.
.

PeterPan έγραψε:Κι εγώ λέω ότι μια χαρά ταιριάζουν με το πάτωμα.rx8_drifter έγραψε:@Peterpan τα έπιπλα δεν πολυ ταιριάζουν με αυτό το πάτωμα.
Βασικά δεν πολυταιριάζουν μεταξύ τους
edit: καλά, η τρίτη φωτό και η πρώτη δείχνουν το ίδιο τραπεζάκι?
ναι, το ίδιο είναι... μια χαρά ταιριάζουν Παναγιώτη... αν ήξερες κ τί χώρεσαν μέσα![]()

dimitrisB έγραψε: .. για να το φέρουμε βόλτα και να το κρατάμε σε ένα επίπεδο, η σύζυγος δαπανά κατά μ.ο. 3-4 ώρες ημερησίως (εκτός χρόνου για μαγείρεμα-πλυσιμο-σιδέρωμα) ..........

mjacob έγραψε:υπάρχει λογος να είναι και καναπες? θα κατσει κανεις σε καναπέ εκεί?
rx8_drifter έγραψε:PeterPan έγραψε:rx8_drifter έγραψε:@Peterpan τα έπιπλα δεν πολυ ταιριάζουν με αυτό το πάτωμα.
Βασικά δεν πολυταιριάζουν μεταξύ τους
edit: καλά, η τρίτη φωτό και η πρώτη δείχνουν το ίδιο τραπεζάκι?
ναι, το ίδιο είναι... μια χαρά ταιριάζουν Παναγιώτη... αν ήξερες κ τί χώρεσαν μέσα![]()
Στο πρώτο φαίνεται άσπρη λάκα απο πάνω, στην τρίτη φωτό όχι, πουλάκια κάνουν τα μάτια μου?
Serf έγραψε:mjacob έγραψε:υπάρχει λογος να είναι και καναπες? θα κατσει κανεις σε καναπέ εκεί?
Με μια "μικρή" καθυστέρηση, θέλουμε το κρεβάτι να είναι ημίδιπλο-διπλό αλλά να μην πιάνει χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Ο μόνος (?) τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι με καναπέ-κρεβάτι, σωστά;

KiloMeater έγραψε:Μου αρέσει που στολίζουμε για Χριστούγεννα.......η μυρωδιά του φρέσκου δέντρου μέσα στο σπίτι είναι φοβερή
Καλά Χριστούγεννα !!!

Τα λαστιχα παλι κουτσουρα τα κοβω. Θα βγαλουν ολο […]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]