Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#332133 Πω... Δημήτρη δηλαδή το χαλί το τινάζεται μία φορά στις τόσες αν πρέπει να σηκώνεται τέτοιο τραπέζι....

.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#332139 Δηλαδή με βάση το κόστος των υλικών την λες και λογική την τιμή στο επιπλάδικο :hmmm:

Εμείς είχαμε στη σκάλα ένα "πυργάκι" ύψους γύρω στα 4μ λόγω σχεδίου σπιτιού.
Αποτέλεσμα να μη μπορεί να ζεσταθεί το ισόγειο με τίποτα, καθώς ζεταινόταν ο αέρας από πάνω προς τα κάτω, οπότε φτιάξαμε ένα παταράκι εκεί.
Τα ξυλουργικά τα κάναμε εγώ με τον πεθερό μου, ηλεκτρολογικά ο αδελφός μου (ηλεκτρολόγος κατ' επάγγελμα)
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Τώρα φτιάχνεται η κουζίνα:
Εικόνα
Εικόνα

Πλακάκια δεν αποφασίσαμε ακόμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
PeterPan έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:@Peterpan τα έπιπλα δεν πολυ ταιριάζουν με αυτό το πάτωμα.

Βασικά δεν πολυταιριάζουν μεταξύ τους :lol:

edit: καλά, η τρίτη φωτό και η πρώτη δείχνουν το ίδιο τραπεζάκι?

ναι, το ίδιο είναι... μια χαρά ταιριάζουν Παναγιώτη... αν ήξερες κ τί χώρεσαν μέσα :lipsealed: :lol:
Κι εγώ λέω ότι μια χαρά ταιριάζουν με το πάτωμα.
Το πάτωμα πάντως με παραξένεψε πολύ σχεδιαστικά. Ο βασικός του άξονος δεν είναι ούτε παράλληλος ούτε κάθετος ούτε 45° σε σχέση με τους τοίχους. Τι περίεργη διαστροφή είναι αυτή; Στην Ελλάδα που μένω και σε τριγωνική πολυκατοικία οι αποκλίσεις που υπάρχουν είναι μη αντιληπτές από τον τυχαίο επισκέπτη, σε σένα δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Πόσο στραβό είναι αυτό το σπίτι;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#333271 Mε την ευκαιρία έναρξης μηνός Δεκεμβρίου και ταυτόχρονα της εορταστικής περιόδου, ........

Εικόνα

............ διοργανώνουμε bazaar ! :lol:

Χρόνια Πολλά ! :)
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimitrisB έγραψε: .. για να το φέρουμε βόλτα και να το κρατάμε σε ένα επίπεδο, η σύζυγος δαπανά κατά μ.ο. 3-4 ώρες ημερησίως (εκτός χρόνου για μαγείρεμα-πλυσιμο-σιδέρωμα) ..........

Είναι που κάποιοι θεώρησαν υπερβολικές τις παραπάνω δηλώσεις ! :lol:

@ mjacob ... και να σκεφτείς ότι η φωτό είναι απ΄ τον κοινόχρηστο . :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Serf
mjacob έγραψε:υπάρχει λογος να είναι και καναπες? θα κατσει κανεις σε καναπέ εκεί?

Με μια "μικρή" καθυστέρηση, θέλουμε το κρεβάτι να είναι ημίδιπλο-διπλό αλλά να μην πιάνει χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Ο μόνος (?) τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι με καναπέ-κρεβάτι, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:
PeterPan έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:@Peterpan τα έπιπλα δεν πολυ ταιριάζουν με αυτό το πάτωμα.

Βασικά δεν πολυταιριάζουν μεταξύ τους :lol:

edit: καλά, η τρίτη φωτό και η πρώτη δείχνουν το ίδιο τραπεζάκι?

ναι, το ίδιο είναι... μια χαρά ταιριάζουν Παναγιώτη... αν ήξερες κ τί χώρεσαν μέσα :lipsealed: :lol:

Στο πρώτο φαίνεται άσπρη λάκα απο πάνω, στην τρίτη φωτό όχι, πουλάκια κάνουν τα μάτια μου? :dizzy:

Την 3η την είχα τραβήξει πριν βάλω το τζάμι με την άσπρη αμμοβολή. Τζάμι είναι για να προστατεύει το ξύλο κ να το κάνει κατ´ εμέ πιο όμορφο... είναι πάλι του ικέα κομμένο κ ραμμένο για αυτό το έπιπλο...

< >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Serf έγραψε:
mjacob έγραψε:υπάρχει λογος να είναι και καναπες? θα κατσει κανεις σε καναπέ εκεί?

Με μια "μικρή" καθυστέρηση, θέλουμε το κρεβάτι να είναι ημίδιπλο-διπλό αλλά να μην πιάνει χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Ο μόνος (?) τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι με καναπέ-κρεβάτι, σωστά;

σ'στος :)

Εκτός κι αν πας σε ιαπωνικά, που είναι κρεβάτι που γίνεται βιβλιοθήκη - ντουλάπα - χέστρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#334300 Απ΄το "Μου αρέσει ....."
KiloMeater έγραψε:Μου αρέσει που στολίζουμε για Χριστούγεννα.......η μυρωδιά του φρέσκου δέντρου μέσα στο σπίτι είναι φοβερή
Εικόνα
Καλά Χριστούγεννα !!!

@KiloMeater :
Πέρνα κι απο δώ και δώσε καμιά "Βιεννέζικη" πινελιά! :)
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#334577 Αυτό με τα χαμηλοτάβανα σπίτια στη Γερμανία, δε μου αρέσει καθόλου(Και η Αυστρία το ίδιο βλέπω). Σαν να σε πνίγει κάτι. Κάντε το 30 πόντους πιο ψηλο ρε γμτ. Και άντε στις πολυκατοικίες θα κερδίσουν κανέναν όροφο. Στα σπίτια, τι κερδίζουν;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#334578 ευκολότερη θέρμανση? :hmmm:

Πάντως κι εδω τα κανουν πλέον με μικρότερο ύψος απ'ότι παλιότερα (που επαιζε στο 3.10 τουλάχιστον)
Τελευταία επεξεργασία από mjacob και 04 Δεκ 2016, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#334579 Υποθέτω για ψηλότερες θερμοκρασίες και ευκολότερη δημιουργία-διατήρηση θέρμανσης τη (μακρά χρονικά και εντονότερη έναντι ελληνικής ) χειμερινή περίοδο.

Edit : μιγιάκωβε, ... "πιάσε κόκκινο" ! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από dimitrisB και 04 Δεκ 2016, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά