Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#330964 Έχουν ανέβει πολύ όμως τα κυβικά καθώς και οι τιμές. :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#330968 Εξαρταται τι κοιτας. Το tracer 900 ξεκινησε με 9900€ και σημερα εχει 10600€. Αφου πουλαει σαν τρελο ανεβαζει την τιμη.
Απο την αλλη, το νεο Τ-ΜΑΧ με αλλαγες στην εμφανιση, 3 διαφορετικες εκδοσεις, μειον 2 αλογα λογω euro 4 θα ξεκινα απο τα 12Κ και οι αλλες δυο εκδοσεις εκτιμουν οτι θα κοστιζουν 13Κ και 14,5Κ!!!!

Αλλα γενικα οι τιμες ανεβαινουν οπως παντου. Το βασικο προβλημα ειναι οτι τα λεφτα μας μειωνονται :(
Άβαταρ μέλους
By georgetz
xenos έγραψε:Δλδ χαμηλα ειναι αισθητα πιο δυνατο το 900;

Γενικα εχει χαθει η μπαλα με τα κυβικα. Τα 600αρια εχουν γινει 800αρια, τα 100αρια => 1200αρια κλπ.

<

Τα έχω οδηγήσει δίπλα δίπλα , τόσο τα γυμνά όσο και τα Tracer.

To 700άρι είναι αξιοπρεπέστατο, λογικά 200αρίζει και στην Tracer εκδοχή κάνεις και τα ταξιδάκια σου.

Το 900άρι είναι περισσότερο παντού , όχι τόσο στα χαμηλά αλλά μεσαίες - ψηλές. Είναι περισσότερο
ταξιδιάρικο απο το 700άρι μα το σημαντικότερο είναι το traction control που έχει και λείπει απο το
700άρι. Πολύ καλά φρένα το 700άρι, άριστα στο 900.

Σε φιλικό άνοιγμα, με μπόλικο στίψιμο το 700άρι κρατήθηκε ανέλπιστα καλά μέχρι που κουμπώσαν 3ες.

Αυτό που συμφωνήσαμε εκείνη την ημέρα, είναι ότι το 700άρι είναι σκέτο ποδήλατο, στο 900άρι σοβαρεύουν τα πράγματα.
Άμα κινείσαι πιο πολύ πόλη , το 900άρι αγγίζει και την υπερβολή.

ΥΓ αξίζει ΠΟΛΥ η Akrapovic σε ήχο και στα 2, με το 700άρι να έχει ίσως απο τους πιο ενδιαφέροντες ήχους σε δικύλινδρο
σε αυτά τα κυβικά ελέω εισαγωγής (το λέω έχοντας οδηγήσει κ Ducati Monster 821 )
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#332361 Άλλη μια θετική κριτική για το Tracer 700 σε σύγκριση με το Versys 650

(με ένα question mark για την ποιότητα, που απο κοντά , δεν προβλημάτισε καθόλου :hmmm: )

http://www.visordown.com/road-tests/bac ... 650-review
Άβαταρ μέλους
By xenos
#334996 Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#334997 Μαλλον KTM 640-660 sm. Αλογα, γκαζι, παιχνιδιαρικο και αν βροντηξεις δεν θελει ενα σκασμο λεφτα για φτιαξιμο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Μαλλον KTM 640-660 sm. Αλογα, γκαζι, παιχνιδιαρικο και αν βροντηξεις δεν θελει ενα σκασμο λεφτα για φτιαξιμο.

Από εμπειρία συγγενή που αλλάζει κάθε χρόνο μηχανάκι, από τα ΚΤΜ έχω τη χειρότερη άποψη. Όλο κάτι δεν δουλεύει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#335002 Δεν ισχυει μεν αλλα αν δεις το προφιλ του μεσου κατοχου θα καταλαβεις. Πιτσιρικαδες που το σκιζουν κρυο, σουζα-παντα αμεσως, συντηρηση οποτε θυμηθουν η οποτε εχουν λεφτα.

Βασικα ομως πες μας τι εννοεις "παιχνιδι" γιατι η απαντηση ηταν στο πως την αντιλαμβανομαι εγω την λεξη :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
#335003 Εννοώ να το ευχαριστιέσαι στην καθημερινή του χρήση εντός πόλης. Όχι σούζες, αλλά να ναι χαμηλόροπο, εύκολο, μανιτζέβελο ρε παιδί μου. :lol: Ούτε πολύ βαρύ, ούτε δυσκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Ducati monster

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο, sv 650, er-6n, versys 650

Η διασκέδαση όμως σε αυτά?

< >

Συμφωνα με αυτο
"Εννοώ να το ευχαριστιέσαι στην καθημερινή του χρήση εντός πόλης. Όχι σούζες, αλλά να ναι χαμηλόροπο, εύκολο, μανιτζέβελο ρε παιδί μου. :lol: Ούτε πολύ βαρύ, ούτε δυσκίνητο.
"
που εγραψε παραπανω ως "διασκεδαση" καταλαβαινω να μην τον δυσκολευει στην καθημερινοτητα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:
xenos έγραψε:Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Ducati monster

Αυτό είναι το νο 1 στη λίστα μου. :oops: Μιλάμε για το 620;

Στο fun to drive είναι μέσα τα παραπάνω; :hmmm: Το sv το έχει φίλος και δεν με τρελαίνει η στάση οδήγησης πχ. Elaborate.

dimik έγραψε:

Η διασκέδαση όμως σε αυτά?

τώρα το διάβασα αυτό. :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:που εγραψε παραπανω ως "διασκεδαση" καταλαβαινω να μην τον δυσκολευει στην καθημερινοτητα. :s_dunno

Νίκο, όχι απλό μεταφορικό μέσο. Αν είναι έτσι παίρνουμε (έχουμε) σκούτερ. Εννοώ κάτι να σε φτιάχνει και που το καβαλάς σταματημένο. πχ ένα KTM 999 adv! :metalo: Κάθε φορά που πετυχαίνω κάποιο σε φανάρι, θα φύγει με σούζες/πάντες. Μεγάλοι κάγκουρες θα μου πεις... Πιστεύω ότι γουστάρουν αυτό που καβαλάνε κάθε λεπτό. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#335044 Αυτό που το χαλάει είναι το 3κ που λες. Αλλιώς 990 SD και τέλος!!

Από το Moto G