xenos έγραψε:Δλδ χαμηλα ειναι αισθητα πιο δυνατο το 900;
Γενικα εχει χαθει η μπαλα με τα κυβικα. Τα 600αρια εχουν γινει 800αρια, τα 100αρια => 1200αρια κλπ.
<
)
Νίκος Παππάς έγραψε:Μαλλον KTM 640-660 sm. Αλογα, γκαζι, παιχνιδιαρικο και αν βροντηξεις δεν θελει ενα σκασμο λεφτα για φτιαξιμο.
Ούτε πολύ βαρύ, ούτε δυσκίνητο.
xenos έγραψε:Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;;![]()
![]()
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο, sv 650, er-6n, versys 650
dimik έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο, sv 650, er-6n, versys 650
Η διασκέδαση όμως σε αυτά?
< >
Ούτε πολύ βαρύ, ούτε δυσκίνητο.
dimik έγραψε:xenos έγραψε:Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;;![]()
![]()
Ducati monster
Μιλάμε για το 620;Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο, sv 650, er-6n, versys 650
Το sv το έχει φίλος και δεν με τρελαίνει η στάση οδήγησης πχ. Elaborate.dimik έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτα που μου ερχονται στο μυαλο, sv 650, er-6n, versys 650
Η διασκέδαση όμως σε αυτά?
Νίκος Παππάς έγραψε:που εγραψε παραπανω ως "διασκεδαση" καταλαβαινω να μην τον δυσκολευει στην καθημερινοτητα.
Κάθε φορά που πετυχαίνω κάποιο σε φανάρι, θα φύγει με σούζες/πάντες. Μεγάλοι κάγκουρες θα μου πεις... Πιστεύω ότι γουστάρουν αυτό που καβαλάνε κάθε λεπτό.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]