Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By GTS
#328116 Το City Airport βολευει μονο αν πηγαίνεις στο City/East London και στον χωρος αναμονης εχει απιστευτο συνωστισμο.

Το Heathrow είναι πραγματι μεγαλο αλλα αν πηγαίνεις South West/West London βολευει και είναι φθηνη η μετακινηση με Picadilly.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Giuseppe Busso έγραψε:Με μια πρόχειρη αναζήτηση

Τιμή για 4 βράδια 233 ευρώ
Palace Court Hotel
http://www.booking.com/hotel/gb/palacec ... map_closed

228 ευρώ
Earls Court Garden Hotel
http://www.booking.com/hotel/gb/earl-s- ... map_closed

222 ευρώ
Lexham Gardens
http://www.booking.com/hotel/gb/shellbo ... map_closed

Για πείτε οι γνώστες. Δεν θέλουμε κάτι ακριβό. Θέλουμε απλά ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που ένα είναι καθαρό, να έχει δικό του μπάνιο, διπλό κρεβάτι. Το πρωινό θα μου πείτε εσείς αν αξίζει ή όχι να έχει.
Θέλω να έχει εύκολη πρόσβαση στα ΜΜΜ. Δεν ζητάμε πολλά με την Ελένη. Θέλουμε να γνωρίσουμε το Λονδίνο όσο μπορούμε.

Kensigton είναι καλή περιοχή απ'όσο κατάλαβα και μ'ένα πέρασμα που είχα. Μετά απ'αυτό που μείναμε (Tune Hotel Westminster) νομίζω ότι θα δίνω περισσότερη έμφαση στην άνεση του δωματίου. Δύσκολα χωρούσες να κινηθείς, ήταν ένα κρεβάτι με μπάνιο. Οπότε ναι αυτά που έβαλες είναι άνετα.

Για πρωινό εγώ που έψαχνα δεν βρήκα κάτι, εκτός από Β&B. Εμείς βολευτήκαμε μ'ένα costa coffee δίπλα και ένα s/m απέναντι με ωραιότατα σάντουιτς

Θα ρίξω πάλι καμιά ματιά μήπως βρω τπτ καλό για το Πάσχα :ninja:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
GTS έγραψε:Το City Airport βολευει μονο αν πηγαίνεις στο City/East London και στον χωρος αναμονης εχει απιστευτο συνωστισμο.

Το Heathrow είναι πραγματι μεγαλο αλλα αν πηγαίνεις South West/West London βολευει και είναι φθηνη η μετακινηση με Picadilly.

Έχω πετάξει 4 φορές αυθημερόν από Ροττερνταμ καινποτε δεν είχα θέμα. Άσε που το αεροδρόμιο του Ροττερνταμ είναι και 10 λεπτά απ το σπιτι :metalo:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#328354 Τρίφτη, η έκθεση που έβαλες όντως τρομερή, πήγα μια και θα πάω και δεύτερη. Αξίζει με τα χίλια.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#328373 Που εκλεισες;

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#328374 Λοιπόν, αφότου πέρασα έναν 4ωρο μαραθώνιο και έκανα ένα κεφάλι καζάνι, πήγα και έκανα ένα τσιγάρο για να έρθω στα ίσα μου αμαλαχειναουμε και να σας πω τι έκανα.

Έκλεισα εισιτήριο Αθήνα-Λονδίνο από RyanAir. Πάει στο Stansted. Και παράλληλα βρήκα επιλογή καθώς έκλεινα το αεροπορικό, μου έβγαλε επιλογή να πάρω λεωφορείο National Express με τιμή στα 14 σχεδόν ευρώ (19 λίρες έχει το τρένο από εκεί για Liverpool station). Οπότε το λεωφορείο επέλεξα να με πάει στάση Victoria London. Εκεί θα με παραλάβει η Ελένη.

Θα μείνουμε στο West Cromwell Hotel. Είναι στο Earls Court, στο Kensington.
https://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Re ... gland.html
Η τιμή ήταν πολύ καλή, περιλαμβάνει πρωινό, έχει δικό του μπάνιο και είναι 24 τμ δωμάτιο με διπλό κρεβάτι.
Για 4 βράδια. Δεν θα το παντρευτούμε κιόλας. Καλό στρώμα θέλω να έχει και κυρίως ήσυχο (γιατί είμαι ανήσυχος) ( :shifty: :shifty: ).

Μετά θα φύγουμε και θα πάμε για 1 βράδυ στο Guildford για να δω τα μέρη που σπουδάζει η μικρή. Θα μείνουμε σε ένα Travelodge hotel.

Επιστροφή από Guildford προς Gatwick. Έκλεισα με Easyjet.

Θα είμαι Λονδίνο από 29 Ιανουαρίου μέχρι και 2 Φεβρουαρίου πρωί που αφήνουμε δωμάτιο. Και μετά 2-3 Φεβρουαρίου στο Guildford.
Όποιος είναι εκεί UK και θέλει να πιει κάνα ρόφημα με Busso, στέλνει πμ :rtfm:

Αυτά για την ώρα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#328376 5 ειναι τα γενέθλια μου. Να εισαι πισω.
Ζακετα να παρεις.

< edge >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Giuseppe Busso έγραψε:Καλό στρώμα θέλω να έχει και κυρίως ήσυχο (γιατί είμαι ανήσυχος) ( :shifty: :shifty: ).

Τα λονδρέζικα ξενοδοχεία δεν φημίζονται για την ηχομόνωσή τους :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#328452 Είναι μια ακόμα πλευρά της συμμετοχικότητας. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#328454 Αν το δωματιο βλεπει στον δρομο την εκανες γιατι εχει κινηση και λογω οτι τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι ντηζελοτρακτερ κατασταση εχουν πολυ θορυβο αυτοι οι δρομοι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#328455 Νομιζω δεν τον νοιαζει τι θορυβος μπαινει στο δωματιο αλλα τι θορυβος βγαινει...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#328469 Ναι αυτό εννοούσα φυσικά (βασικά τις διαδωματιακες μεταφορές, όχι τα του δρόμου, νομίζω κι ο mjacob το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
GTS έγραψε:Αν το δωματιο βλεπει στον δρομο την εκανες γιατι εχει κινηση και λογω οτι τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι ντηζελοτρακτερ κατασταση εχουν πολυ θορυβο αυτοι οι δρομοι.

Βusso vs diesel σημειώσατε 1 :twisted:

Οοι κριτικές του πάντως δεν είναι καλές, ειδικά στο θέμα θορύβου, αλλα σιγά μη κοιμηθουνε :innocent:

( νομίζω οτι πρέπει να μαζέψουμε τα ποστ του GTS και να τα στείλουμε στην ομαδα θετικής ενέργειας :s_cool )
Τελευταία επεξεργασία από rx8_drifter και 20 Νοέμ 2016, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#328474 Μα είναι δυνατόν να συγκρίνει τον 6κύλινδρο με τα τρακτέρ;