι δικαιος και να θυμησεις για την ομαδα σου και την 6αρα που εφαγες στην Ελλαδα ομως.

Αφήστε τους λαούς απ'έξω. Ότι θέλετε για τις ομάδες μόνο. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By 007
Deleted User 1 έγραψε:
007 έγραψε:

Όπα όπα δεν ξέρω αν είδες το ματς αλλά οι καθυστερήσεις κανονικά έπρεπε να είναι 7-8 λεπτά και το γκολ για να μην ξεχνιόμαστε μπήκε στο 95:40. Να λέτε ότι θέλετε οι αλλόθρησκοι για την ΑΕΚ αλλά όχι για εύνοια απο διαιτησίες. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μας 20 χρόνια τώρα και κάποια από αυτά τυχαίνει να τα θυμόμαστε. :lol:

:lol:

Deleted User 1 εσενα σε παω οποτε δε θα σε παω κοντρα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
007 έγραψε:Για κατι Σπαθες κλπ δεν αξιζουν σχολιασμου. Αν οι εποπτες σηκωνουν τα σημαιακια να πουμε τι περιμενετε να κανει ο διαιτητης...Τελοσπαντων, δε χρειαζεται τετοια σφυριγματα ο Ολυμπιακος και δε προκειται να απολογηθει και κανεις μας για το Σπαθα και το καθε Σπαθα. Στη τελικη 0-0 ηρθε το ματς, χασαμε 2 βαθμους προς τι το τοσο μενος μονοι οι εκτος των Ολυμπιακων το ξερουν (να μας πουνε βεβαια και για το offside του Ναπολεονι στο 0-0 μεσα στη Λεωφορο αλλα εκει το προσπερναμε).

Reality Check: Failed

:roll:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#33529 Εγώ υποστηρίζω Σκόντα Ξάνθη. Τι κερδίζω από το θρεντ αυτό; :metalo: :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 007
Geo f1 έγραψε:εμενα δεν με παει και μου παει κοντρα ο James Bond :sorry:

Εχω παψει να ασχολουμαι James :iconcool:

:lol: :twisted:

JimClark έγραψε:Εγώ υποστηρίζω Σκόντα Ξάνθη. Τι κερδίζω από το θρεντ αυτό; :metalo: :yahoo: :lol:

Ωραια ομαδα η Ξανθη, παραδοσιακα βγαζει παιχταραδες και δινει στους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
007 έγραψε:
The Ace έγραψε:

Αce εχεις να μας πεις κατι για το ΠΑΟ- Ατρομητος Αθηνων? Η μονο για Ολυμπιακο θα μιλας?

Γνωστή τακτική τσουβαλιάσματος: συγκρίνουμε το ένα (ΕΝΑ) προφανώς λάθος σφύριγμα για offside της μιας ομάδας, με τα 537 "λάθος" σφυρίγματα (όλα "λάθη" υπέρ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ομάδος), και λέμε "ορίστε, και εσάς σας ευνοούν οι διαιτητές" :roll:

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, εδώ και πολλά χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων -προφανώς και ολυμπιακών ανάμεσά τους- έχει κατανοήσει πλήρως τις διάφορες παράγκες. Αποδεικτικά στοιχεία ? Να φάνε και οι κότες, τα γελάδια, τα πρόβατα, οι κατσίκες και όλα τα ζώα της φάρμας. Οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν ή/και ασχολούνται είναι οι γαύροι και οι αρμόδιες δικαστικές και κυβερνητικές αρχές.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
007 έγραψε:
The Ace έγραψε:

Αce εχεις να μας πεις κατι για το ΠΑΟ- Ατρομητος Αθηνων? Η μονο για Ολυμπιακο θα μιλας?

Να αφαιρεθούν οι βαθμοί που προήλθαν από διαιτιτική (και άλλη) εύνοια τα τελευταία 30 χρόνια, σε όλες τις ομάδες, να δούμε ποιος θα βγει χαμένος λέω εγώ. Αν θες να τα κάνουμε και 40. :innocent:

Off-topic [Mod]