- 03 Νοέμ 2014, 19:07
Η Αυστρια και η Ελβετια εχουν αρκετα λεφτα ετσι δεν ειναι? Περισσοτερα απο εμας, σιγουρα. Εχουν αι λιγοτερους "εχθρους", ειδικα η Ελβετια. Εξηγησε μου γιατι εχουν υποχρεωτικη θητεια, εφοσον το θεμα ειναι μονο οικονομικο.
Δε βαζω Ισραηλ στη μεση γιατι ειναι στα ΣΟΣ και το εχουν διαβασει ολοι.
ΒΤW, ο κιουσης νομιζω ελεγε οτι ειχαν κανει καποιοι το G3 καρεκλακι στη σκοπια και το στραβωναν. Φταιει ο στρατος η οι |λογοκρισία|?
Πιθανολογω για τον ιδιο λογο.
Το "εχουν αρκετα λεφτα" κατανοεις οτι δεν ειναι επιχειρημα πιστευω.
Πιθανολογω επισης πως τα μεγαλα μυαλα του ΓΕΕΘΑ γνωριζουν οτι στις πραγματικες δυναμεις τους δεν υπολογιζεται το συντριπτικο ποσοστο των σημερινων φανταρων που μπαινουν για το 9μηνο τους. Kαι παιρνουν και 9 ευρω (?) το μηνα.
Btw απο τις εξαιρεσεις ειμαστε και εξαιρεσεις εβαλες.
Mandatory military service has become the exception in Europe in recent years. The map shows Switzerland and Austria are at odds with most of Western Europe.

Οσο για το στραβωμενο οπλο, δεν με αφορα ο λογος, εκτος αν το εκανα εγω οπου πρεπει να τιμωρηθώ. Οφειλει ο στρατος να μου δωσει σωστο οπλο ναι η οχι? Τοσο απλα. Οχι να κανω σκοπιες αυξημενων μετρων με στραβα οπλα, με ενα ληγμενο αλεξισφαιρο, ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ και με απλα κρανη και οχι κεβλαρ. Kαι μιλαμε για Αυστριες και Ελβετιες. Μακαρι να καναμε εκει στρατο, τουλαχιστον εκει θα λειτουργει.
Το επιχειρημα ηταν οτι υπαρχουν αποθηκες με καινουργια. Εκτος του οτι στη Σαμο σε 4 αποθηκες δεν υπηρχε νεο ουτε για δειγμα, τοτε λογικα η σκοπια ειναι ενα θεατρο παραλογου και απλα δεν χρειαζονται σωστα οπλα. Και σε υποτιθεμενη επιθεση απλα θα βαραμε αλλου αλλα δε πειραζει, δεν ειναι πολεμος.
Που ετσι κι αλλιως θα βαραμε αλλου γιατι δεν υπηρξε εκπαιδευση. Και να υπηρχε, το 70% εσκαγε τηλεφωνο και ο δικας σα κλαμενο %^&* ελεγε ναι, εννοειται δεν θα παει ο κανακαρης σας, τι λεμε τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από g47 και 03 Νοέμ 2014, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά